יש לי שאלה...

יש לי שאלה...

איזה שירים רינגו כתב בזמן שהלהקה הייתה ביחד? הוא כתב גם שירים אחרי שהם התפרקו???

כן

הוא כתב שני שירים לבד במסגרת הביטלס- Don't pass me by ו-octopus's garden. חוץ מזה היו שירים שהיו משותפים לכולם, כמו Flying ששמו כתוב עליהם, או What goes on שעליו רשומים שמות כולם חוץ מג'ורג'. הוא גם שר כמה שירים כמו yellow submarine. חוץ זה, בקריירת הסולו הוא הוציא אלבומים (!) רבים, האחרון שבהם הוא רינגוראמה.

או או! אפשר לנצל את השרשור שלך?

נכון שאת מרשה לי ברווזונת?
בכל מקרה, מישהו\י שאל\ה כאן איזה שירים שר כל אחד מחברי הלהקה (או ששאלו רק על ג'ון?הממ..) בכל מקרה,נתנו קישור לאיזה אתר ושם מופיעים השירים,מחולקים לפי המבצעים שלהם. למישהו במקרה, במקרה, יש את האתר?

Miss CB

New member
דאבל תשובה!

לינה, הנה האתר. ובקשר לרינגוראמה: ראמה זה כמו מאניה כזה, מין ביטוי שאומר הערצה בערך... אם ביטלמניה זה שגעון סביב הביטלס, רינגוראמה זה שגעון סביב רינגו (חחחחחחחחחחחחחח, מצטערת אבל חחחחחחחח).

Miss CB

New member
שמע,

כולנו הפנמנו, אני בטוחה, את ההערצה הלא ברורה שלך לרינגו, אתה באמת לא צריך להעלב בשמו. לא הייתה כלפיו מאניה וכולם יודעים את זה, וזה לא קשור (זה כן באופן אחר אבל לא ישירות כרגע) לאיכות המוסיקה שלו.

סליחה?

את טוענת ש-octopus's garden אינו שיר טוב? חוץ מזה, יש לו כשרון משחק מצויין, וההערצה (אם הייתה) לסרטי הביטלס הייתה כלפיו.

Miss CB

New member
*לא* להיעלב, *לאאאאאאאאאא* להיעלב

דבר ראשון, לא. אמרתי שזה *לא* קשור לאיכות של השירים שלו. *לא* קשור. תפנים. כן זו מילה שונה לגמרי. אמרתי שלא מעריצים אותו, פשוט כי הוא לא היה כזה טוב, לא אמרתי שהוא גרוע. אישית אני דווקא אוהבת את כל השירים שהוא כתב לביטלס... כשרון משחק מצוין? יופי שלא הגזמנו קצת. לעומת שלושת כשרונות-הטלנובלה שלידו (וסליחה למי שאוהב טלנובלות), הוא כמעט ג'ק ניקולסון. ככה, הוא לא עד כדי כך טוב.

אוקיי. שני דברים

דבר אחד, תקראי את הסוגריים שכתבת, ותראי מאיפה קיבלתי את הרושם שאת לא מחבבת במיוחד את השירים שלו. דבר שני, לגבי המאניה: רבע מהביטלמאניה הייתה כלפיו, ורבע מהביטלמאניה זה מספיק בשביל להיות מאניה גדולה בהחלט.

Miss CB

New member
או, גאד.

זה לא נגמר. למה נראה לך שרבע מהביטלמניה הייתה כלפיו? רק כי הוא אחד מארבעה בלהקה? אז זה ממש לא נכון כמו שאני רואה את זה. בדיוק כמו שג'ורג' לא קיבל רבע מההערצה. רובה כמובן הלכה לפול וג'ון שהיו היוצרים העיקריים והכי בולטים גם - שרו את הרוב, דיברו הרבה יותר... וגם את ג'ורג' אהבו מאוד, וגם את רינגו, אבל לא כמו את השניים האחרים.

well well well...

אח, באדולינה...מה נעשה איתך...ככה לנצל??? לפחות יש לך את האתר עכשיו
ועוד דבר...ברווזונת? זה לא יפה להעליב אותי ככה...חברים לא עושים את זה...

למעלה