יש לי שאלה...

יש לי שאלה...

דרשו ממני לעשות בחינת מיון במטמטיקה. מישהוא יודע איך הבחינה בנויה? מה הקיפה? זה כמו אמריקאי? התוצאות הן בפעמון גאוס? יש קורסים שמכינים אליה?

psymaster

New member
קצת מידע

שלום אקס שחור, בעיקרון, בחינת מיון במתימטיקה אינה דבר ארצי קבוע- כלומר כל מקום עבודה/בי``ס וכדו` יכול לבחון את מועמדיו בבחינה שנראית לו מתאימה (כל עוד היא לא מקפחת כמובן). שהרי לכל מקום יש דרישות שונות, אבל בד``כ מבנה הבחינות האלה די דומה ויש חוברות וספרים שמיועדים לבחינות מיון אלו. בהרבה מקרים בחינה בשיטה אמריקאית. התוצאות נמדדות בד``כ באחוזים (עד 100). ולבסוף אני מניח שיש קורסים שמכינים אליה (ראה בעיתונים במדור דרושים). בהצלחה!

כוונתי לא הובנה..

אני מדבר על בחינת המיון במטמתיקה, הנערכת ע``י המרכז הארצי לבחינות והערכה (אותו מוסד שמקיים את הפסיכומטרי), ויכולה להחליף את החלק הכמותי בבחינה הפסיכומטרית..

psymaster

New member
אל תדאג - קצת סבלנות

אקס שחור - מה קרה ? קורה שלא מבינים. בחינת המיון במתימטיקה (ממ``י) משמשת להעריך ידיעות וכושרי חשיבה מתימטיים. הבחינה איננה מחליפה פסיכומטרי כמובן אך ישנם מוסדות/פקולטות שמחייבות להיבחן בבחינה. ככל הידוע לי אין מכונים המציעים קורס ייעודי לבחינה זו אך זוהי בחינה הדומה לחלק הכמותי בפסיכומטרי. אני מאמין שניתן למצוא חוברות וספרים המכינים לבחינה זו.

אני מתנצל...

אבל... אתה יודע איך זה היום.. הכל, סיפוקים מידיים... ושוב, סליחה

למעלה