יש לי שאלה...

יש לי שאלה...

מישהו הולך לשיעורי ספורט? אני מכיתה ז` לא הגעתי לשיעור הזה... ובכיתה ו` קיבלתי תעודת הצטיינות.

MiSheL

New member
יש דבר שקוראים לו תעודת בגרות

ואתם לא תקבלו תעודת בגרות אם לא יהיה לכם עובר בספורט :*) מישל

איזה שטויות...

דיברתי עם המנהלת שלי, לא חייב להשתתמף בכלל בספורט בשביל לקבל תעודת בגרות. המורים לספורט יודעים שהמקצוע הזה גווע אז הם המציאו את זה. דרך אגב...גם בן דוד שלי לא היה בספורט וקיבל תעודת בגרות (כל ה5 בני דודים..)

ומה בדיוק אתה עושה במקום?

אתה רוצה להגיד לי שאתה דיברת עם המנהלת, שאלת אותה אם הציון של ספורט משפיע על קבלת התעודה, והיא אשכרה ענתה לך ``לא מה פתאום, זה לא משפיע בכלל, אפשר לקבל תעודה בלי להיות באף שיעור! -אה כן, ותנסה לשכנע את כל החברים שלך לא לבוא כדי שהמורים הטיפשים האלה לספורט יתפטרו כבר!`` זה קצת קשה לי להאמין, אבל אם אתה אומר... ומעניין אותי לדעת אם הציון של הבני דודים שלך הושפע מהעניין, ומה באמת הציון שלהם שהם כ``כ דואגים לבגרות. אני אישית הולך לספורט כשאין לי תירוץ לא להיות שם, והאמת היא שזה עדיף על מתמטיקה. באמת.

נעל

New member
אצל נעל

מצאו את השיטה לגרור את האנשים בקולר אל השיעורים הזדוניים האלה. מי שלא מופיע לשיעור ספורט - לא יכול להכנס לאף שיעור באותו יום. השנה בכלל החליטו להיות ממש רעים - שיעורי ספורט הם בשעת 0, ואחריהם יש דברים כמו מתמטיקה/פיסיקה. אין דרך טובה יותר להגיע מת מעייפות לשיעור. נעל ;-)

Black Star

New member
אצלנו קשה להבריז יותר מדי...

מעל שלושה חיסורים ללא אישור חייבים להשלים שיעורים. וזה כל כך מסריח... ואנשים שהחיסורים מצטברים ומצטברים אצלם... well, עד היום ניתן לראות קשישים באים להשלים שיעורי ספורט שהבריזו מהם לפני שנים רבות... מפחיד, הבי``ס שלי. אני לא מאחלת אותו לאף אחד.

Black Star

New member
אבל מה שכן, שכחתי להוסיף...

את העובדה שכל שנה שעברה לא התעמלתי, והיה לי אישור לזה. איזה גן עדן (טוב, מחלת הנשיקה היא לא ממש גן עדן, אבל מה זה משנה). המורה שלי, שאהבה אותי קודם, כל כך שנאה אותי אח``כ... והיא כל הזמן ציפתה שאני אצטרך להשלים המון שיעורים, כי את האישור על התקופה הארוכה הבאתי רק לקראת סוף התקופה הזאת... וכשהבאתי את האישור, ``נתכרכמו פניה``... זה היה די משעשע לראות. האם בכל מורה לספורט מסתתרת סאדיסטית אכזרית ומתוסכלת?

the me and i 16

New member
שעור ספורט

הוא דרך טובה להעביר את הזמן בין ההפסקות... המורים אצלנו לא מנייקים.. אתה יכול פשוט לשבת לתפוס סטלבט... או להתאמן... אני מעדיף את האופציה הראשונה...

לכל דבר סיבה

אני לא יודע מה הסיבה שאתה לא הולך לשיעורים האלו אני דווקא נהנה מהם וכבר 15 חודש מתאמן כל יום עם עוד שני חברים על אותם דברים כמו בשיעור ספורט ------------------------------------------- בכל אופן אני מתאמן כי זה הופך אותי לעירני

למעלה