יש לי שאלה

יש לי שאלה

אתם חושבים שאם יש גלגול נשמות אז אנחנו פוגשים באנשים מסוימים שוב? כי מצד אחד הרבה פעמים כשמדברים על גילגולים מדברים על כך שאנשים כבר נפגשו בגלגולים קודמים שלהם אם כל מטרתה של הנפש בגלגולים היא להתנסות בכל המצבים בטוב וברע או לתקן את עצמה אז עושה רושם שאין בכלל חשיבות מיוחדת לאנשים שאנחנו פוגשים במהלך חיינו (עצוב מאוד)אלא רק לדברים שאנחנו עוברים בחיים ומתנסים בהם מישהו יכול לעזור לי?

manew

New member
אולי יש לי תשובה

עניינה של הגלגול נשמות זה לגרום לנו לחוות מקרים שקרו לנו בעבר ושהגבנו בהם לא נכון ובחוויה החוזרת שנגיב כמו שצריך (נכון לא נכון זה פונקציה של מידת הפגיעה באחר) החשיבות שיש לאנשים אחרים בחיים שלנו היא רבה מאוד מאוד האנשים שמסביבנו משפיעים עלינו בצורה מסויימת לפעמים גדולה לפעמים פחות והם יכולים לעזור נו לבחור את הבחירה הנכונה כאשר נחווה את המצב שאנו אמורים לתקן חיים

היי לחתולה המכושפת

כשאנו מגיעים לעולם, אנו מגיעים בקבוצות. אמנם נולדים לבד אך במשך הזמן, נפגשים ויוצרים את החוויות שבחרנו לחוות. הקבוצות הן בדרך כלל קבועות מפני שהוחלט על ידי כל אחד ואחד, עוד בטרם הולדתו, להיפגש עם נשמה זו או אחרת והיא תשמש "שחקן" בדרמה של החיים שלנו, כמו שאנו נשמש "שחקנים" בדרמות של החיים של אחרים. התנסויות החיים הן רבות ומגוונות. למשל, אמא שלך כיום, יכולה להיות בעלך בגילגול הבא או הבן שלך או את יכולה להיות סבו של אימך וכו' - כל מיני ווריאציות. ההחלטה להיות הוחלטה עוד בטרם נולדנו. עכשיו, אין כל קשר לבחירת החוויות לתיקונים. ומדוע אין קשר לתיקונים? משום שאין שום קילקולים. אתן איזו דוגמה: נניח בגילגול זה היית ילדה מוכה על ידי אביך. את התנסית בחוויה זו (להיות ילדה מוכה). ובגילגול הבא, תבחרי להיות גבר שמכה את אישתו. ואישתו זה יהיה אביך מגילגול קודם. (זה שהיכה אותך כאביך). פה לא היה שום דבר שנקרא תיקון - אביך שבגילגול הבא יהיה אישתך, לא יחווה תיקון אלא התנסות טהורה. בחירה זו נועדה לנשמה לחוות את הקצוות שבחוויה - להיות מוכה ולהיות מכה. אין דבר כזה שאם היינו "רעים" בצורה זו או אחרת, נחווה את אותם דברים "רעים" שעשינו לאחרים. פשוט ישנה הבחירה לחוות את הדברים משני צידי הסקאלה. (כמו שאמרתי קודם). אם הייתי רוצחת, אני יכולה לבחור בגילגול הבא להירצח. אם הייתי גנבת, אני יכולה לבחור בגילגול הבא להיות קורבן של גניבה. אם הייתי אב שמקיים יחסים עם ביתו (גילוי עריות) אני יכולה לבחור בגילגול הבא להיות קורבן של אבי בהתנסות זו של גילוי עריות. וכו'... אני חוזרת ואומרת, אין מצב של תיקון אלא יש מצב של חוויה טהורה בלבד. נקודה. וחוץ מזה, דבר חשוב מאוד: אין דבר כזה שנקרא רע ואין דבר כזה שנקרא טוב. יש דבר שנקרא : ד ב ר . וזהו. וזה לא משנה מה הסדר - יכול להיות שקודם היית מכה ואח"כ בחרת להיות מוכה.

