יש לי שאלה.....

shoteret

New member
יש לי שאלה.....

היי סקסיים, יש לי שאלה ואני רוצה תשובה כנה מכם. ובכן, חברתי הכירה כאן בחור נחמד והיא נמצאת איתו בקשר טלפוני רציף השיחות שלהם ארוכות ולוהטות. הם מתכוונים להיפגש השבוע בפעם הראשונה בבית מלון יוקרתי בעיר ושאלתה היא האם כדאי או רצוי לקיים יחסים כבר על הפגישה הראשונה? למרות ששני הצדדים מעוניינים בכך. אך האם המפגש המיני יפגע בקשר או יחזק אותו מה דעתכם? נוני

ולי יש תשובה

לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא ואת יודעת טוב מאוד למה..... אבל אני יפרט לך כדי שתביני יותר....... ---------------------------------------- מה ששניהם מרגישים זאת תשוקה,,תשוקה לבילתי נודע.. תשוקה לקול של השני,, תשוקה לאחד שלא רואים ולא יודעים.. תשוקה למשהו .. ואת צריכה להבין יקירתי..... שכרגע הכל וירטואלי, ולאו דווקא אמיתי אבל מה שקורה פה זאת רק תשוקההה!!!! ולא שום דבר אחר.. זאת לא ידידות,, זאת לא אהבה. זאת רק תשוקה..,, תשקוה למגע תשוקה לחיבוק,, אבל היא מחפשים את זה במקום הלא נכון וזה ששניהם מעונינים זה לא אומר כלום הכל עוד יכול להתפוצץ להם בפרצוף.. היא עושה טעות שאחר-כך היא תצטער עליהההההה אוהבת אותך שוטרת שלי מכל הלב והנשמההההההההההההההה שלך חוקרת

mna

New member
תלוי מה מטרת הקשר

אם מטרת הקשר ביניהם היא הנאה ובילויים - אז מצב הקשר אחרי הפגישה תלוי בתוכן הפגישה . . . ;-) אם הם מעוניים להגיע למערכת יחסים יותר רצינית, אז יכול להיות שזה יחזק את הקשר - כי לא יהיה מתח מיני . . .ויכול להיות שהקשר ייפגע, עקב המפגש המיני המוקדם . ..

המקליק

New member
יש ספק????

הפגישה במלון יקר לא מותירה יותר מדי ספק אלא אם כן מי מהשניים נראה ממש רע לשני....... האם במלון בלובי או בחדר?? השיחות הלוהטות גם הן לא מותירות מקום לספק סקס על הפעם הראשונה לא תמיד מזיק הוא דווקא יכול לעורר...... לי היה קשר כזה שנמשך חצי שנה!!! בכל אופן לחברתה של השוטרת-תהני!!!

batman

New member
מסכים עם המקליק

נו באמת.... אם הם היו רוצים רק ``להכיר`` יותר טוב הם היו נפגשים בבית קפה. היא הסכימה לבית מלון (יוקרתי), היא יודעת מה עומד לקרות, והיא רוצה שזה יקרה. ויאלללה לסדינים העטלף

ברור שלא!!!

אולי זה יפתיע, אבל דווקא ``אלון`` חשב שאסור שיהיה סקס בפעם ה-1. הם עוד לא נפגשו וצריך לקחת בחשבון את האכזבה אבל מצד שני אולי את ההצלחה שבעניין... בכל מקרה, לא כדאי שיהיה סקס בפעם הראשונה. אבל מי אנחנו שנחליט? כל אחת ואחד עם דרך הארץ שלו.. אוהבים אותכם ואותכן, אלון ודנה

ליאור א

New member
תשובה לשוטרת ....

פגישה בבית מלון בעיר לסקס או רק להכיר ? שאלה טובה לכל הדעות אפשר לדבר עליה שעות אך דבר אחד אומר ולא אוסיף לא יהיה פה שום דבר חפיף אין פה שום ביטחון או טריק הכל פה תלוי בקליק אם יש כימיה בין הנפגשים ובליבם פרפרים מרגישים אז בלי ספק ותנאים הם אהבה מתנים ... נ.ב. האם זו באמת חברה טובה או סתם כיסוי עם סיבה ? החטא השביעי ..

למעלה