יש לי שאלה..

יש לי שאלה..

אני ילדה בת 15.5 לסבית קוראים לי הדר(נעים מאוד לה לה לה
) בכל מקרה , תהיתי לעצמי אם אדווח לרשויות על מה שמתרחש אצלי בבית אני יודעת שיוציאו אותי מפה השאלה היא אם אוכל לבחור שיאמצו אותי? יש בחירה כזאת? מאמצים ילדים בני 15.5 בימינו? בחרתי לשאול פה כי יש המון הורות או הורים גאים וגאות שמאמצים ומאמצות וכן הלאה.. אמ.. יום טוב

ברוכה הבאה דוקרת ../images/Emo39.gif

קודם כל , ההודעה שלך מדאיגה אותי מאד. מה קורה אצלך בבית? את יכולה לענות לי כאן , או במסר. אמא-ערבה.

ועכשיו, אני גם עונה לשאלות שלך:

בד"כ , אין מקרים של אימוץ בגילך. בני-נוער המוצאים מהבית, מגיעים בד"כ או לאומנה (שזה קצת דומה לאימוץ, אבל רק קצת), או לפנימיות (שזה יכול להיות מאד נחמד), או למקומות כמו בית-דרור, שזה בית מיוחד לנוער הומולסבי שנפלט מהבית. היה מקרה מפורסם של נער בן גילך, שהוצא מהבית ע"י הוריו כשגילו את היותו הומו, והוא אומץ ע"י פרופ' עוזי אבן ועמית קמה.

אז אין לי סיכוי?

אנילא רוצה אומנה אני לא רוצה מוסד כמו שלוותא או גהה.. ובקשר לשאלתך.. עם כל הסבל וההטרדות ומקרים שסבלתי. ההורים שלי מכים אותי. מפילים אותי כל פעם מחדש הכאה יום-יומית. כל הכאה יש לי רצון להתאבד כמעט וכל הכאה אני מנסה . מה שמחזיק אותי בבית הזה זה הבצפר והחיים השיגרתיים שבהם אני רוצה להשאר. כבר ההכאה נעשתה להרגל. וכן הנסיונות . רק רציתי לדעת. לאן היו שולחים אותי אילו הייתי מדווחת.. זהו...

אבא גאה

New member
דוקרת יקרה

מה בעינייך הכי גרוע שיכול לקרות? מה היית הכי רוצה שיקרה? אם היו מציעים לך למשל מקום נחמד שבו יש נערים ונערות נחמדים כמוך שגרים יחד.? זה נשמע לך נחמד? מאיים? איפה את רוצה לראות את עצמך מחר?

ממ..

לא יודעת מה הכי גרוע שיכול לקרות עם כל מה שחוויתי (וזה המון) עדיין חושבת שהעולם יכול להתאכזר יותר ממה שעכשיו. מקום עם נערים ונערות (פנימיה בית דרור ,מה?) נשמע לי מאיים למדי. מחר? בעולם.

רגע, חמודה-

לא צריך למהר... קודם כל, אם תדווחי, ממש לא נראה לי שהדבר הראשון שיעשו יהיה להוציא אותך מהבית. כל הסיכויים שהדבר הראשון יהיה נסיון לשפר את המצב בבית. אולי ישלחו את הורייך לטיפול פסיכולוגי, אולי לייעוץ. שווה לדווח! וכשאני אומרת "מוסד" - אני ממש לא מתכוונת לאישפוז פסיכיאטרי. יש מקומות כמו בית דרור, שזה בית מקסים, שם חיים בני נוער הומולסביים שעזבו את הבית, הולכים יחד לביה"ס, ואם תרימי להם טלפון ותגשי לביקור - אני בטוחה שתתאהבי במקום. וגם - הדלת שם פתוחה - מי שלא רוצה להשאר - עוזב. אל תתיאשי, ואל תשלימי עם המצב. אפשר לעשות שינוי, ומגיע לך שינוי. דחוף!

פוחדת..

