יש לי שאלה...

סבגבג

New member
יאפפפפ

25 ש"ח במכירה מוקדמת 35 ש"ח במקום (רק אל תבנה על שיישארו כרטיסים) פותחים שתי רחבות אחת בחוץ והשנייה בפנים באותו ערב גם תהיה תחרות דיג'ייס צעירים חולונים שמתקלטים סגנונות מוסיקה שונים

בולשיטטטטטטטטטטט

ומי אתה שתגיד איך מה מו ולמה קונים את הכרטיסים האלה... לבנתיים לא ראיתי ולא שמעתי על פלייאר אחד שחילקו מהשברולט... אני יודעת ממקורות מוסמכים שיש את המסיבה הזאת...אבל אני יודעת שקונים שם ב25 שקלים חדשים בלי שום מכירה מוקדמת!!!!! אז.... איפה אני יכולה להשיג את הכרטיסים של המכירה המוקדמת?

n a v n a v

New member
דבר ראשון

תרגעי, דבר שני, כמו שאמרת באמת עדיין לא חילקו פליירים אבל אצלי לפחות בבית ספר ישנן מודעות גדולות בכל פינה. ובמודעות רשום 25 ש"ח במכירה מוקדמת ובמקום 35 ש"ח אז בבקשה ממך, אל תזבלי סתם בשכל ועוד בשטויות שהן בכלל לא נכונות, אני מציעה לך לבדוק את המקורות שלך...

עצה לחיים....

מה אתה עצבני גביירררררררררררר קח הכל בקליל אח שלי..... ואל תגיד לי להירגע!!!!!!!!!!!! כי אני יכולה להיות אבא שלך!!!!!!

Anna Karenina

New member
../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif

אני מקווה שלא חשבת שעינב היא גבר...
אני יודעת שהשיער הקצר יכול להטעות לפעמים, אבל בכל זאת...!
עינביי....! חולה עליך..!

The WizardMan

New member
../images/Emo2.gif

מה לא מסתדר לי במשפט האחרון ? חוצמיזה שnavnav היא בת , עד כמה שידוע לי ולא גביייייייררררר

n a v n a v

New member
עד כמה שהבנתי

זה בכלל לא שורשר אלייך אני הבנתי שזה כנראה היה בתגובה ל- "אני יכולה להיות אבא שלך"

חחחחחחחחחח

אני אומרת לכם יש לכם הפרעה לא פלא אתם מחולון.... גמני מחולון אבל שיו לא הבנתי עד כמה אנשים יכולים להיות שרוטיםםםםםםםםם מה לעזעזל זה משנה אם זה בן או בת....היא יודעת שידברתי אליה...יופי...הבנה הושלמה...אז תפסיקי להתערב את או אתה עם השם הארוך...את מתחילה להרגיז אותי עם כל ההודעות שלך... אז סתמי ולכי חפשי חיים!!

Anna Karenina

New member
אהה, אני זאת "עם השם הארוך"?

קשה לך להבין אותו כי הוא ארוך, הוא כי הוא באנגלית? אני לא מבינה מה את מתנפלת עלי..עשיתי לך משהו רע? פגעתי בך אישית? או שסתם מתחשק לך להעיר על כל דבר? אני מציעה לך, שתסתכלי טוב טוב על צורת הביטוי שלך, ותראי שעל כל משפט שמישהו אמר לך, את חייבת להגיד משהו. אם את נהנית, אז שיהיה לך בכיף...אבל כדאי שתרגעי קצת, כי אני לא חושבת שלי, או למישהו אחר מכאן, מגיע לקבל ממך כל מיני "מחמאות". ואל תתלונני ששופטים אותך לפני שמכירים אותך, כי זה בדיוק מה שאת עושה לי, למשל. הבנת? יופי.

קיבלת מחזור?

