יש לי שאלה.....!

Y GIRL

New member
יש לי שאלה.....!

אני לא רוכבת וסטרן... מישהו יכול להסביר לי בדיוק מה זה ג'וג'??? אני יודעת שזה בוסטרן אבל אני לא רוכבת וסטרן. תודה... מורן

Y GIRL

New member
את יכולה לפרט קצת יותר?

כאילו יש עוד מיקצבים? איך יושבים בריצה קלילה שכזו? או שבכלל עושים טרוט קימה או משהו...אני לא רוכבת וסטרן אז אני לא הכי מבינה אבל הכל זאת זה משהו ששווה לדעת לא?

אני יכולה לענות לך...

ג'וג' זה מצב שזה טרוט במקום... הסוס עושה טרוט אבל כמעט בלי תנועה..וברגע שתדחפי תסוס קצת קדימה זה כבר יהייה טרוט.. זה בעצם חצי טרוט חצי הליכה..

ווינגז

New member
המקצבים:

הליכה, ג'וג שזה טרוט איטי (ריצה איטית), טרוט (ריצה), לופ שזה קאנטר איטי (דהירה איטית), קאנטר (דהירה), גלהופ ופולגלהופ שאני לא יודעת איך להסביר את זה בדיוק זו מן דהירה מאוד מאוד מהירה שלפי מה שאני יודעת לא לומדים לעשות בארץ! תקנו אותי אם אני טועה

ואי דרור הגזמת!

אוקיי... ג'וג זה כמו טרוט ישיבה רק הרבה יותר איטי... אבל למרות האיטיות צריכה להיות תנועה קדימה... זאת אומרת שהסוס יהיה איטי אבל שעדיין תהיה תנועה ברורה....וזה בדיוק כמו טרוט ישיבה רק הרבה הרבה הרבה פחת קופצני!

למה הגזמתי? אני לא יודעת להסביר...

את זה במדוייק.. אבל בטיול שעשו בחווה לפני שלוש שבועות עשיתי את זה עם יקי.. הסוס שרכבתי עליו.. זה הרבה יותר נוח מטרוט ישיבה רגיל.. וזה לא מקפיץ

niko girl

New member
נכון דרור אם הסוס עושה ג'וג טוב אז

גם מי שיושב טוב לא אמור להקפיץ לו את התחת.

למה הגזמתי? אני לא יודעת להסביר...

את זה במדוייק.. אבל בטיול שעשו בחווה לפני שלוש שבועות עשיתי את זה עם יקי.. הסוס שרכבתי עליו.. זה הרבה יותר נוח מטרוט ישיבה רגיל.. וזה לא מקפיץ

Y GIRL

New member
תודה לכולם

עכשיו זה הרבה יותר ברור.... תודה מורן

למעלה