יש לי שאלה....

dr.dre

New member
יש לי שאלה....

קודם כל זאת הפעם הראשונה שאני נמצא בפורום הזה...אז..נעים מאוד..שאלתי היא כזו..תאריך הלידה שלי הוא 19.8.86 ותאיריך הלידה של חברה שלי הוא 19.3.87 אנחנו ביחד כבר חצי שנה ואוהבים בטירוף...לפחות אני..השאלה היא מה עלי לעשות כדי שהקשר שלנו ימשך ויצליח בהמשך..? יש לי תמיד את החשש שמשהו עומד להשתבש..כאילו שמישהו מנסה לחבל ביחסים שלי עם חברתי..ולמעשה זה כבר קרה בעבר..אני מאוד רוצה שהקשר הזה יצליח וימשך לעד..אולי אני לא משקיע מספיק..? מה לדעתך עלי לעשות עוד כדי לתרום לקשר..? ועוד משהו..לעיתים קרובות חברתי אומרת לי שהיא לא כל כך מאמינה שאני באמת אוהב אותה..כי היא לא מאמינה שאפשר לאהוב אותה..וזה מאוד כואב לי..מפני שאני באמת אוהב אותה בכל ליבי..ואני מנסה בכל פעם מחדש להוכיח לה עד כמה גדולה אהבתי אליה...והיא באמת כזאת..אודה לך מאוד אם תביע את דעתך ותתן לי עצות לחיזוק הקשר שלנו...תודה רבה...וביי B-)

העצה הכי טובה : תפסיק לדאוג..

נראה שאתה אלוף בלהדאיג את עצמך כל הזמן, במקום פשוט.. להיות. כן כן. אפשר גם סתם להיות, עבורך ועבור החברה שלך, בלי מאמצים. נסה להשקיע קצת יותר במקום הזה, במקום להדאיג את עצמך מה לא בסדר. זה הכל..

dr.dre

New member
תודה לך.....

אני מאוד מודה לך שהתייחסת לשאלתי וענית לי...אני לא רוצה להיות מטריד אבל בכל זאת..למה אתה מתכוון ....? יש לנו סיכוי טוב להיות ביחד...? תאמין לי שאני רוצה בכך מאוד..היא הכי חשובה ויקרה לי בעולם ואני לא רוצה ``לפשל`` כמו שאומרים..למה לדעתך היא מטילה ספק באהבתי אליה..? יש לך אולי עצה שאני אוכל ליישם כדי לשכנע אותה באמיתות רגשותיי..? ושוב..אני מודה לך שהקדשת לי מזמנך היקר.. B-)

תפסיק להתאמץ - והיא כבר תשתכנע..

נראה שאתה מתאמץ יותר כדי לשכנע את עצמך.. קצת פחות לדאוג, להתאמץ, להשתדל, להסביר, לשכנע - נסה פשוט להיות שם, ולהתחבר לשרשים שלך, במקום לחפש כל הזמן את האישורים מבחוץ.

dr.dre

New member
להפך..... B-)

אני בטוח באהבתי אליה מאוד...זה הדבר הכי חשוב לי בעולם..הרעיון הוא שהיא מפקפקת באהבתי אליה..וזאת משום שאכזבו אותה בעבר..בד``כ היא טוענת שהיא מאמינה לי אבל ישנם רגעים בהם היא אומרת שקשה לה לקלוט את זה שאני באמת אוהב אותה..לדעתי זה נובע מחוסר הבטחון העצמי שלה..ושוב..אני תמיד פנוי למענה..תמיד מוכן ומזומן להקשיב ולתמוך..לפעמים אני לא יודע בכלל איך חייתי בלעדיה..היא פשוט מאירה את חיי ואני מטורף עליה..בבקשה תנסה להשיב לי על שאלתי..האם יש לנו סיכוי טוב לעתיד משותף...? כי זאת המשאלה הכי גדולה שלי..בסתר ליבי אני מתפלל ומבקש שלא ניפרד לעולם ואני חולם על נישואין אך ורק איתה..החלום שלי הוא שאחיה לצידה כל חיי...רק איתה... B-)

אהבה היא מראה

והמראה אומרת : אם תצליח לשכנע אותי שאתה אוהב אותי, גם אני אוהב את עצמי. עכשיו תבין שהמראה הזו במידה מסויימת היא.. אתה. לא סתם בחרת מישהי שכל כך קשה לשכנע. אבל אולי המחשבה הזו קצת מופשטת עבורך. הבעייה תתחיל ברגע שהיא באמת תשתכנע - מה תעשה אז ? ומה תעשה היא ? התשובה, למרות שהיא נשמעת פשוטה, לא פשוטה כל כך.. חומר למחשבה.

