אני עכשיו הרבה יותר בטוחה על הסוס אבל כשהוא עושה משהו בלתי צפוי כמו מעידה או קאנטאר קל אז אני בשוק ולא עושה כלום ואז הוא עוצר... למשהו יש הצעה איך לשנות את זה? אתם מוזמנים לחזור אלי!!!
לא הבנתי ממש מה הבעיה, את כאילו נבהלת מהמעידה/קאנטר ואז הוא עוצר? אז אם הוא עוצר אני לא מבינה מה הבעיה, פשוט תמשיכי לרכב, ואם את לא רוצה שהוא יעצור אז תשימי רגליים... זה פשוט לא ממש ברור מה שאלת.
גם לי זה היה ככה בשנה הראשונה מה שאת צריכה לעשות ומניסיון זה עובד אם כל הסוסים בחווה שלנו. 1)תנשמי עמוק הסוס מרגיש כשאת לחוצה בעיקר לפי הנשימות 2)שבי עמוק באוכף 3)תגידי את המילה המקובלת אצלכם להרגעת ועצירת הסוס 4)תמשכי במושכות חזק ותנסי לעשות מעגלים כשסוס במעגל הוא מאיט כי קשה לו להיות מאד מהיר במעגל אז קודם כל תנשמי עמוק אח"כ שבי עמוק באוכף ובאותו זמן תמשכי חזק במושכות או ותנסי לעשות מעגךל ותרגיע את הסוס מיכל .ו.המושלמת
קודם כל יפה שתפסת ביטחון, זה כבר התקדמות עצמית ברכיבה. כאשר קורה משו (מעידה או קאנטר קל) שימי על הסוס רגל, אל תיבהלי, אממ יש לי סוסה בחווה עמק זוהר קוראים לה---- גלי! היא מנסה על ההתחלה לשחק בך. עד שאת מראה לה מי הבוס, אבל גלי זה =
היא ממש חמודה ונוחה והיא פשוט מלכה אחרי שמראים לה מי הבוס בעניין. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח