יש לי שאלה

pink floydror

New member
אוווההה...

פה נכנסת לנושא מסובך...:))) השיר נכתב בהתחלה על ידי הגיטריסט דייויד גילמור, לאלבום שהוא הוציא, אבל בסוף הוא נכנס לחומה, אם הכוונה הייתה לסיד, אני לא בטוח...לא יודע.. אחרי זה כשזה נכנס לחומה ולסרט, השיר מוזכר בסצינות, שווטרס אמר שזה דברים שקרו עם בארט, אבל עקרונית השיר מדבר אל פינקי, ההכלאה בין האישיות של בארט והעבר של ווטרס..:)

trancelover

New member
יש קטעים בהתחלה כמו TIME TO GO..

שלפי מה שהבנתי מה שעבר לבארט סיד בראש באחת ההופעות שלא יצא מהחדר להופעה ובסוף הם הופיעו בלעדיו באותה אחת

לדעתי זה נכתב על בארט

לפי כל הרמזים (שיר של גילמור עוד לפני החומה, time to go, הסצנה של הרופא והחולה שמתוארת בשיר) - זה שיר על בארט. בכלל, כל החומה נכתבה בעצם על בארט, עם שילוב קצת מוזר של ווטרס.

גם זה נכון

וגם חלק מהקונצפט של Dark Side of the Moon נוגע לבארט. וגם עוד הרבה שירים אחרים שלהם, לפני כן ואחרי כן.

השנה עשיתי עבודה בספרות על הורודים

אם יהיה ביקוש, אני אעלה את הניתוחים של השירים שאני וחבר שלי הגשנו למורה לספרות בנוגע לשירים שנכתבו על בארט. יש מעוניינים?

אוקיי, יש מספיק ביקוש ../images/Emo13.gif

היינו בכיתה ח' כשעשינו את העבודה הזאת. עכשיו אנחנו עולים לט'. העבודה מצורפת, ואחרי ההורדה צריך לשנות את סיומת הקובץ מ htm ל zip. אם למישהו יהיה בעייה עם זה אני אשמח לעזור. אני מצפה להערות...

ניסיתי הרגע וזה כן... ../images/Emo3.gif

ניסית ללחוץ על "מצורף קובץ htm" ואז לשמור את זה לדיסק בתור "pinkfloyd.zip"?

כן

אני לא מצליחה לפתוח את ה-zip file. יתכן שתוכנת העיבוד תמלילים שלך אינה תואמת את זו שלי. גם לאחרים עלולה להיות בעיה דומה. בכל מקרה, מדוע שלא תעתיק את החיבור כהודעה לפורום? יותר פשוט. אם זה ארוך מדי, אתה יכול לפצל את זה לכמה הודעות.

יש לי רעיון יותר טוב:

אולי בכל יום שישי אני אעלה קטע אחד בתור הודעה חדשה ואז נוכל למלא לנו את השבוע כולו בויכוחים עד הקטע הבא?

אני חוששת

ששליחת קטע אחד בלבד כל פעם עלולה להוציא את הדברים מהקשרם. (הקשרם = החיבור כולו). לכן הייתי ממליצה שתעלה את כל החיבור בבת אחת - ואפשר בהודעות נפרדות, כאמור, אם הוא גדול מדי.

אבל זה אינו חיבור...

זו עבודת חקר על התמודדותם של חברי להקת פינק פלויד עם רגשותיהם אחרי שבארט ננטש. העבודה בנויה במתכונת של מילות השיר בעמ' אחד ואחריו ניתוח של השיר תוך השמת דגש על היחסים על בארט. עדיין כדאי לשים את כולם בשרשור אחד?

נראה לי עדיף

בהנחה שיש קשר בין דיון בשיר אחד לאחר, כדאי שנראה את העבודה בכללה, לפני שנתחיל לדון. אבל אני משאירה את זה לשיקול דעתך, כמובן.

אוקיי

אז בימים הקרובים אני הולך ליצור שירשור חדש עם כל העבודה בפנוכו. תיהנו לקרוא
.

למעלה