יש לי שאלה..

יעל71

New member
יש לי שאלה..

כאשר אתה יודע מהי מהותך (שמבחינתי היא הריפוי), אבל חייב עבודה על מנת להתפרנס ולהתקיים, אתה יודע להמשיך לשרוד ולממן שכר דירה, שכר לימוד וכו'..? האם עוד הרבה שנים יעברו עד אשר אאזור את האומץ ואפתח מקום משלי? קצת פרטים - עזבתי את עבודתי מלפני חודשיים, הרגשתי שהגיעו מים עד נפש, ולענות כל היום לטלפונים זה ממש לא בשבילי. אני מחפשת כרגע עבודה, במקצועי אני מטפלת בתחום הרפואה המשלימה, והאמת - לא קל.. ראיתי שהשארת קישור לפורום הזה באתר רוחניות של ynet , אז נכנסתי..

כל קושי הוא הזדמנות צמיחה

שלום יעל טוב שנכנסת . . . ונקווה שהשיחה תוכל להיות לך מועילה אם הצלחת להוציא את עצמך ממקום בו עמדת לטבוע, כנראה שעברת תקופה ארוכה עד שזה קרה. טוב שלא נתת לפחד להכריע את הכף ושסמכת על הכוחות והיכולות שלך עבודה זמנית יכולה להשפיל אותנו עד עפר אבל כל עוד יש לנו תוכנית גדולה לחיים, ההשפלה הזאת היא תרגיל צמיחה. טוב שאת מחפשת עבודה לפרנסה ולא מחכה לשטיח . . . אני מקווה שיש לך גם תוכנית כיצד לקדם את עצמך כמטפלת - אם לא אז את חייבת. מה לעשות בעבודה החדשה כאשר יגיעו קשיים, כי כנראה שעדיין לא תהיי מטפלת ותעבדי במשהו אחר. אז קודם כל את יכולה להתאמן להביא את עצמך כמטפלת לכל מקום, זוהי עמדה פנימית שיכולה לחולל מהפיכות בהרבה מקומות עבודה. דבר שני, קשיים ששוחקים אותנו הם בדרך כלל קשיים רגשיים אז כל עוד דברים גורמים לך להתרגז, מוצאים אותך משלוותך, מטרידים וכו' . . אז יש לך אינדיקציות על מה את צריכה לעבוד. לעבוד בינך לבין עצמך, ללמוד את החלקים הפחות נעימים של עצמך ולקבל אותם, הם שלך והם צריכים אחות גדולה מחבקת, והעבודה שלך היא ללמוד להיות אחות גדולה של עצמך. מקווה שלא העמסתי, אם עדיין יש לך כוח - אז תקראי - התבוננות רגשית שנה טובה, בהצלחה, אמיר דרור

יעל71

New member
תודה לך, אמיר

כבר כמה שנים טובות שאני עושה עם עצמי עבודה פנימית ואינטנסיבית, ובהחלט יש תוצאות. הייתי במן צומת חדשה של קבלת החלטות, עקב אסון במשפחה שלי, אז עשיתי סטופ כללי ומצאתי את התשובות שלי, כרגע רק נשאר לי למצוא מקום עבודה חדש ונעים. שוב תודה, ושנה טובה יעלי

שינוי הדרגתי

מנסיוני עדיף לעשות שינוי הדרגתי. למצוא עבודה בחצי משרה, או במשרה חלקית, שתיתן תזרים מזומנים שוטף, אם גם קטן, ולפתח את העבודה הרצויה בשעות הפנאי. הייתרון - יציבות. תזרים מזומנים שוטף שמאפשר להתנסות בעבודה החדשה על מי מנוחות, ולהרחיב את העיסוק בה בצורה הדרגתית. מה לעשות, בתחום (כמו הייטק) שמעסיקים בדרך כלל דורשים בו משרות מלאות? אפשרות אחת היא לעבוד בהדרכה! אפשרות אחרת - בתמיכה.

יעל71

New member
השינוי אכן יהיה הדרגתי ../images/Emo13.gif

אמצא עבודה כלשהי שתשתלב לי עם הלימודים, ואעבוד כמטפלת בבית, כעבודה נוספת. רק שאמצא קודם עבודה, ואז הכל כבר יזרום. גמר חתימה טובה
יעלי

למעלה