חת שפ סות

בהמשך לתשובתך, אני חולקת עליך מעט, כי ההסבר של רוצח ונרצח.... פשטני מדי ואינו מדויק, כי את לא נותנת שום מקום ללמידה בגלגול הקיים (עוד מושג שהפרשנות שלו מעט לא מדויקת), אם אדם משכיל ללמוד גם בגלגול בו חטא, לא יצטרך לעמוד מעברו השני של המתרס בגלגול הבא. מעבר לכך מכיוון שהנשמה נמצאת במקום בו לזמן ולמרחב אין משמעות הכל מתרחש מבחינתה בו זמנית, הנשמה חיה מספר גלגולים בו זמנית, כל גלגוליך נחווים ע"י הנשמה באותו רגע, כל מעשיך באותו גלגול נחווים בו זמנית, אין זמן פרט להווה כי הנצח הוא עכשיו. ובעצם כל מעשה אותו את בוחרת לבצע כרגע קשור באופו ישיר לכל הקורה אותך בגלגולים הקודמים/הבאים, זו תפיסה דווקא מעודדת מאוד לדעתי. בכל מקרה אם דברי אינם מובנים, אשמח לנסות להסבירם בדרכים נוספות.

FireBat

New member
א י נ ס ו פ

הסכמתי מאוד עם חת שפ סות לגבי מה שכתבה, אבל ברור שהחוקיות המעגלית עליה היא דיברה איננה מוחלטת, בסופו של דבר כל ההתנסויות באות ללמד, ואם בנאדם מבין את המשמעות האמיתית של הדברים, אין צורך להביא עליו את אותה ההתנסות בגילגולים אחרים. כמו שנאמר: "סבל איננו טוב לנשמה, אלא אם כן הוא מלמד אותך איך להפסיק את הסבל, זאת מטרתו". הרעיון הוא בקבלה נכונה של המציאות. ניקח מקרה קיצוני - ילדה שאביה אנס אותה. היא יכולה לומר זה אבא שלי, אין מה לעשות, יש לי אבא חולרה, אבל אותו בחרתי. והיא יכולה לומר מבחינתי אין לי אבא, אני לא מקבלת את אבא שלי. במידה והגישה שלה היא האפשרות השנייה, היא יוצרת לעצמה בעיה, מכיוון שיבואו עליה התנסויות ללמד אותה לקבל את המציאות בכל תנאי, שכן היא לא יכולה להציב תנאים לגבי מה היא רוצה לקבל במציאות הזו. גם המחלות נובאות בין השאר מאותה סיבה. מחלה היא מסר לגישה מסויימת, לתיקון שיש צורך לעשותו. רק שרוב האנשים לא קוראים את זה נכון. ועכשיו לגבי הנושא השני בו נגעת. אני מסכים לגבי התפיסה הזו של זמן ומרחב. זה רק מצביע על כך שאנחנו שלוחה של הנשמה שלנו. הנשמה שולחת שלוחות רבות לנק' שונות, ואכן הגילגולים מתרחשים כביכול במקביל. אבל עדיין יש רצף מסויים של גילגולים - והגילגולים אכן משפיעים אחד על השני. יש גילגול קודם, ויש גילגול הבא. יש גילגול ראשון, ויש גילגול עשרים. מעבר לכך - אנחנו גם מושכים את ההתנסויות שלנו מתקופות חיים קודמות, כך שיש פה סדר מסויים של גילגול אחרי גילגול, גם אם כולם מתרחשים במקביל.

היי לאינסופ

לגבי הסיטואציה של הרוצח והנרצח. התייחסתי לרעיון בו הנשמה חווה את החוויה של להיות רוצח ושל להירצח, על כל המשתמע מכך. אין פה מצב של למידה - יש פה מצב של חוויה נטו. אין פה מצב בו הרוצח נמצא בגילגול בו חטא ועליו להשכיל ללמוד ולא יצטרך לעמוד בצד השני של המתרס - יש פה מצב של התנסות טהורה בחוויה , בלי שום קשר לחטא. אין פה שום חטא ! הרוצח לא חטא כלפי אף אחד - לא כלפי הנרצח ולא כלפי עצמו. מה שהיה פה בפועל, זה מילוי הסכם בחוזה שנערך עוד בטרם נולדו הרוצח והנרצח. מתי יש חטא? מתי שיש שפיטה. כשקיימת שפיטה, ישנם דברים רעים וישנם דברים טובים. ובדרך כלל, השפיטה קיימת במימד הפיזי - במימד שיש בו מרחב וזמן. עכשיו, לגבי הנשמה שחווה את הגילגולים שלה העבריים והעתידיים בעת ובעונה, זה נכון לרובד הנשמה הנרחב אך כרגע, אנו חווים את הגילגול שלנו הנוכחי במימד הפיזי, מימד הזמן והמרחב, נדמה לנו כי יש לנו עבר, הווה ועתיד ואנו מודעים למימד הנוכחי (ברמה המודעת, ההכרה המודעת) ולגבי זה, הרוצח והנרצח, אינם סותרים דבר זה, שהרי, הגילגולים ניחווים בעת ובעונה אך כשהם מגיעים למימד הפיזי, המיקוד שלנו במימד הפיזי, נותן לנו לחשוב על כך שישנו גילגול קיים (הנוכחי) וגילגול קודם וגילגול הבא. וזה שאת אומרת כי הגילגולים קשורים אלה באלו, נכון. הקשר נובע מהרצון לחוות דברים הקשורים אלו באלו. כמו להיות רוצח ונרצח - להיות משני צידי הסקאלה של החוויה.

