יש לי שאלה !!

Fat Killer

New member
יש לי שאלה !!

אל תייחסו לניק הוא מפגר ... מה יותר אין היום כת השטן או נאצים ?

felis baby

New member
מה זה השאלה המטומטמת הזאת?

מה נראה לך שאנחנו פה?! נאצים?!!

זאת שאלה רטורית

מובן שכת השטן זאת הכת השולטת כי הם אנדרדוגז, הנאצים סך הכל לא עשו משהו לא חוקי...

Fat Killer

New member
זה לא !

יש לי להקה ואני לא יודע אם נהיה נאצים או שטניסטים . מה יותר איני ?

מאיפה לי לדעת

אופנת יודל ירוק זוהר - האופנה שלי. לך על שניהם נאצי שטניסט. העיקר תפרסם את יודל כן? ספונסרים בדם שלך.

S w e e t Baby1

New member
../images/Emo4.gifשאלה סתומה אבל שיהיה...

אם זה נאצים או כת לשטן?! ..... אז כת לשטן כי בא לי

FrooTeLa

New member
למה אתם עונים לשאלה הזאת פאק דמט!!!

אתם אומרים שאלה מפגרת שאלה מפגרת ואח"כ עונים לו ברצינות??!?!?! ועוד אח"כ שהוא אמר שיש לו להקה והוא רוצה לדעת מה יותר מגניב (איני, טוב??) נאצים או שטן?!?!?!?! WTF?!?!?!? טוב. יהייה בסדר. ואני לא מבינה בכלל מה אתה חושב על נאצים אפילו, לקרוא ללהקה שאתה נמצא בה, אתה כותב עברית אני מבינה מזה שאתה גר פה בא"י ואתה יהודי. פשוט אני ממש מזדעזעת לפעמים מאנשים

Fat Killer

New member
את טיפשי !

אני רוצה לדעת מה יותר אין ! כי אז תהיה לי להקה מצליחה וכול מיני פריקים יקנו ת'דיסקים שלה ואני יהיה עשיר ואני יוכל לקנות את כול הבגדים האינים והמגניבים שמציעים פה ! את סתם רע ומקנאת ! ומה הקשר ליהודי ?!

sugababe1

New member
ואם היו אומרים לך

שנאצים זה יותר אין?! היית מקיםלהקה של נאצים?! סתום!!!!!!!!!!!!1

vashla

New member
סליחה,

מה זה
כת השטן???

תקשיב אחי..עד כמה שזה עצוב לשמוע...

אין דבר כזה כת השטן יא קוף!!! יש תמטאליסטים הקולים אבל אין כת שטן תנגנו פאנק תהיו נאצים תנגנו מטאל תהיו פריקים מה הבעיה?

Moisa

New member
חחחח

נראה לי פריקים לא תהיה לילד פה בעיה להיות אבל תעשה טובה, מה נדפק איתך?, מילא זה היה מצחיק נאציזם זה יותר באופנה, כבר מאז שנות ה20 בערך, והנה יש לזה הוכחות, יש קבוצות כדורגל נאציות בישראל(אחת מהן הפסידה אתמול להפועל רמת גן)

למעלה