יש לי שאלה..

יש לי שאלה..

לחץ יכול ל"הועיל" ללופוס? פשוט הייתי מזה בלחץ הזמן האחרון (גנבו לי תפאלפון אבל הוא בתהליכי החזרה כי גילינו מי גנב)וגם אני..מאוהבת..ולחוצה שאני יעשה משו לא בסדר.. ואני אוהבת תבנאדם אבל מבישת להתגיד לו..נרא לי הוא גם אוהב אותי לפי מה ששמעתי וראיתי טוב! בקיצר מאז אני מרגישה מזה רע..נתפסו לי הפרקי ידים וכואב לי הראש זה קשור?

gaia20

New member
הי קטיפונת, מה שלומך ילדה?

זה ידוע שכשאת נלחצת את המסתכנת בהופעת התופעות האלו אבל לא חייבים תמיד לקשר את זה ללופוס תראי, כל בן אדם שנמצא בלחץ מועד לקבל כאב ראש, זה ידוע לקבוע האם זה נובע מהלופוס, אולי כן אולי לא... קצת קשה לקבוע בכל מקרה, ברגע שכבר יש כאב ראש, זה לא הכי משנה למה זה הגיע הכי חשוב זה להפסיק את זה או לעשות מקלחת פושרת, או לקחת אקמול, או לעשות משהו אחר שמרגיע אותך, נגיד לקרוא איזה ספר שאת אוהבת בכל מקרה, בקשר לבחור, אני שמחה לשמוע שאת מאוהבת, איזה כיף זה, נכון? אל תלחצי שמא תעשי משהו לא בסדר, תנסי פשוט להיות עצמך, כמו שאת אני מבטיחה לך ,זה בדוק, ברגע שלא תכנסי ללחץ מחשש שתעשי משהו שגוי, את תראי שהכל ילך לך יותר חלק כי בעצם, אנחנו זה מה שאנחנו, נכון שזה לפעמים חשוב להרשים בן אדם אחר אבל את לא נכנסת עכשיו לאיזה ראיון עבודה חשוב ששם את חייבת להרשים את הבוס החדש, זה בסה"כ בחור, בן אדם, כמוני וכמוך, ובטח בשל עובדה זאת, גם הוא טיפה נלחץ בניסיון להרשים אותך.... אז חמודה, קחי חיבוק
, תיהי עצמך, ותאהבי את מי שאת את תראי שהכל יסתדר

פנפוני

New member
קטיפונת מתוקה../images/Emo23.gif

אין כמו אהבה. אותי האהבה מרפאה..... אחרי הרבה זמן של חיפושים, אני נימצאת עכשיו בקשר טוב ואוהב, הוא מקבל אותי כמו שאני וזה עושה אותי הכי מאושרת בעולם שיהיה לך רק טוב והרבה. דניאלה.

ל3

New member
לקטיפונת ודניאלה

אני מאושרת שמצאתם אהבת אמת- בימנו זה מצרך די נדיר לצערנו. אני מאחלת לכם את כל הטוב שבעולם כי מגיע לכם. קטיפה, נסי לא לדאוג יתר על המידה. מה שגאיה אמרה הוא נכון- אנחנו מה שאנחנו ואין לנו מה להסתיר ולהתבייש. מי שירצה לקבל אותנו כפי שאנו נהדר ומי שלא, כנראה שהוא לא ראוי לנו

אוקיי ../images/Emo13.gif

הפלאפון נמצא ואני שמייייחה! מאוד! הכול בזכות זה מי שגנב היה טיפש והתקשר לאחותי ונכון אהבה זה דבר נפלא! היה קטע ביננו שלא הייתי בטוחה אם יותר קל להיות מאוהבת או להיות לא מאוהבת
נרגעתי ואני פחות לחוצה!

עכשיו רק צריך להחזיר תמספרים../images/Emo13.gif

שמחקו לי מי שגנב לי זה איזה עבריין שאחרי שגנב לי ראה אותי בוכה והוא עוד אומר לי שירלי אל תדאגי אני ימצא לך..

champ

New member
ואולי זה אחד שהיה מאוהב בך...

וניסה למשוך ממך קצת תשומת לב...
בכל אופן, טוב שהכל שב על מקומו בשלום

שבע77

New member
האהבה

משכרת מסחררת מעלפת ומהפנטת.. איזה כיף!!! אני שמחה שכולם אוהבים... כיף לכם!!! אל תפחדו להגיד דברים - הוא יקבל אותכם כמו שאתם... ואל תיבהלו מ"קטעים מפחידים" בהם הכל נראה שחור.. הכל יסתדר.. אם יש אהבה אפשר לנצח ה-כ-ל אני עברתי דברים קשים ואם לא היה לי
לצידי אז...
שלכם ושמחה אתכם שבע
החיים סבבה

למעלה