יש לי שאלה :

Alfa156 GTA

New member
יש לי שאלה :

אז ככה, עם מה נתחיל ? - נתחיל עם האמת - אני לא ממש אוהב את הארץ, טיילתי כבר בכל העולם כמעט - והתרשמתי שעדיף לי לחיות בכל מקום בעולם ולא פה (כמובן כל זה מנקודת מבט של תייר ולא אזרח) השאלה היא כזאת: כרגע אני שולל את המעבר לחו"ל רק מסיבה אחת, שאין לי בחו"ל אף אחד ואם יש אין לו שום קשר לארגן לי עבודה שם (ואם יש אז זה MOVING וכדומה..) כרגע יש לי עבודה בארץ שאני בספק ימצא באיזהשהו מקום בחו"ל, ולעזוב חברה עם מחשבים ומזגן בשביל לעשות משהו שחור ולא חוקי לא ממש קורץ לי... מה דעתכם ? ודרך אגב - אני מדבר לא רק על ארה"ב, גם אירופה, גם אוסטרליה, ניו זילנד וכו'... מה הייתם עושים ? תודה מראש, האלפא

doronf65

New member
מנהל
אחד מול השני

תראה, בוא נעשה ניתוח מצב קטן: אין לך שום עזרה בחוץ ושום בסיס למעבר. מצד שני יש לך בסיס כלשהו פה. לפחות עבודה ואני מניח משפחה (הורים וכו'). כמו-כן יש לך שפה ומנטליות (דברים חשובים מאוד שמגלים אותם בחוץ, אני מניח שאתה יודע כי היית שם). יש לך אמנם חלום, אבל אין לך שום כלי לממש אותו. אם לא היתה לך עבודה, היה קל יותר להחליט לקפוץ למים, אבל יש. אז ההצעה שלי היא לחכות קצת, לחסוך כסף, להישאר במצב סריקה, ואני בטוח שאם תהיה לך סבלנות תגיע ההזדמנות. אולי מישהי חול"ית שתכיר, אולי משהו בפורומים או מכרים שיציעו לך רעיון, ואולי סתם תתבטל העבודה ובנתיים תצליח לחסוך כסף. חכה, תראה. אם אתה מדבר על כל אופציה, בטח משהו יבוא. נסה הכרויות עם יהודיות מחו"ל, גשש בכל מיני מקומות, אם אתה מחפש מספיק זמן עם מפיק אנרגיה - בסוף זה בא. סבלנות. דורון

למעלה