גריני

New member
סגירת מעגלים

"מסען של נשמות" הוא הספר שקראתי ועוסק בדיוק בסוגייה הזו. אני לא אומרת שכל מה שכתוב בו נכון, אני גם לא לגמרי בטוחה שכל מה שאת, (חש"ס) אומרת - אומנם כך הוא. לראשונה מאז שנפגשנו כאן, אני מוצאת את עצמי חולקת עליך.... אני חושבת שכן יש סוג של "תיקון", רק שזה בהחלט לא תיקון במשמעות הדתית של המילה, אלא יותר מה שנקרא בלשונו של דרייקורס (שאת תורתו מלמדים בבי"ס להורים של אדלר) - "תוצאות טבעיות".... כלומר - אם פגעתי בגלגול אחד במישהו - יצרתי קארמה שלילית איתו (!) אני אצטרך להיפגש עם אותה הנשמה, בנסיבות שיכולות להיות שונות ומשונות ושתי הנשמות תצטרכנה למצוא את הדרך "לסגור את המעגל" כלומר להגיע לפחות לסליחה, לחמלה (אם לא ממש לאהבה) - בעודן "בחיים". כי מתוך כל מה שקראתי ושמעתי, אני מתחברת לגירסה שטוענת - שכשעוברים לממד הבא - הממד שמעבר לפיסי - שם הכל פשוט יותר, שם הנשמות מחוברות לאהבה ולכל הרגשות הנעימים, אבל זה כאילו "לא חוכמה"... ה"חוכמה" היא להגיע אל הרגשות האלה כאן - עם כל הקשיים והמתחים והאי-ידיעה. זו סיבה אחת לפגישות חוזרות של נשמות בממד שלנו. סיבה נוספת שאני די מתחברת אליה - היא פשוט נשמות שבמהלך גלגולים רבים יצרו קשר טוב מאוד ביניהן - וכיף להן "לשחק" ביחד שוב ושוב! (רעיון זה נמצא בספרו של סטיב רות'ר - משואות האור - אף הוא מומלץ ביותר!).

סתם תהיתי

כל פעם חולפות לי כל מיני מחשבות כשאני מגלה כל מיני צירופי מקרים כל מיני דברים שאני יודעת שהם יקרו ואז הם קורים וגם לפני כמה ימים נדהמתי מכמה שעושה רושם שכל דבר קורה מסיבה מסוימת גם הדברים שנראים ממש גרועים כחשבתי לעומק גיליתי שהייתה סיבה לכל דבר ופשוט נדהמתי מאיך שהחיים מסתדרים לגמרי לפעמים אני תוהה אם באמת הגעתי לאמיתות כאלה באמת או שאני מאבדת את זה בטוטאלי עם כל הקטע הרוחני הזה (טוב לפחות שאני לא מתקשרת או רואה רוחות אז בטוח הייתי יותר מודאגת לגבי האם זה באמת קיים או איבדתי את שפיותי לחלוטין)

גריני

New member
חתולה יקרה!!