מה יש לך את....ואמרתי את עם השם הארוך כי לא זכרתי אותו בזמן שכתבתי ולא היה בא לי לעלות ולראות מה השם... ומתי אמרתי משהו על מישהו?????? אני באתי הצגתי את עצמי ואת זאת שבאת עם הסירקין כאילו אני איזה מפגרת ... אז סורי מי שתוקף אותי אני תוקפת חזרה... ואם הייתה פה אי הבנה עם מישהו אני מצטערת כי אני בכלל לא ביקורתית... ואנה דיי סתמי כבר.... השפה שלך גבוהה מדיי בשבילי אל תדברי אליי אם זה מה שיעזור שתסתמי כבר!!!!

Anna Karenina

New member
אף אחד לא בא נגדך,

או נגד ההצגה שלך לסירקין או משהו כזה. אני פשוט צחקתי על העובדה, שזה נורא עצוב שלכל בי"ס יש סטיגמה משלו, וחבל שנאלצת להציג את עצמך ולהציג גם שאת לא טפשה. תאמיני לי, שאנחנו לא שופטים אנשים לפי בית הספר שבו הם לומדים והסטיגמה שיש לו או אין לו, ואף אחד, ובטח לא אני, לא חשב שאת טפשה, וחבל לי שזה מה שהבנת. תאמיני לי, שהדבר האחרון שאני עושה כאן זה לקטול אנשים. זה די מטומטם לרדת על מישהו רק בגלל בית הספר שלו, לא? תאמיני לי, שגם לתיכון שאני למדתי בו, היו מספיק סטיגמות, של בית ספר חלש ומפגר, אבל אין לזה שום קשר למי שאני, וחבל שאת מתגוננת כ"כ הרבה, כדי להגיד שאת לא טפשה, "למרות שאת לומדת בסירקין". זה באמת עצוב שאת חושבת שהתכוונתי להציג אותך כטפשה, וקשה לך לקבל הומור, או בדיחה. לא התכוונתי לזה שאת טפשה, אז את יכולה להיות רגועה בקשר לזה, אבל אני ממש לא הולכת לסתום. אני כאן, ואני נשארת כאן, גם אם זה מוצא חן בעיניך, וגם אם לא. ועצם זה שפירשת את הדברים שלי באופן מוטעה וישר התנפלת עלי עם השפה הילדותית הזו, לא מעלה את הערך שלך, לדעתי. וזה באמת חבל.

אוווווווווווווווו....

ממש נגע בליבי הקטנטן.... שמעי מתוקה לא מעניין אותי מה את חושבת ומה את לא חושבת עלי... וההדגשה הזאת שלך שאת תישארי כאן ממש לא מעניינת אותי...אני פשוט ביקשתי שתסתמי ותפסיקי להגיב על כל דבר קטן שאני אומרת.. כי אולי הדיבור שלי ילדותי בענייך אבל בעניי עוד יותר ילדותי שאת מגיבה לכל דבר!!! אז ככה... דבר ראשון לא פירשתי שום דבר בשום אופן וגם לא מוטעה....את אמרת ... חחחחח סירקין לא טיפשה.... כלומר...עלק לא טיפשה...איך יכול להיות שלומדת בסירקין ולא טיפשה... לא בדיוק מעניין אותי מאיפה את באת ומאיזה ביצפר אבל אני מבקשת שבכלל תפסיקי לפנות אליי ולהסביר לי מה קרה כאן... אם הבנתי משהו מוטעה אז הבנתי...סבבע העברנו את הזמן בקללות בחפיף קליל.... אבל יאללה עברנו נגמר ננטש....מה קרה לקחת קשה?!?!!? אז יאללה פה אני סוגרת את הריב הממושך הזה.....ורק בשביל סיגי.... סיגי איי לאב יו כוסכוסינה שלי!!!!! שמרו על נתקקקקקקקקק

^NB^

New member
אני לא רואה רצף הגיוני

בהודעות יעני איך זה הגיע למצב ככה

למעלה