יש לי שאלה

olly v

New member
יש לי שאלה

לא משו חשובה..אבל בזמן האחרון יצא לי לחשוב על זה.... לינקין יושבים יחד וכותבים את השירים , או שכל אחד כותב שיר בנפרד?...

ArSiT

New member
חחחחחחחחחחח

אני מדמיינת את מייק וצ'סטר כותבים את השירים בין ההופעות שלהם...

spiralll

New member
אני חושבת...

שרק צסטר ומייק כותבים את השירים כי הם הסולנים...הם חייבים להתחבר למה שהם שירים ולכן אם הם יכתבו אותם...זה יהיה יותר סביר לא? :) בטח הם גם כותבים ביחד, וגם בנפרד...הרי יש שירים שרק צסטר שר :))

iRoNBaLLz

New member
יכול להיות

ואת הלחן (מוזיקה) השאר כותבים מעניין אם מישהו פה לא יודע שמייק גם גיטריסט הוא אני כמו קבצן עם הגיטרה עליו חחחחחחחחח אהההה ובקשר למה שאמרו על הלהקה לי לא אכפת כל כך אישית מהלהקה.... אבל מעניין אותי איך הם כותבים את השירים האלה.... בן אדם צריך להיות מוכשר באמת כדי לכתוב כאלה דברים כל עוד ימשיכו לכתוב כאלה שירים..... אבל יוציאו דיסקים בקצב נורמלי לא פעם בשנתיים וחצי ( ריאנימיישן חרא והם לא השקיעו בו הרבה.. נתנו אותו לראפרים שישכתבו אותו זה נפילה גדולה דיסק חלש וזה עשה לדעתי שם רע ללהקה...) הם יתקנו את הרושם הרע עם מטאורה מה שממש מעצבן זה השירים שלהם קצרים!!!!! אם שמתם לב אין שיר שהוא 4 דקות וזה לא שווה... עדיין אחרי הכל אין להקה יותר טוב מלינקין פארק מוזיקה זה דבר שאמור לדבר אלייך ולהראות לך את החיים האמיתיים לא כמו הפופשיט ( מה שנכון נכון ואמרו קודם ) שמראה לך שתמיד בסוף יהיה סוף טוב לכל דבר רע זה לא נכון וזה לא אמיתי זה שירים של פנטזיות אצלי לפחות לינקין מדברים אליי מאוד זה כמו ניתוח של רגשות והכל. כל בן אדם מרגיש בודד עם לינקין אתה מבין שיש עוד הרבה בודדים כמוך והם גורמים לך להרגיש שאין לך שום דבר להפסיד יש לך רק מה להרוויח השיר עם המילים הכי אמיתיות לדעתי זה by my self שיר מדהים והכי אמיתי שיש כי כל אחד חיי לבד אף אחד לא חיי בשבילך את החיים האלה ואם לא תעשה דברים לבד אף אחד לא יעשה לך יעני אם אין אני לי מי לי( חחח אני פתגמים עתיקים חחחחחח ) קיצר LiNKiN PaRk RuLeZ !!!!!!

ArSiT

New member
נכון...

מעניין אותי מאיפה יש להם את ההשראה לכתוב את זה... לא כל אחד יכול לכתוב כזה דבר שיוכל להתחבר לכל כך הרבה אנשים... לפחות אלה ששומעים ומזדהים איתם.

spiralll

New member
וואיי...!

בנאדם! לא יכולתי לכתוב יותר טוב את מה שאני מרגישה אל לינקין! כל הכבוד שזה מה שאתה מוצא אצלם ולא דווקא דברים שטחיים!

iRoNBaLLz

New member
להגיד לך משהו....

אני מאלה שהתחילו לאהוב לינקין בגלל in the end ב mtv אבל לא אמרתי שאני שומע לינקין בגלל שיר אחד פשוט הלכתי לקזה והורדתי שירים והתחלתי לשמוע והבנתי שin the end לדעתי לפחות שיר פחות טוב מהרבה שירים... ב ht אני אוהב את a place for my head , by my self שירים ממש טובים שמדברים אליי...... ובכלל השירים כל כך טובים שקשה לבחור כולל במטאורה אמרו פה וצודקים זה מעצבן לשמוע ברדיו רק in the end יש שירים הרבה יותר טובים מזה זה כיף לשמוע את לינקין ולעשות משהו כואב או פעילות טובה יעני בכדורגל או חדר כושר זה מזה כיף

kiticat

New member
בעיקרון

הם יושבים ביחד וכותבים. אבל הם לא "יושבים". בין לבין הם כותבים פה ושם. וכשהם "יושבים" לכתוב, כבר יש להם רעיון לגבי המוטיב והנושא. השאר זה עניין של ניסוח. מין הסתם, הביחד הזה, זה מישהו כותב, קורא, והשני מציע רעיון. כל הלהקה בעיקרון חלק מהתהליך. מייק וצ'סטר הם הווקלים בעיקר- ולכן הם אלה שרושמים את המילים. אבל שאר הלהקה בהחלט לוקחת חלק פעיל במיון וסינון, וכמו כן בעניין הסימפלין וההלחנה....

deargod

New member
אממ..

אמור להיות כתוב מי כתב את השירים יענו בחוברת של הדיסק ואני מניח שגם אפשר לברר באינטרטנט אם רוצים לדעת מי כתב שיר ספציפי.. גיא (עובר אורח תמים שאין לו את הדיסק וגם בקושי שמע אותו)

olly v

New member
זה צריך לבוא להם בטבעיות

שמעתי שצ'סטר עבר התעללות כשהיה קטן (לא יודעת את כמה זה נכון) עד כמה שזה לא יהיה כואב זה נותן לו השראה לכתוב שירים . וגם ביי מייסלף נכתב כשהם התבאסו שהם לא ממש מצליחים וכולם מסביב לחצו עליהם למצוא עבודה "נורמלית" והם התעקשו להוכיח שהם יצליחו בזכות עצמם.... צדקו!

למעלה