יש לי שאלה...

maayan1986

New member
יש לי שאלה...

סי היימן נכנסת לפורום הזה?....ואם כן באיזה שם?

maayan1986

New member
היי סי, מה המצב?

גלשתי בתפוז ופתאום ראיתי את הפורום שלך והחלטתי להכנס... ראיתי אותך לפני כמה חודשים ודיברתי איתך... אם את לא זוכרת על איזה מקרה אני מדברת אז אני אזכיר לך... זוכרת שהופעת בחתונה של מיקי\אמיר ואלונה בדן פנורמה בתאריך 16.1, ואני באתי אליך ודיברתי איתך.... אחיינית של מיקי, זאת שחשבת בהתחלה שאחותו... אובכן... רציתי לומר לך שההופעה שלך הייתה מדהימה, איך שכולם נהנו.. הייתה חתונה מהממת, איך שכל האורחים שהיו בחתונה נהנו.. היום בת דודה שלי אמרה לי שזאת הייתה החתונה הכי מהממת שהיא היתה בחיים שלה, ואני מסכימה איתה, ההופעה שלך ממש נגעה לי ללב... איך שהרקדת את האורחים ואף אחד לא ישב בצד ולא רקד, לדעתי ההופעה שלך יותר טובה מההופעות של שלמה ארצי... מקווה לקבל תגובה שיהיה לך חג שמח מעיין

maayan1986

New member
תודה, יש לי שאלה...

באיזה שעות סי בד"כ נכנסת? ושוב תודה... אני מכירה אותה, פגשתי אותה לפני כמה זמן, היא אישה מאוד מתוקה וזמרת ענקית, היא הופיעה בחתונה של דוד שלי

ט י נ ה

New member
הי מעיין 1986

בטח שאני זוכרת אותך ,ואני הכי שמחה על תגובות כמו שלך כי זה אומר שלאומנות טובה אין גבולות של תקציב זמן או מקום בעולם ,אם זה טוב זה יום אחד מנצח נקודה. אז קודם כל תמסרי לאמיר ואלונה המדהימים נשיקות וחג שמח אני מאוד רוצה לדבר איתם ,בערב החג הם צלצלו להציע לתת לי תמונות ולא הייתי במשרד שלי מאוד חשוב לי לקבל מהם ווידאו של המופע עם כל האורחים זההיה מדהים. עכשיו בקיץ הזה הרבה אנשים מזמינים את המופע שלי לחתונות כי שילמתי עלפירסום במדריך לחתונות וארועים ,הרבה אנשים הרימו גבה ואמרו מה ? סי את תופיעי בחתונות ? ואני ממש מתפלאה על הצביעות הישראלית הזו? אה ,חתונות היום זה לא מקום טוב להופיע ? להיפך אלו ארועים עם הכי הרבה הש\קעה שאני ראיתי ,הלוואי שכל יום בחיי תהיה לי במה יפה גדולה מושקעת כמו בחתונתם של אמירי ואלונה. שלך בהמון איחולי ברוכה הבאה לפורום שלנו ,יז פה אנשים מקסימים,ויש פה אחלה לוחות מופעים ואת מוזמנת לרשום ךך ולהגיע בכל עת למופעים שלי. לרכוש דיסקים לשמוע הלקטות נדירות לשאול שאלות ובעיקר למצוא פה חברים וחברות מקסימים . אם אני לא טועה את מאוד צעירה נכון ? מתחת ל 20 ? נשיקות כיף לך סי

maayan1986

New member
היי סי, מה המצב...

דבר ראשון , תודה רבה, מאוד שמחתי לקבל תגובה ממך.... אני בת 16 וחצי ,אני בכיתה י"א... בקשר למה שאמרת בקשר לצביעות של אנשים , אני לא מכירה את האנשים שאמרו לך את זה אבל אני מתארת לעצמי שהם פשוט מקנאים.אל תתייחסי אליהם.... לדוגמא כשאני אגדל ואני ארצה להתחתן אני דווקא ארצה שזמרת טובה כמוך תופיע בחתונה שלי. אני דווקא חושבת שחתונות זה ה-מקום להופיע, זה איחוד של שני אנשים בברית נישואים,זה מרגש ,זה משמח וזאת השקעה עילאית. וכמו שאמרת ואני מסכימה עם כל מילה "שלאומנות טובה אין גבולות של תקציב זמן או מקום בעולם ,אם זה טוב זה יום אחד מנצח נקודה. שלך... אוהבת המון מעיין

ט י נ ה

New member
פיאמנטה כשאתה תתחתן כל פעמוני העיר

יצלצלו ואנ יאעשה לך מסיבה פיצוץ כל להיט כל שיר שאי פעם חלמת עליו יהיה במופע .. אגב פרט חשוב .... אישה כבר יש ? כי אם כן אמליץ לשמוע את שלום : " קח לך אישה ובנה לה בית " נשיקות סי

איזו מקסימה מארץ המקסימות ../images/Emo99.gif

סי מותק! כמה אני אשמח כשזה יקרה! רק תיקון קטן לפרט פעוט לא תהיה זו אישה, כי אם איש
ועל קיומו אני שוקד בימים אלו ממש כשרעיון החתונה יהיה אקטואלי, נודיע לך
אולי אפילו תעשי לנו את החופה תודה! אוהב מאוד ינון

ט י נ ה

New member
../images/Emo104.gif../images/Emo104.gif../images/Emo82.gifבכלל לא משנה ...

בכלל לא משנה אם זה גבר או אישה מתוך השיר שלי צא מהארון הידוע לכולכם . ינון קבל חיבוק וסליחה אבל באמת שבשבילי זה לא משנה ,קח את העבודה שחתונת הלסביות הראשונה בתל אביב בנחגגה לפני 4 שניםבנמל נערכה תחת שירה כבדה ואוהבת שלי עם להקה של בנים סוערים על הבמה כך שאין כאן על מה לדבר בכלל שאני אצלך ו + .... אשיר כמו זמיר ......

leocat

New member
את צודקת סי

מכל ההפקות שהפקתי בחיים שלי, ההפקה שהכי נהנתי בה היתה החתונה שלי. אולי בגלל העובדה שדווקא אותה לא הפקתי, (חוץ משלושה ימים שעבדתי על המופע האורקולי כהפתעה לאשתי- אך זה כבר שולי), והשארתי את המלאכה לאשתי, שעשתה עבודה מופלאה, שגרמה להרבה אנשים לזכור את האירוע עוד הרבה שנים אחרי. הכל הותאם והיה המינון הנכון ובתיזמון הנכון. ודרך אגב אחותה של אשתי מתחנת בקיץ, וכמובן שהמפיקה שלה זו היא, אז העלת כאן הצעה מעניינת שאני יציע לה אותה.

ט י נ ה

New member
מדריך חתונות החדש ......

של אינדק פירסומים מכיל עמוד שלם של המופעים שלי זה מופע תותחי שחור חם מתוק כי שגבר צריך להיות ........ דרבוקות ,סקספופון ,זמרי נשמה שחורים ואני באמצע משרשרת לי ורוקדת בקיצור מופע תותח. יש את כל הפרטים במדריך החדש של " גשם של ארועים " רציתי להעלות את העמוד לכאן אבל כמו תמיד הסורק החרא שלי לא נותן לי להעלות קבצים כבדים. את זה אשאיר לכם ילדי המחשבים

למעלה