יש לי שאלה ..

יש לי שאלה ..

אמ .. אני נורא רוצה לעשות עגיל בגבה.. לא נתייחס לזה שעוד לא שאלתי את ההורים שלי , ואין כל כך מצב שהם מסכימים . אבל את זה אני יעבור. רציתי לדעת אם זה כואב , ומה הסיכונים ? ועוד מידע אם בא לכם להוסיף .

BloodyRose

New member
כאב זה דבר סובייקטיבי

בנוגע לסיכונים, עדיף לפנות לאדם שמבין בעניין, עדיפות לפירסר עצמו. אבל תמצא פירסר שאתה סומך עליו, שלא יתן לך תשובה מחפפת כמו "אין סיכונים", כדי שתתחורר ותהיה בשקט. תעבור בכמה מכונים, תשאל, תתעניין, תראה שאתה רציני, ותקבל תשובה בהתאם. בתור חובבנית אני יכולה להגיד שאין הרבה סיכונים. אין שום עצבים חשובים באיזור הגבה, ואם הפירסר יודע מה הוא עושה - הסיכון היחידי הוא אינפקציה, וגם זה בקושי. בנוגע לכאב, בגדול - זה לא כואב, אבל כל אדם מתמודד עם כאב אחרת. יש כאלה שצורחים מזה ויש כאלה שנהנים מזה (כמוני).

אמ ..

דבר ראשון - אני בת
דבר שני - אם אני מורידה את העגיל , תהיה לי צלקת ? אם כן .. היא בולטת והיא תשאר תמיייד ?

BloodyRose

New member
סליחה על הטעות ../images/Emo9.gif

צלקת תישאר, תלוי אחרי כמה זמן את מורידה את העגיל. חבר שלי הוריד את שלו אחרי שנתיים וחצי, ונשארו לו שתי נקודות קטנות שמזכירות איפה העגיל היה. זה גם תלוי אם עושים בננה או חישוק. הבננה עבה יותר ולא מתאימה לעור, ולכן גם רוב עגילי המוט נדחים ולא מתאחים בקלות כמו החישוקים. בננה תשאיר צלקת בולטת יותר ברוב המקרים מאשר חישוק.

אמ ..

וםא אני מוציאה את העגיל , תהיה לי צלקת ? אם כן , היא בולטת והיא תישאר להרבההה זמן ?!

resputin

New member
צלקת.

צלקות, נשארות. נעשות פחות בולטות לעיתים, אבל נשארות- זה הרעיון בצלקת. עגיל בגבה, משאיר צלקת. בין אם זה נקודות אדומות קטנטנות ובקושי נראות שמראות איפה היה העגיל, או משהו קצת יותר בולט כמו שלי יש. -זה תלוי בכמות ורמת האינפקציות וכמה התעללות עבר האיזור. אבל זה לא כזה נוראי. וכמו שאמרו פה, כאב זה משהו סובייקטיבי. פעם ראשונה, טיפה כאב לי לעשות בגבה. פעם שנייה, בכלל לא כאב.

Rivendell

New member
לגבי כאב.

נגיד ככה - אם זה היה כואב בצורה בלתי נסבלת, אנשים היו עושים את זה?
זה כואב, מן הסתם, כי מכניסים לך מחט עבה לגוף. אבל כאב זה באמת סובייקטיבי, וזה גם מאוד תלוי במידת הלחץ והפאניקה שלך. אני ממליצה על מה שהפירסר שלי עשה איתי - הוא דיבר איתי כמה דקות, הרגיע אותי קצת ואז - בלי להגיד לי - פשוט עשה את זה. זה נגמר כ"כ מהר שלא היה לזה זמן לכאוב בכלל

BloodyRose

New member
אני הייתי כ"כ ב high

שלא הרגשתי טיפת כאב.. זה כאב יותר לאמא שלי, שהייתה לידי וצפתה בתהליך החירור... מצד שני, גם הקיעקוע לא כאב לי מרוב האנדרנלין שרץ לי בגוף באותן דקות

עוד משו ..

אם למישו מפה יש צלקת , הוא יכול בבקשה להעלות תמונה של זה..?

למעלה