פוחדת שמה האנונימיות שלי תתגלה.. אני רוצה את האנונימיות שלי.. מוזר שאני מגנה על המשפחה הזאת מפני החוק קשה לי להסביר למה אני עושה את זה כנראה שהם גם הגנה מסויימת בשבילי.. אבקש פרטים על בית דרור.. בבקשה.. ממך .. ערבהאיןקץ..

הנה לינק לאתר של בית דרור

האתר של בית דרור , הוא מקום שכדאי לך להציץ בו. ואולי את יכולה לנסות להסביר, למה את עושה את זה? על איזה רקע מופיעה האלימות אצלכם בבית?

תודה לכן.. ו..

אך כנראה וגם זה לא מתאים לי....... מזאת אומרת על איזה רקע מופיע האלימות בבית? אמ.. אני יכולה להגיד רק.. שאתמול 3 אחיינים שלי שהיו קצת. פגומים מתו הלכתי עם אח שלי כדי לבדוק מה איתם הם בני חצי שנה ו.. מה שגילנו היה רק גופות אחרי הטראומה הזאת חזרתיי הבייתה וההורים בעיקר אבא שהיה כועס מהחדשות שהבאתי איתי הרביץ לי והיכה אותי ואת נפשי אני נשברתי וישר הלכתי לבלוע את מלוא הכדורים והתרופות בביתי. ולתוספת שהכל יעבור חלק בגרון בלעתי גם אלכוהול. אחרי כל זה אבדתי הכרה. וחזרתי לראות ולהגיב למה שנשאל פה.. וזאת סתם דוגמא מחיי יום-יום........

uri 0

New member
אין שום סיבה שתחטפי מכות!

בכל מקום יש מחלקה לטיול במשפחה, או מחלקת רוחה. את הולכת לשם, שואלת איפה מטפלים בעיות של אלימות במשפחה, והם אמורים להתערב. יציאה מהבית לדעתי תלויה בעיקר ברצונך. תלונה במשטרה, זה גם החלטה שלך: אם לא תגישי תלונה, לא יכולים לעשות שום דבר נגד הורים שלך, גם אם פנית, דיווחת, ואפילו אם יצאת מהבית. אבל בכל מקרה, כדי שפקידי סעד מחלקת הרוחה של העיריה ידעו על זה. ולו רק שתוכלי לפנות אליהם בשעת חרום. ושוב זה לא קשור בהכרח בלערב משטרה. בהצלחה

תראי, חמודה -

אני חושבת שאת חייבת לפנות לעזרה. הרבה מדי מוטל כאן על כתפיה של נערה צעירה, ואין פלא שקשה לך להחזיק מעמד. יש מי שיכול לעזור לך! תהיי את , טובה אלייך, וקחי את העזרה שמגיעה לך. בהצלחה!

ניראות

New member
שלום לך

נשמע שאת עוברת התעללות לא קלה. ההתעללות לא תיפסק אם לא יעשה צעד אקטיבי. לאותו צעד יהיו השלכות מגוונות. והחשוב מכול שתהיה מלווה לאורך הדרך. אני ממליצה לפנות לאל"י 1-800-223-966 באל"י יושבים אנשי מקצוע שיודעים כיצד להתערב במקרים כאלה. ולסיום ברצוני לומר לך, שאינך אשמה. ההורים שלך, הם הפוגעים. מעשיהם הם נגד החוק. ישנו חוק העומד להגנתך, אך כדי להפעילו את צריכה לפעול. דרך צךחה, וכל טוב...

G o z a l

New member
מההההה???????

זה אחד הסיפורים הכי מזעזעים ששמעתי אי פעם!!!! לא נראה לי שהייתי עומדת בגבורה בסיטואציה כזאת.... מה קרה שם בדיוק?

..ממ.

זה לא אחד זה המון יש לי יותר מאחד! לצערי........... עומדת בגבורה?
תודה.. בדיוק? זה דברים שאת בפירוש לא רוצה לדעת

למעלה