יש לי שאלה:

יש לי שאלה:

מה אתם חושבים על הסרט "ים כחול עמוק"? אמרו שהוא אימה בגלל הכרישים אבל הוא יותר מתאים לעוד אחד מסרטי האימה הטיפוסיים שהפיקו בשנים האחרונות (צעקה, אאני יודע..., ליל המסכות ועוד). אבל הוא נורא מעניין (בגלל הכרישים- פשוט רעיון נפלא!) ואני אהבתי אותו. מה אתם חושבים?

europe1990

New member
סרט מעולה-אהבתי

אבל אם כבר כרישים-למה לא הזכרת את סרטי JAWS של שפילברג????

Kagome

New member
סרט מ~ע~ו~ל~ה !

זה לא כמו Jaws... שרואים שם קרש רודף אחרי סירה... זה ממש ממש טוב! זה נכנס לחמשת המועדפים שלי!!!!!!!! זה טוווווב!!

europe1990

New member
קרש בחייך-מה את מדברת

זה אחד הסרטים הטובים שנעשו, כולכך ריאליסטי, כנראה לא ראית את כול סרטי מתלעות!.

אני לא ראיתי את הראשון. בטח היה...

גרוע. למה? כי הוא ישן וסרטים ישנים הם מאוד גרועים באיכותם אני מתכוון (תראו את הסרטים הראשונים של ג'יימס בונד)

austin1

New member
סרט ממש טוב

והקטעים עם הטבח והתוכי היו פשוט גדולים

cj20

New member
לפי דעתי דווקא יש סרטים ישנים

מצמררים... כל היופי שזה ישן... נטול צרחות של בלונדיניות טפשות... ראית "הציפורים"? פסיכו? קארי? אחלה סרטים למרות שהם ישנים... (פסיכו אפילו בשחור לבן!)

cj20

New member
שכל הציפורים מתחרפנות ותוקפות

את האנשים... סרט די ישן... בסוף הם כלואים באיזה בית והציפורים "שמים עליהם מצור"...

europe1990

New member
כן זה עם העורבים-סרט פשוט

קטלני-ממש מעולה אני אישית אוהב את סרטי האימה של שנות ה80, ואפילו 70!! הציפורים-זה סרט של היצקוק, מאוד מומלץ!

europe1990

New member
פסיכו-כמה שכבר נאמר פה בעבר

בהחלט אחד סרטי האימה\מתח הטובים שלכול הזמנים!! למרות ששאר סרטי ה"פסיכו" לא היו מוצלחים מאוד-(אולי בגלל שהם לא היו של הצי'קוק)

europe1990

New member
לא -אני לא מדבר על זה!!

יצאו 5 סרטים נוספים!!! זה עם אן הייש-נקרא פסיכו 200 סתם -רצו לעשות חידוש-אבל לא הלך להם טוב!!

למעלה