יש לי שאלה...

Dafi the Mighty

New member
יש לי שאלה...

יש לי מחשב. יש במחשב כרטיס פייר וייר. יש לי מצלמה- אני לא יודעת מה הסוג שלה בדיוק (אני משאילה ממישהו), אבל אני יודעת שיש לה כניסות אנלוגיות ושאין לה כזה של פייר וייר כי היא לא דיגיטלית... האם יש סיכוי כלשהו שאני אוכל לצלם במצלמה ולדגום את החומר למחשב? אין לי כרטיס אנאלוגי במחשב... מה אעשה?!?!

את מוכרחה כרטיס עם כניסות אנלוגיות

אחרת אין לך לאן לחבר את יציאת המצלמה... כרטיס דגימת וידאו זה אופטימלי ויספק לך איכות טובה אך הוא יקר יחסית. אם את סתם צריכה לדגום קטע קצר ולא זקוקה לאיכות סופר-דופר את יכולה להשתמש בכרטיס TV. אלו כרטיסים נפוצים מאוד, מחירם נע סביב ה-400 ש"ח ויש להם בד"כ כניסה שמתאימה לחיבור היציאה של מצלמת הוידאו. כמו-כן תוכלי לראות טלוויזיה במחשב וזהו ערך מוסף חביב
בברכה גיליוטין

Dafi the Mighty

New member
../images/Emo10.gif

אררר... זה משהו שרציתי לעשות (זה מחשב חדש) אבל התייעצתי עם המורה שלי לקולנוע, והוא אמר שאין עתיד לכרטיס אנאלוגי... העתיד הוא דיגיטלי! טוב, אני אתחיל שוב בחיפושים אחר כרטיס וידאו... מצאתי דווקא אחד ב360 שקל ואמרו לי שהוא טוב. אה, ולשאלתך Schnickelfritz- אני קניתי אחד בארבעים דולר. זאת אומרת- אבא שלי קנה בארבעים דולר... אני יכולה לכתוב לך את השם שלו אם את רוצה\אם אני אמצא את הקופסא...

Schnickelfritz

New member
בינתיים זה בסדר, תודה ../images/Emo13.gif

אבל אם בכל זאת בא לך לחפש את הקופסה זה לא יזיק. אבל זה לא דחוף, אז הכל טוב

Dafi the Mighty

New member
מצאתי את הקופסא!

DV 1000LE גם אולי אפשר לחפש את זה לפי מספר? פשוט כתוב על האריזה לשאול עבור זה לפי מספר, המספר הוא 1394. בהצלחה בכל אופן

omri85

New member
בעיקרון אם אתה לא מחפש כרטיס של

חברה מסויימת אז ניתן למצוא ב150-250 שקל פחות או יותר ברוב חנויות המחשבים

למעלה