יש לי שאלה....

ej for all

New member
יש לי שאלה....

מה הדעה שלכם על באדולינה?...כי מישהי אמרה לי שהוא נורא ואיום בעיניה....ואני הזדעזעתי! באדולינה הוא ספר נהדר ומעשיר!!!!

Idan91

New member
סלי לי, אבל ../images/Emo187.gif

אתה בעצמך הודית שמדובר בספר קיטשי לחלוטין, ושבכל זאת אהבת אותו, אבל עדיין קיטשי לחלוטין וטיפשי (גם בזה הודית)... *** ("אני יודע שהוא הכי קיטשי בעולם.. אני יודע שהוא טיפשי.. אבל אני אוהב אותו"...)

ej for all

New member
הה!

"אני חוזרת ואומרת שהודעות שמופנות בצורה פרטית ימחקו!..." ציטוט של עידן...מנהלת הפורום! באדולינה זה ספר נהדר! ואני אסכול אותך באבנים

Idan91

New member
הרשה לי להבהיר, ../images/Emo187.gif

הכוונה היא להודעות חדשות שהנושא שלהן קשור רק לאדם אחד, לא להודעות שהן חלק משרשור ומדברות על הנושא של השרשור!

עידו ??????????????

נרשמת לתפוז ?

pink pong

New member
באדולינה

הוא ספר נורא מתקתק שכזה וקריא אבל הסיפור שלו הגיע בדיוק שכל עניין הרוחניות והודו וקטורת ופנאן נהיה שולט. אנשים מאוד התלהבו מהספר ויכול להיות שהוא אפילו סימן תחילת תקופה זו. אני חושבת שהבפר חמוד ונעים וקצת מוכר מדי אבל זהו.

Idan91

New member
בקשר לרוחניות, ../images/Emo187.gif

אני זוכרת שכשקראתי את הספר, חשבתי עלצמי: "איזו וואנבי רוחניות עלובה!" וזה בהחלט היה ככה, מן נסיון תהכנס לזרם הרוחני שהשתלט פתאום על הארץ, אבל באופן כ"כ קיטשי, עלוב ופתטי..

ej for all

New member
אני מופתע לשמוע

שאת\ה לא שמעת על באדולינה. באדולינה הוא ספר שנכתב על ידי גבי ניצן, והוא מספר על השתלשלות האירועים בין הסופר, לשני דמויות אחרות. הספר משעשע, ומעניק נקודת מבט נחמדה לחיים.

Idan91

New member
אהם.. ../images/Emo187.gif

הספר קיטשי ומנסה לגלות לך את העולם כאילו אתה ילד בגן שצריך את הספר הזה בשביל שיאיר לך את כל תפיסת החיים בור שונה. בול-שיט!

Eien Chibi U

New member
לא אהבתי את הספר הזה.../images/Emo104.gif

לא יודעת למה. זה פשוט לא הסגנון שלי.

ej for all

New member
לא, זה לא!

מנהלת הפורום חושבת שדעתה שלה, היא תמיד המקובלת על כולם, אבל זה לא נכון!!! באדולינה זה ספר נהדר!!!

Idan91

New member
לא שהיא מקובלת על כולם, ../images/Emo187.gif

אבל במקרה זה, היא פשוט נכונה..
ואני מזכירה שגם אתה הודית שהוא "קיטשי וטיפשי", אבל אתה בכל זאת אוהב אותו...

ej for all

New member
אהמ....

מולם לא אמרתי שהוא טיפשי! וא קיטשי, אני מסכים על זה, אבל הוא לא טפשי כלל! אל תכניסי מילים לפי....................................

Idan91

New member
לו תיארתי עלצמי ../images/Emo187.gif

שתכחיש (כ´ רפה), הייתי מקליטה אותך. אמנם זה היה אחרי שיחה נוקבת שלי ושלך, בה טענתי נמרצות שהוא קיטשי, טיפשי ושאר דברים נכונים, ובשלב מסוים אמרת: "בסדר, אני יודעת שהוא קיטשי וטיפשי, אני יודע, אבל אני אוהב אותו..." (אוההה..)

Gum Cigarettes

New member
באדולינה ספר מדהים.

עזבו את המתוק והשאנטי. המסר שהוא מעביר. אחחח.... אהבתי אותו נורא. תרשו לי בהזדמנות זו לעשות עבות יחצון קטנה ולהגיד שספר השני של גבי ניצן, "פרא", ספר חמוד ויפה מאוד. אני ממליצה לכולם.

Me 4eVer

New member
אה..

אני די תקועה על ההתחלה שלו (פרא) כבר כמה חודשים..
מאז החודש השני של החופש הגדול..

למעלה