יש לי שאלה!

moris2369

New member
יש לי שאלה!

הייתה תחרות של השיר הטוב ביותר של שנות האלפיים ואני יודע שהשיר שנבחר הוא one(נו באמת כול שיר של הביטלס יותר יפה ממנו) אבל השאלה שלי לאיזה מקום הגיע שיר של הביטלס ומהו?

יטבת22

New member
אם אני מבינה על מה אתה מדבר

אז זה על מצעד העשור של גל"צ (?), ובו התחרו רק שני שירים של הביטלס שיצאו באותו עשור - real love ו-free as a bird. שניהם לא בדיוק פסגת היצירה שלהם ולא הגיעו למקום משמעותי.

Miss CB

New member
מממה!

(לא כבשים נו, זה אני נדהמת) דווקא השניים האלו?? ז"א, שירים שאני אישית מאוד אוהבת במיוחד פרי אז א בירד אבל... לא רק שהם ממש לא פסגת היצירה, הם גם לא בדיוק ביטלז, אלא דברים של אנתולוגיה, דברים של ג'ון לא...? (לא שג'ון הוא לא חלק מהביטלז... אתם יועים למה אני מתכוונת). אה רגע מצעד העשור! ברור שלא יהיה כלום שלהם! הם די... התפרקו לפני שהעשור התחיל. אבל היה גם מצעד המילניום לא? מה עם זה?

יטבת22

New member
היו בערך עשרים אלף מצעדי מילניום

המצעד שאני זוכרת ש-one זכה בו במקום הראשון היה מצעד העשור.

roee816

New member
מצעדים אמיתיים...

אם כל הכבוד לגל"צ ולגלגל"צ להגיד שהטעם המוזיקלי שלהם הוא ברמה גבוהה זה כמו להגיד שאמינם הוא אומן יותר כשרוני מפול מקרטני...עזבו אותכם...למרות ש-One שיר נפלא. היו מצעדים רבים בחו"ל (של שיר המילניום), אחד מהם אם אני לא טועה של המגזין רולינגסטון אבל לא סגור על זה ו-Stairway to heaven של לד זפלין לקח ברובם מקום ראשון...ואני מסכים עם זה לחלוטין...למרות שאני חובב ביטלס הרבה יותר מזפלין....מקווה שלא יתנפלו עלי בפורום עכשיו....חחח

היי ..אני והלהקה שלי החלטנו לנגן

ולהזכר בכל מיני שירים של הביטלס.... יש שיר אחד שאנחנו לא מכירים אבל שמענו פעם מישהו מהמשפחה שר אותו ברוסית ואין לאף אחד מושג איך קוראים לו אם תוכלו בבקשה לזהות ולאמר לי מה שמו מצורף קובץ שבו יש סמפל של תחילת השיר שאת הסיומת יש להפוך לאם פי 3 בתודה רוני....

ערןלוי

New member
ניסיתי...

אני לא חושב שזה שיר של הביטלס. אלא אם כן הוא שר אותו ממש שונה.

למעלה