יש לי שאלה

SoundsOfSilence

New member
יש לי שאלה

נכון במועדון קרב כשהוא הולך לקבוצת תמיכה והם עושים שם דמיון מודרך והאישה שם אומרת להם להיכנס למערה שלו ולמצוא את חיית הכוח שלו אז אדוארד רואה שם פינגווין שאומר החלקות ואחר כך לא זוכרת באיזה סיטואציה יש את מרלה סינגר במקום הפינגווין? אז יש לכל הקטע עם הפינגווין וההחלקות משמעות מסויימת או שהיוצרים של הסרט נורא אוהבים פינגווינים?

מיצי007

New member
את האמת אני לא יודעת מה לענות לך

פעם קראתי ממזמן שהפינגווין מופיע בתורה הסינית איפשהו ומסמלת משהו. אני לא זוכרת מה. ופעם קראתי שפשוט הסופר חשב שזה יהיה טוב להמחיש את הקור והמוות ששרר בתוך המספר ע"י פינגווין ומערת קרח. כי בספר הפינגווין לא מופיע.

GK_FF

New member
כנראה שאם את היית עושה את הסרט

הוא היה פוגש שם כבשה.
אהה ומה שמיצי אמרה נשמע לי הגיוני.

SoundsOfSilence

New member
מה רע בכבשה?

תארו לכם את אדוארד נכנס לאחו מלא בדשא במקום למערת קרח ופוגש שם כבשה רכה וחיננית והיא הייתה אומרת לו מהההההההההה ומדלגת לה במקום פינגווין שמחליק על הבטן. כמה נחמד

GK_FF

New member
נצלוש-גם לי יש שאלה אבל בלי ספוילר.

סורי פשוט רק עכשיו אני קורא את הפורום ברצינות ואין לי כוח להתחיל ליקרוא גם עמודים קודמים - היה כבר דיון על שחקנים אחרים שאתם אוהבים? (או אוהבות? כמה בנים יש פורום הזה? חחחחחחחחחחחחחח)

swirrrly

New member
הזכרנו כל מיני.. ../images/Emo118.gif

אבל לא באופן רשמי.. וסורי על המסר ששלחתי, לא שמתי לב שהתחלת לכתוב..
למיצי: מגיע לי
! אני הבאתי אותו לפורום!

מיצי007

New member
אני אשתדל לענות לך

טוב,דבר ראשון...בנים אין פה הרבה. הם באים ועוברים פה מידי פעם. יש פה נראה לי 4 בסך הכל. אבל מצד שני,כמות החברים הפעילים ביותר מגיע בסך הכל ל12 ככה שזה מתאזן. דבר שני,בקשר לשחקנים. לא היה ממש דיון. אבל אפשר לפתוח אותו.

VVolverine

New member
אני אני!!! ../images/Emo171.gif

חח
טוף לא הייתי ממש פעיל לאחרונה, אבל אני פה מהעמוד השני של הפורום (כבוד) יש לי בגרויות וכו' מה שמפשפיע על הנוכחות שלי פה

למעלה