ברוכה הבאה
את לא "מאבדת את זה בטוטאלי"
את פשוט מחוברת לזרימת החיים. העבודה הרוחנית שאת עושה - נותנת עכשיו פרותיה. כאשר "צירופי מקרים" כלשונך - או סינכרוניות - כלשוני ממלאים את חייך - זה סימן ברור לכך שאת "מיישרת קו" עם החלק הגבוה של היקום / של הקיום ואז, כשאת נמצאת בגבהים אלה - באות גם אותן תובנות, אז את מסוגלת להבין גם את הדברים הגרועים - כמה יפה שהבחנת בכך. כי קל מאוד לתת הסברים ולהבין את הדברים היפים שקורים לנו, את השמחה את האושר, הקושי הגדול, או אולי נאמר - המבחן האמיתי מגיע כשאתם נתקלים במקרים "שליליים" כלשונכם כאן מתגלה ישות אשר אכן למדה את השעורים. לראות את "הרע" את הכאב, את הצער לכאוב - כן בהחלט, ויחד עם זאת - להבין את המחשבה הגבוהה זה "זה"
הערת הבהרה לקוראים: אני נמצאת בשלבים ראשונים של חיבור לתיקשור מודע, העברת ידע ע"י מדריכי הרוחניים. לכן בדברים הנכתבים על ידי תוכלו לראות, לעיתים מעין שינויים פתאומיים... אני מתחילה לכתוב כ"גריני" מתבטאת ב"אני" וכותבת מתוך מקום אישי שלי, ב"נוסח" שלי - ואז מגיע "חומר" שונה במקצת שכאילו מתבונן בחיים מלמעלה למטה ובעצם מנסה להביא אתכם, הקוראים - למעלה - למקום שלו. גם שפת הכתיבה בקטעים אלה היא שונה במקצת. נאמר לי שזוהי תחילת דרכי בתקשור ועלי לבקש את הבנתכם
ואם משהו מתוך הנאמר איננו מובן או ברור אנא, אל תהססו לבקש הבהרות, אשתדל לתת אותן כמיטב יכולתי וגם - אל תהססו להתווכח עם הכתוב אין אלה "דברי קודש"
ואת, חתולה - עלי והצליחי והמשיכי בדרכך!

באמת תודה גריני../images/Emo13.gif

כבר התחלתי לחשוש אל מול כל המבטים שאני חוטפת באחרונה של "למה את מתעסקת בשטויות האלה
?"

גריני

New member
אה...

זה מביא למשהו אחר: כדאי שתלמדי לבחור את אלה שאת משתפת אותם בחוויות אלו לא כולם פתוחים לזה! כבר "שלחו אותי" (בפורום הזה) לביח"ל להתאשפז... לי יש 2-3 אנשים איתם אני מרגישה לדבר בחופשיות על הנושאים האלה ועם השאר - לא! ועל כן אני צמודה כמו חבר הטבור לפורומים - כי כאן אני מוצאת קהל רחב יותר.... כתבתי "פורומים"?!?!? לא ולא שיחות עם אלוהים זה הבית שלך
(עכשיו אני מחפשת מישהו שיחבר לי ג'ינגל מתאים...) שלך, גריני

היי גריני

אה, זה טוב שאת חולקת על דעתי. זה אומר כי יש לך אמת משלך, כמו שיש לי אמת משלי. יופי, יופי. ועכשיו, לגבי התיקון שהתייחסת אליו: "תוצאות טבעיות" , שאם פגעתי במישהו, יצרתי קרמה שלילית איתו ושתי הנשמות צריכות להיפגש ולסגור את המעגל ולהגיע לפחות לסליחה, לחמלה (אם לא ממש לאהבה) - בעודן בחיים. הינה, את בעצמך אומרת כי בעודן בחיים עליהן לסגור את המעגל. וזאת למה? משום שכשהן בעודן בחיים, הם חיים במימד הפיזי, בו שולט המרחב והזמן, בו שולט הטוב והרע (השפיטה). סגירת המעגל צריך להתבצע במרחב ובמימד הפיזי. אך, מעבר לכך, לפי האמת שלי, אם פגעתי במישהו, דבר זה הוחלט מבעוד מועד ואני והמישהו הזה, הסכמנו על כך וקבענו כי אפגע בו. ועצם הסכמה זו, נובע מאהבה רבה, של אותו מישהו כלפיי ושלי כלפיו. ואיך דברים אלו בכל זאת מתקשרים לדברים שלך? למשל, אני רוצה לחוות בחיים הבאים חמלה. יופי. ישנם דרכים אין סוף בכדי לחוות חמלה. אך, נניח כי נשמה מסויימת מציעה את עצמה כי אפגע בה ועל ידי פגיעתי בה, אחוש צער וחרטה ו... חמלה. או דוגמה נוספת: נניח אני רוצה לחוות בחיים הבאים חוזק נפשי. אז נשמה מסויימת מציעה את עצמה שתפגע בי ותתעלל בי, ועל ידי פגיעתה בי, אגיע לחוזק הנפשי שרציתי לחוות. וכו'... אם כך, ברמת הנשמה הנרחבת, אין מצב בו אנו פוגעים או נפגעים - יש מצב בו אנו רוצים להשתתף בדרמה של החיים של מישהו, בכדי לעזור לו להגיע למצבים מסויימים אותם הוא רוצה לחוות או שאחרים רוצים להשתתף בדרמות של חיינו, בכדי לעזור לנו להגיע למצבים מסויימים אותם אנו רוצים לחוות. והכל נעשה בהסכמה הדדית ובאהבה רבה.

