יש לי שאלה

• פותח הנושא miku
  • פורסם בתאריך

miku

New member
יש לי שאלה

שלום לכולם, ניסיתי לא כבר כמה פעמים להשיג פרקים של זינה דרך קאזה ודומיה, אבל כל מה שיצא לי זה כל מיני סירטונים קצרים ולא פרקים שלמים. אז מצד אחד או שאני לא יודעת לחפש ומצד שני יכול להיות שאני מחפשת במקום הלא נכון. בקיצור מה שאני רוצה למצוא זה פרקים מהסדרה במצב טוב ז"א עדיף במדיה דיגיטלית. ( מישהו יודע אם הסדרה יצאה ב DVD?). ועוד שאלה איזו עונה משודרת בשבת בסטארוורלד? ומתי הסדרה תשודר שוב בארץ? (טוב שתי שאלות...). פעם ראשונה בפורום. אחלה פורום יש לכם פה. אה, כן והתמונה, טוב לא יכולתי להתאפק.

תמונה נהדרת../images/Emo99.gif

בסטאר וורלד משודרת כרגע העונה השישית. לא ידוע בקשר לשידורים חוזרים בארץ, כולנו מקווים לטוב
בקשר לפרקים- יצאו בדי.וי.די, אין אותם בארץ, אז האפשרות היחידה היא להזמין מהאינטרנט. לא יודעת, אני לא עשיתי את זה, יש כאן בנות שידעו לענות יותר טוב ממני... ואממ...אסור לדבר על הורדות בלתי חוקיות כאן... ברוכה הבאה!

shiri_b

New member
ברוכה הבאה../images/Emo13.gif

וכמו שאמרו, לא מדברים על הורדות לא חוקיות..
אממ יש את האתר הזה, ואני בטוחה שיש עוד, לא הזמנתי אז אני לא יודעת מאיפה כדאי להזמין.. אני בטוחה שאנשים אחרים יודעים.

miku

New member
אופס...

לא ידעתי שאסור לדבר על זה, אז מהיום לא מזכירה במילה. תודה על הלינק, לא ידעתי שהם הוציאו את הסדרה ב DVD, וכנראה שבסוף אני אזמין אותה. (מגיע להם להרוויח). וכמובן, תמונה, ככה שיהיה נעים...

למעלה