יש לי שאלה..

יש לי שאלה..

קרה לכן שנורא רציתן לשכב עם החבר והתייבשתן כמו הנגב ? בתקופה האחרונה אני ממש מיובשת וזה מתסכל אותי לאלללללה אני, תמיד ראיתי את עצמי כבחורה שיכולה לשווק את המיץ שלה כשהיא חרמנית. החבר שלי ממש מתוק הוא מנסה לעזור לי להתחמם (לא שאני צריכה) אבל אני עדיין נשארת דיי יבשה ומתוסכלת .. אולי זו רק תקופה כזאת מה אתם אומרים?

חזקוש

New member
ככה זה נראה.

רק שקשה לה להודות בזה. היא נשארת מטעמים אחרים אך לגיטימים הקשורים בו. היא צריכה להפעיל דמיונה מה יעשה לה את זה שוב ולהדריך את חברה. חזקוש

יש מה לבדוק

לא תזיק בדיקה רפואית כללית. אולי יש חוסר בויטמינים או ירידה ברמת ההורמונים? אולי זה בכלל לא בכוונים שתמיד חושבים עליהם. בכל מקרה אם את אוהבת אותו והוא אותך אין סיבה שלא תדעי מה עובר עלייך. דבר ראשון צאו לכמה ימי חופש ותבדקי איך את מתנהגת כשאת רגועה בסביבה נייטראלית.

אמממ

אולי תנסי לאונן לידו? את אומרת שאת מתייבשת ממנו אבל בכל זאת מעצמך את לא מתייבשת אז אולי תאונני כשהוא מסתכל ותוך כדי שהוא נוגע בך והכל תעשו את זה תקופה עד שיימאס לך ותרצי שוב אותו בפנים... או שאולי תגוונו עם אביזרים וכל זה? אני לא יכולה לתת דברים ספציפים כי כל בחורה מתגרה ממשהו אחר אבל אולי בכל זאת תראי יחד איתו סרטים ותראי באיזה שלב של הסרט את הכי מתגרה ואז תציעי לו לעשות ביחד מה שעושים בסרט... מקווה שעזרתי

מתוקתי היקרה... ../images/Emo140.gif

קחי טיפטיפונת טיפ: יכולות להיות סיבות רבות לתופעה שמתרחשת אצלך, ואם נחמת רבים תרגיע אותך מעט - אז היי רגועה. זה קורה לנשים רבות בטווחי גילים שונים ובנסיבות שונות, זה יכול להיגרם מסיבות פסיולוגיות כמו גם מסיבות נפשיות. זה שחברך מתוק וטוב ועוזר לך להתחמם זה מצויין אבל עדיין את נשארת עם הבעיה ומתוסכלת - אז כדאי לנסות למצוא את שורש הבעיה כי מגיע לך להנות הנאה מושלמת מהיחסים והיובש בנרתיק אכן מפריע ומתסכל. אני מציע לך להפנות את השאלה לפורום טיפול מיני ומיניות שם יש צוות מומחים שעשוי לזהות את הבעיה ולתת לך פתרון. בינתיים, נסי להיות נינוחה ורגועה ככל האפשר וביחד נסו מה שאפשר ע"מ להקל... בכל מקרה לא כדאי לבצע חדירה וחיכוך רב כשהנרתיק יבש, אפשר להקל בעזרת סיכוך בג'ל מיוחד על בסיס מים. מאחל לך מזור מהיר ופתרון לבעיה ! בוקר טוב ויום נעים !
מייק

תודה סילבסטר../images/Emo54.gif

על העצה ושגם לך יהיה יום ניפלא.. אני החל מערב יום העצמאות כבר דיי לבד במערכה אחרי שנתיים ככה שיש לי הרבה זמן ללכת עכשיו ולבדוק אצלי את מצב העניינים.. ושוב תודה

טיפטיפ חומד... ../images/Emo140.gif

תודה על האיחולים מתוקה.
צר לי על כך שאת לבד במערכה כעת, ודוקא מערב יום העצמאות...
(שנתיים זה חתיכת תקופה) אולי מעז יצא מתוק ותגלי בקרוב עולמות חדשים ומרתקים ותאמרי לעצמך שזה אולי היה לטובה... בינתיים באמת נסי לבדוק מה קורה אצלך במנגנון הנשי בתוך תהליכי החשק וההתעוררות המינית... יתכן שבאוננות או עם פארטנר חדש הבעיה תיעלם לבד. בכל מקרה כדאי לך להפנות השאלה לפורום "טיפול מיני ומיניות", עם מעט יותר פרטים, ואני בטוח שתקבלי תשובות ! מקוה שלא קשה לך מידי הסיטואציה הנוכחית ואם תרצי מעט עידוד ותמיכה אנא כתבי אלי ואשתדל לשמח אותך ולעודד אותך במשהו...
בינתיים שולח לך חיבוק חם
שיהיה לך ערב חמים ונעים ! שיהיה לך סופ"ש רגוע ומהנה ! מאחל לך הכי טוב שיש !!
מייק

למעלה