גריני

New member
../images/Emo45.gif

רק תוספת אחת, כדי לחדד את הענין: "הכל נעשה בהסכמה הדדית ובאהבה רבה" - זה, לפי מיטב הבנתי אכן מתקיים ברובד הנשמה, בשלב שבין הגלגולים. כמובן שבגלל "מסך השכחה" שאנחנו נמצאים מאחוריו כאן - בפיסי, אז הדברים נראים אחרת ביומיום. זכור לי קטע מרשים במיוחד מתוך אותו ספר "מסען של נשמות" - ד"ר מייקל ניוטון - שבו שתי נשמות החליטו שהאחת תאנוס את השניה (האונס היה אמור להיות אביה של נערה, אם אינני טועה) והיה בספר איזכור של "קארמה" - של מעין "סגירת חוב" מאחר שבגלגול קודם "משחק התפקידים" היה הפוך. ונשמתה של זו שהיתה אמורה להיות הנאנסת אכן היתה אמורה להגיע, בסופו של דבר, אל הסליחה והמחלה (בממד הפיסי). כך שמדוגמא זו (בהנחה שהדברים אומנם פועלים כך באמת...) - משתמע שמשחקי התפקידים שאנחנו ממלאים כאן מושפעים מקארמה ומשיעורים אותם עלינו ללמוד - גם יחד, ישנו שילוב של 2 המטרות האלה.

גריני

New member
תיקון טעות: צ"ל חמלה (במקום מחלה)

(מתי אני אלמד את השיעור - לקרוא את ההודעה לפני שליחתה???
)

רשף כשף

New member
שאלה

חת שפ סות, האם את מאמינה שיש בני אדם שיודעים במהלך חייהם מהי החוויה שאותה נבחרו (או בחרו) לעבור? כלומר, האם אדם יכול להיות מודע לייעוד שלו? ואם כן, בואי נרחיק צעד אחד נוסף- האם אדם שמודע לייעודו יכול לבחור לא ליישם אותו? ואם כן, האם סופו שיצטרך לחזור שוב על מנת לחוות זאת? אני מניחה שתעני בחיוב על רוב השאלות, רק מה שמוזר לי הוא: האם כל ייעודנו כאן על פני כדור הארץ הוא לחוות על מנת שהאלוהים יוכל להגשים את עצמו? זה לא שיש לי שגעון גדלות או משהו, אבל זו מהות החיים? אני מקווה שלא, כי זה מאכזב... (אותי)

