יש לי שאלה

• פותח הנושא YMCA
  • פורסם בתאריך

YMCA

New member
יש לי שאלה

יש לי פרופיל 82 ואני בן יחיד, כבר התקבלתי גם לעיתון במחנה וגם לקצין שלישות, אבל מרגיש די קקה בקשר לזה,אני בכושר פיסי מצוין ואין לי שום בעיות בריאות רציניות.שאלתי היא האם אני יכול לבקש זימון ליום סיירות עם הפרופיל שלי והאם אני יכול ללכת ליום סיירות מבלי שההורים שלי עוד חתמו על אישור לשירות קרבי? תודה מראש :)

avipe

New member
לא נראה לי

אתה לא תוכל ללכת לשום דבר קרבי ובטח שלא ליום סיירות בלי החתימה של ההורים..... אבל מבחינת פרופיל ואם שאר הנתונים שלך מתאימים אז אין בעיה לקבל יום סיירות.... בהצלחה

לגמרי לא נכון

אני בן יחיד ולא רק שהייתי ביום סיירות ועברתי לחובלים, אני גם הולך לגיבוש טייס (לא צריך חתימת הורים!). ומה יא מניאק עברת לעיתון במחנה? הייתי במיונים לגל``צ, -משם עברת? כי ממש רציתי ונראה לבמיונים לגל``צ הזניחו את התכונות שמתאימות לכתבי עיתון... הקיצר בהצלחה ולך לקרבי, זה כדאי. דוד.

avipe

New member
אחי חכה להפתעה...

חבר שלי גם עבר מיונים למלא דברים ואז פתאום צה``ל נזכר שהוא בן יחיד ושלח לו מכתב שההורים חייבים לחתום.. אז אני במקומך הייתי בודק דואר....

אני לא חיי באשליות...

הרי זה ברור שהצבא מוכרח את החתימה של ההורים שלי, אבל עד עכשיו לא ביקשו אז אני לא רואה דחיפות לחתימה. הגיוס שלי הוא בעוד שלושה חדשים וחצי, (גם אם לטייס וגם אם לא). וגם ככה כבר קיבלתי את ההבטחה של אמא שלי (!) שהיא תחתום לי לטייס ולכל מה שאני ארצה, בכל מצב. דוד.

YMCA

New member
אחי...

את המבחנים לגלי צה``ל עשו לכל הבנים ביחד בתחנה עצמה בגלל תקלה או משהו כזה, אז בטוח ראיתי אותך שם איפשהו. הלכתי עד הסוף עם גלי צה``ל אבל בוועדת קבלה ישבו חמישה סנובים שמהרגע הראשון אפילו לא הסתכלו עלי, אז לאחר כמה ימים זימנו אותי לעיתון במחנה ועשיתי שם כמה כתבות וועדת קבלה והתקבלתי. אבל אם זה לא למען גלי צה``ל, אין לי שום כוונה לשבת על התחת במשרד.

למעלה