יש לי שאלה?

כסופה

New member
יש לי שאלה?

יש לי חבר כבר ארבעה חודשים ואני אוהבת אותו והוא אותי אבל עדיין לא שכבנו. מצד אחד אני רוצה, כי אני אוהבת אותו וזה מושך אותי, אבל מצד שני אני מפחדת מהפעם הראשונה, בנות מספרות שזה כואב אז מרתיע אותי וגם אני מפחדת להכנס להריון ( קונדום לא מגן במאה אחוז הוא יכול להקרע, וגלולות אני לא רוצה לקחת כי אמרו לי שזה יכול לגרום "בעיות" מאוחר יותר). מה לעשות? מה אתם הייתם עושים? איזה אופציה הייתם בוחרים הראשונה או השנייה? ענו לי בבקשה זה נורא חשוב לי כל עצה תתקבל בברכה תודה:)

רק כשתהיי מוכנה

לא לפני זה, כי זה יכול די להרוס לך את החיים! בכל מקרה אם בוחרים את הקונדום הנכון- התאריך חשוב!!!, אז הסיכוי שהוא ייקרע הוא פחות מ-1% וכולם בעולם לוקחים את הסיכון הזה.

MaD-d0g

New member
קבלי עצה

הפעם הראשונה תהיה כואבת, אין מה לעשות, גם אם היא תהיה בגיל 40 אבל הפחד של הקונדום... את יכולה לומר לפרטנר שלך שאת חוששת מהעניין, ושבינתיים ישים 2 קונדומים (רק דורקס
) עם הזמן תראי שאין צורך ב 2, ואפשר להשתמש רק ב 1.. אתם יכולים להשתמש רק באחד, כמו שנהוג לעשות.. ואם באמת יקרה משהו (יקרע), את יכולה לקנות את הגלולה של היום אחרי.
שימי לב, הגלולה של היום אחרי היא לא תחליף לגלולה למניעת הריון או קונדום, אלא רק במקרה שקרה משהו...
אם את לא מתביישת, את יכולה ללכת לרופא נשים ולקבל מרשם לגלולות למניעת הריון. בהצלחה

ה קונדומי R3 נקרעים ממש בקלות..

עצה שלי אל תקנו אותם הם ממש יכולים לדפוק למישהו את החיים...

הקונדומים הכי גרועים R3

אמרו לנו את זה אפילו בהרצאה פעם בביצפר. הכי טובים: DURAX(לדעת הרוב) וגם LIFESTYLE.

Kite Cat

New member
איזה בבל"ט- R3 טובים מאוד

אני וחבר שלי שוכבים איתם כבר 7 חודשים ולא קרה כלום, אני עדיין ממשיכה לקבל מחזור רגיל.

חכי ללילה סוער..

ואז דברי איתנו... אבל יעני ממש ממש ממש סוער ואז תיראי איך הוא נקרא או יודעת מה קחי דורקס וR3 ותבדקי מי נקרע יותר בקלות..

Kite Cat

New member
השתמשתי גם וגם והאמת-

כל פעם שאנחנו שוכבים זה לילה סוער. תאמיני לי...

לא ולא!!! תיקון חשוב!!!!

חבר'ה... באמת, קצת קצת התחשבות.... חשוב מאוד לא (!!!) אני חוזר, בשום פנים ואופן לא (!!!) להשתמש ב2 קונדומים!!! זה מכפיל את הסיכוי שהם יקרעו בגלל החיכוך של קונדום אחד עם השני.... שלא תעיזו להשתמש בשני קונדומים.... חבר'ה, אל תתנו עצות שאתם רואים באמריקן פאי... זה לא מדע מדויק... על תקחו סיכונים מטומטמים... ולדאגותיך ילדתי... קונדומים יעילים במניעת הריון ב99.9%... באמת שאין לך מה לדאוג... פשוט תזרמי אם זה, מלירדים של אנשים לא חוששים, למה שאת תחששי? הקונדום לא יקרע סתם ככה אלא אם יש לך קוצים בכוס, ואני מקווה שאין לך...

EverMan

New member
ממש לא נכון !

הפעם הראשונה לא חייבת להיות כואבת. זה תלוי בכמה האישה רטובה , כמה היא חרמנית , ברגישות של הגבר שאיתה וכו'. זו לא גזירה משמיים.