היי לרשף כשף

בני אדם מסוגלים לדעת מהי תכלית חייהם רק לאחר שעוברים חוויה מיוחדת ומסעירה. החוויה יכולה להיות בעבור אותו אדם חיובית או שלילית. וכמובן שאדם שמודע לתכלית חייו עלי אדמות יכול לבחור שלא ליישם את תכלית חייו אך בדרך כלל, לאחר החוויה המסעירה שעבר, אינו יכול שלא ליישם את תכלית חייו משום שאותו אדם עובר סוג של שינוי, עובר טלטלה רוחנית כזו שאינו יכול שלא ליישם את תכלית חייו. ובכל זאת, באם אותו אדם בוחר שלא ליישם את תכלית חייו, הוא יחוש ריקנות תהומית אשר תוביל אותו לחיפוש מתמיד אחר התכלית שבעצם, אינו צריך לחפש אלא רק לשלוף מתוכו. אני אתן לך דוגמה שסתם עולה לי בראש - דוגמה מהחיים. למשל יש אדם שאינו עשיר ואפילו דיי עני. הפרנסה קשה עליו והחובות כבדים וכו'. יום אחד הוא מרוויח בלוטו בסכום גדול. והוא בוחר שלא ליישם את הייעוד שלו בחיים (להיות עשיר) והוא סתם מחזיק את הכסף הרב בבנק מבלי להשתמש בו בכלל . ואותו אדם ממשיך ללכת לעבודה המאוסה שלו ולהרוויח פרוטות ולדאוג מהחובות הכבדים הנצברים מיום ליום. אותו אדם ממשיך ודואג ורוצה לסגור את כל חובותיו ולישון היטב בלילה בלי אף דאגה, חושב לעצמו כל הזמן כיצד ארוויח יותר בכדי שאתן לילדים שלי בגדים חדשים או ספרים לבית הספר ועוד ועוד... בעצם מה קרה פה? החוויה המיוחדת והמסעירה שקרתה לאותו אדם זה הזכיה בלוטו. והתכלית של אותו אדם זה להיות עשיר וחסר דאגות. ואם הוא מחליט להתעלם מזכייתו ולא להשתמש בכסף שהרוויח, ירגיש צורך להיות עשיר ולחסל את בעיותיו הכלכליות ולחפש דרכים לעשות זאת. אך מה שעליו לעשות בעצם, זה לגשת לבנק ולהשתמש בכסף שהרוויח. ולפי דוגמה זו, מה שאדם שהחליט שלא ליישם את תכלית חייו, ירגיש צורך ויחפש את תכלית חייו אך, כמו שאמרתי, אם ישתמש "בבנק" הפנימי שלו, יוכל לממש את תכלית חייו ולא לחפש בחוץ. נתתי דוגמה כלכלית שהיא ודאי תהיה מובנת לכל אך אפשר לתת דוגמאות אחרות. למשל, אדם שתכלית חייו לרפא אחרים או להדריך אחרים או להילחם בנגע הסמים והאלכוהול או להילחם על זכויות אדם כאלו ואחרים וכו'. ולגבי התהייה שלך שכל ייעודנו הוא לחוות על מנת שאלוהים יוכל להגשים את עצמו - כן, זו מהות החיים. ואל לך להתאכזב משום שאני טיפונת מרגישה כי את עושה הפרדה בין אלוהים ליצורי ברואיו - במקרה זה, אנחנו, בני האדם. אין שום הפרדה בין אלוהים ליצורי ברואיו למיניהם. אם תשימי לב, את בעצמך חווה חוויות בכדי להגשים את עצמך. ותזכרי שכל דבר ודבר את עושה מתוך בחירה. אפילו לא לבחור - את בוחרת. אם את חשה לעיתים כי את נסחפת אחר החיים ואחר דרמות החיים, תזכרי שזו הבחירה שלך להיסחף. כל החוויות שאנו חווים בחיים הם תוצר הבחירות שלנו והם, הם מגשימים את עצמנו. בעצם עליך לשוש ולשמוח על כך שהרי אין לך הפרדה מאלוהים ואין לאלוהים הפרדה ממך. ולגבי שגעון הגדלות שהזכרת: מתוקתי, טוב יהיה אם יהיה לך שגעון גדלות שהרי כך תוכלי להגשים ולממש את עצמך. ורשפל'ה, אם את אוהבת את עצמך, את אוהבת את אלוהים. וכרגע, בעודי כותבת אליך, אני חשה כי גם אני אוהבת אותך. ואני גם אוהבת אותי. ואת כולם. שתהיה לך שנה טובה ואגדיל את הטווח: שיהיו לך שנים טובות. (יו, אין לך מושג, כמה אהבה "נשפכת" ממני כרגע - איזה כיף שהלב רחב כל כך כגודלו של היקום)

רשף כשף

New member
הי חת ספ סות ושנה טובה

בכל יום אני מבקשת שאמונתי תהיה גדולה כשלך, אך אין זה כך, וכנראה עלי להתמודד עם האמונה, הפקפוקים והספקות... להאמין בעצמי קודם, כן, את צודקת... זה לא קל אך אני עובדת על זה. תמיד נשאר בי איזה משהו שאומר לי שזה לא הכל, שיש עוד שמהו חשוב, ואני ממשיכה לחפש מבלי לדעת מהו. אני לא רוצה להתפטר מהספק הזה משום שיש סיבה כלשהיא לכך שהוא מקנן בי, ועליה אני מעוניינת לעלות. תודה על תגובתך ועל כל האהבה, ממש הרגשתי אותה כשקראתי את דברייך.

למעלה