dr.dre

New member
כלומר..... B-)

מה שאתה בעצם אומר זה שכשהיא תאאהב את עצמה היא תאמין באהבתי אליה....? למה אתה חושב שבחרתי דווקא במישהי שקשה לה להאמין..? למה אתה מתכוון כשאתה אומר שאני משמש מעין מראה...? אני מצטער אבל קצת קשה לי להבין את דבריך..לפי מה שהבנתי אתה אומר שזה מהווה מין אתגר עבור שנינו..בשבילי-להוכיח לה את כנות אהבתי כלפיה...ובשבילה-להוכיח לעצמה שהיא שווה את אהבתי...או משהו כזה...? והאמת היא..שמאוד הייתי רוצה שהיא תבטח בי בלב שלם..היא מכירה אותי כמו שאף אחד לא מכיר אותי..היא יודעת לחדור לתוך נפשי וליבי..ומה הכוונה שהתשובה לא פשוטה...? בבקשה אם אתה יכול תסביר לי במילים פשוטות את פשר דבריך...אני מודה לך על האוזן הקשבת... B-)

אוף.. לא הבנת. אולי עדיף שלא.

אני מתכוון שהבעייה היא אצלך, ולא קשורה אליה. חוסר הבטחון שלך הוא העניין. תתחזק, תהיה מודע יותר - ותראה שזה לא היא אלא אתה שמחפש אנשים שלא יבטחו בך, כי אתה לא מאמין שיש לך כסוי. ואל תשאל אותי שוב אם לא הבנת.. יש דברים שהם באמת לא רק עניין של גיל, אלא של מודעות, בעיקר בעניין של להבין שאנחנו פוגשים רק את עצמנו ואת חוסר הבטחון שלנו בקשרים.

dr.dre

New member
הבנתי....... B-)

מצטער אם הטרחתי אותך עם שאלותי...פשוט אני מאוד מאמין באסטרולוגיה וכד` ולכן פניתי אליך..הבנתי את המצב ואני אנסה לשפר אותו כדי לחזק את הקשר שלי איתה..אני מאוד מודה לך על סבלנותך ואם רק תוכל להשיב לי על שאלה אחת נוספת אודה לך מאוד..לפי תאריכי הלידה שלנו יש לנו סיכוי טוב להיות ביחד לכל החיים....? אתה מבין את כוונתי...שוב תודה רבה לך ויום נפלא שיהיה לך... B-)

רק אתם אחראים לקשר טוב ביניכם

הכוכבים יכולים להראות פוטנציאל, אבל אין לו משמעות בלעדיכם. כל מה שתבנו, יהיה קשור לבחירה שלכם בלבד.

dr.dre

New member
אהה.... B-)

אם זה תלוי בי..הרי שהקשר הזה ימשך לעד...וזה מה שגם היא אומרת שהיא רוצה..הלוואי שזה יתגשם באמת..הלוואי שהקשר שלנו יהיה תלוי אך ורק בבחירה שלנו כי אם כך...זה יהיה נהדר..אולי יש לך עצה שימושית מה לעשות כדי לחזק את הקשר...? אני חייב להתוודות שאני גם קנאי..אני מקנא כשהיא יוצאת עם חברות לבלות כי אני חושש שמישהו יתחיל איתה..וזה למרות שהיא כל הזמן אומרת לי שרק בי היא רוצה..הענין הוא שאנחנו גרים בערים שונות ולא מזדמן לנו להפגש כל יום..רק פעם בשבוע בערך..אבל אנחנו משוחחים בטלפון במשך רוב היום כמעט..מאז שאנחנו חוזרים מבי``ס ועד שעות הלילה..וזה כל כך מפליא כי תמיד יש לנו על מה לדבר ואף פעם לא משעמם לנו אחד עם השני..בכל פעם זה יותר ויותר כיף ומהנה להיות ביחד..למעשה גם היא מקנא כשאני מספר לה ששוחחתי עם ידידה או משהו כזה..היא קצת כועסת ומבקשת שלא אתקרב אל אף ידידה שלי..מבחינתי זה בסדר גמור..אין לי צורך באף ידידה מפני שרק בה אני רוצה ובעצם היא בשבילי הכל..תודה לך שוב על שאתה מתייחס לפנייתי.. B-) B-)

למעלה