אני חושבת

שעניין הכאב,תלוי בכמה את מרגישה בנוח עם הבחור, כלומר, כמה שתהיי יותר נינוחה ורגועה, פחות יכאב לך, העדינות, הרטיבות,כמובן. אל תשתמשי בשני קונדומים, זה יותר גרוע מאחד. ואם את לא בטוחה, תבדקי קצת, תראי מה האפשרויות שלך, במקרה ו..קורה שנקרע הקונדום, וכשתהיי בטוחה שאת לא נדפקת מכל הכיוונים (תרתי משמע) אז תשכבי עם חבר שלך..

EverMan

New member
../images/Emo45.gif רק לא לחשוב כל הזמן

על זה שאת צריכה להיות נינוחה כי אז לא תהיי
שאת מרגישה בנוח עם בחור , ושאת סומכת עליו - זה יזרום. אין מה לדאוג.

ranzz

New member
EverMan אתה זורק פה מיתוסים...

אמנם האישה צריכה להרגיש בנוח, צריכה לזרום, צריכה להיות רטובה ורגועה וכו' וכו', אבל מה לעשות? הנרתיק קטן והחדירה הראשונה אליו אי פעם בחייה של האישה תכאב! ולא משנה כמה מוכנה לזה היא תהיה, זו פעם ראשונה שנכנס לשם משהו שהוא לא טמפון קטן (שאפילו זה לא בטוח שהיה) וזה חייב להכאיב.

EverMan

New member
חמוד , שאישה חרמנית

הנרתיק שלה מתרחב. זו עובדה מדעית. להזכירך - מאותו מקום יותר תינוק קצת הרבה יותר רחב מהזין של מישהו. אפשר להכניס לשם אפילו שתי ידיים ... מבחינה פיזיולוגית. אם האישה זורמת , רטובה , הבן זוג שלה עדין , ועושה הכל לאט לאט ... זה יכאב במינימום.

חייב להכאיב?!?! מה פתאום

יש נשים שהתברכו בכוס פתוח סליחה על ההתבטאות זה פשוט ככה.. יש כל מיני קרומים (מישהי פה הקשיבה יותר מידיי בשיעור חינוך מיני
) ויש אחד מיוחד ומאוד נדיר שהוא פשוט פתוח ולאישה כזאת או שזה בכלל לא יכאב או שזה יכאב טיפה והיא בכלל לא תרגיש איזה מניאקית מי שיש לה תקרום הזה יו מה לא הייתי נותנת בשביל זה.. תארו לכן בנות בלי כאב בכלללללל...

ranzz

New member
ה2 קונדומים הייתה עצה אמיתית?

כמה עצוב... ממש חבל שאנשים פה יתנו עצות טיפשיות ושאנשים אחרים יסבלו אחרי זה..

תקשיבי מתוקה ../images/Emo140.gif

קחי את הזמן שלך, עד שתהיי בטוחה ב-100% שאת מוכנה. בקשר לשאר הדברים: לי באופן אישי ממש לא כאב בפעם הראשונה, אולי רק קצת. הפיתרון היחיד הוא לדאוג שאת תיהיי מספיק רטובה ומגורה. וכמובן, החבר שלך צריך להיות עדין, מתחשב, וקשוב לך כדי שהכל יעבור בסבבה ושידע לעצור אם תבקשי. בקיצור, דברי איתו על העניין כדי שהכל יהי ברור ואז רק תרוויחי. ובקשר לאמצעי מניעה: אין לך מה לדאוג כל כך, הסיכוי שהקונדום יקרע בשימוש נכון הוא מיזערי. את יכולה לבקש מהחבר שלך ש"יתאמן" לבן על איך לשים אותו כדי שברגע האמת זה ילך חלק. המלצה חשובה!! רק דורקס! R3 ולייפסטייל הם ממש גרועים. עצה מרופא! ובקשר לגלולות- יש אחוז קטן של נשים באוכלוסיה שנגרמו להן בעיות עקב שימוש בגלולות. אבל זה אחוז ממש ממש קטן. אז אם אין לך במשפחה מישהי שזה קרה לה אין לך סיבה לדאגה. המלצה שלי- קונדום נגד מחלות יחד עם גלולה נגד הריון. ככה זה הכי בטוח! ובחיים לא לשים שני קונדומים! בהצלחה לך ולחבר שלך, והעיקר שתהני אוהבת כינרת

למעלה