יש לי שאלה....

פסיכי

New member
יש לי שאלה....

אם לא היה הקמא סוטרה אז מה היה קורה ?? האם כל עולם הסקס היה מתבסס על האנשים הפשוטים כמוכם ?? באמת תחשבו.... האם כל הזמן היינו מבצעים את התנוחה המיסיונרית ?? האם לא היה סדו מזו ?? לא היה 69 ?? מה היה קורה לעולם?? האם הוא היה נחרב ?? האם לא היו יותר אהבות ?? האם...ניצנצ.... טוב בקיצור מה היינו עושים ללא קמא סוטרה ??

סקס לא עושים לפי ספר..............

שלום לך... אנחנו פשוטים........... אנחנו רגילים........ אז מי אתה חושב שכתב את הספר הזה , עם לא אדם פשוט כמונו.. אנחנו לומדים,ומתלמדים בועולם שתמיד יהיו חידושים ותנוחות חדשות ומוצרים נילווים מעניינים.. ואנחנו זורמים אם זה..... אנחנו לא יכולים להיות פשוטים כי ברגע שסקס נכנס לחיים שלנו.. כל אחד עושה אותו להנאתו בלבד הספר הזה הוא דבר מדהים,אבל סקס לא עושים לפי ספר,, סקס עושים לפי התשוקות שלנו לפי הרצונות שלנו... לפי הפנטזיות....... ושום ספר לא יותר טוב מהאנשים שעשים את הסקס.. שיהיה לך יום כחול מתוק עם המון סקס בכל התנוחות.. חוקרת פרטית

shlomie

New member
חיזוק חיובי...

שוטרת יקרה... צודקת בהחלט... חוץ מזה, ספר הקאמה סוטרא נכתב עבור נשים בעיקר בשביל ללמד אותן איך לענג את הגבר, דבר שלאני ודעתי שוביניסטי ומגעיל... בנוסף, הספר הנ``ל הוא פשוט מדע בדיוני, אף תנוחה שם לא אפשרית (תאמינו לי, מניסיון) ישנם ספרים לא מעטים ויותר חדשנים ומעניינים שיכולים לתת חומר למחשבה יותר מציאותי, אבל משם, כל אחד מתקדם לבד... שיהיה לכולם ערב מענג ממני שלומי

לשלומי..........

ערב טוב לך סקסי........ תמיד כייף לראות אותך פה.... ומה שנכון נכון-יש שם תנוחות לא הגיוניות!!! ותאמין לי שיש ספריםןקלטות יותר מענינות ושוות מהספר הזה. שיהיה לך ערב כחול ומתוק ממני חוקרת פרטית נ.ב:דרך אגב מתוקי אני לא השוטרת אני החוקרת

shlomie

New member
חוקרת מתוקה... סליחה...

קודם כל סליחה על הטעות הנוראה... הרי את החוקרת ואין כמו החוקרת (נכון שאין גם כמו השוטרת, אבל זה כבר סיפור אחר)... ישבתי לי וחשבתי (ותעצרי אותי אם לא נראה לך) שאולי, אבל רק אולי ניצור מפגש פורום. כמובן שמפגש שכזה יהיה בדוק מראש ומתאים רק לחברים הקבועים בפורום, אך מ``ריגול`` בפורומים אחרים ראיתי שזה נהוג ואפילו מקובל. אז מה דעתך? (אני מוכן לבשל...) ממני שלומי

זיו*

New member
עובדה קלה..אולי עצה..

המוח האנושי יצר את הקמא סוטרא לנראה שהיינו מסתדרים גם בלעדיו(הדמיון הוא הספר הכי טוב)צא מהשורות ותתחיל לחיות..

למעלה