פה נכנסת לנושא מסובך...)) השיר נכתב בהתחלה על ידי הגיטריסט דייויד גילמור, לאלבום שהוא הוציא, אבל בסוף הוא נכנס לחומה, אם הכוונה הייתה לסיד, אני לא בטוח...לא יודע.. אחרי זה כשזה נכנס לחומה ולסרט, השיר מוזכר בסצינות, שווטרס אמר שזה דברים שקרו עם בארט, אבל עקרונית השיר מדבר אל פינקי, ההכלאה בין האישיות של בארט והעבר של ווטרס..
לפי כל הרמזים (שיר של גילמור עוד לפני החומה, time to go, הסצנה של הרופא והחולה שמתוארת בשיר) - זה שיר על בארט. בכלל, כל החומה נכתבה בעצם על בארט, עם שילוב קצת מוזר של ווטרס.
היינו בכיתה ח' כשעשינו את העבודה הזאת. עכשיו אנחנו עולים לט'. העבודה מצורפת, ואחרי ההורדה צריך לשנות את סיומת הקובץ מ htm ל zip. אם למישהו יהיה בעייה עם זה אני אשמח לעזור. אני מצפה להערות...
אני לא מצליחה לפתוח את ה-zip file. יתכן שתוכנת העיבוד תמלילים שלך אינה תואמת את זו שלי. גם לאחרים עלולה להיות בעיה דומה. בכל מקרה, מדוע שלא תעתיק את החיבור כהודעה לפורום? יותר פשוט. אם זה ארוך מדי, אתה יכול לפצל את זה לכמה הודעות.
ששליחת קטע אחד בלבד כל פעם עלולה להוציא את הדברים מהקשרם. (הקשרם = החיבור כולו). לכן הייתי ממליצה שתעלה את כל החיבור בבת אחת - ואפשר בהודעות נפרדות, כאמור, אם הוא גדול מדי.
זו עבודת חקר על התמודדותם של חברי להקת פינק פלויד עם רגשותיהם אחרי שבארט ננטש. העבודה בנויה במתכונת של מילות השיר בעמ' אחד ואחריו ניתוח של השיר תוך השמת דגש על היחסים על בארט. עדיין כדאי לשים את כולם בשרשור אחד?