יש לי שאלה..

p i n g o

New member
יש לי שאלה..

אני לא ממש בקטע הזה, אבל יש איזה משהו שיכול לעזור להרגעה ממתחים ודאגות? משהו בסגנון של תה מסוים או משהו כזה... אני לא בראש של ללכת לקנות שמנים ארומטיים מחנויות טבע
ועוד משהו, קטורת יכולה לעזור?

p i n g o

New member
רגע רגע...

אני ממש לא מבין בדברים האלה, את יכולה להסביר לי איך בדיוק עושים מה? ומה בדיוק זה יעשה?

ברוך הבא ../images/Emo24.gif p i n g o

תה צמחים שמרגיע מתחים . צמח הבבונג-קמומיל. מכינים מירתח של 25 פרחים בערך,על חצי ליטר מים. משאירים את הפרחים בתמיסה 5 דקות בערך,מסננים ושותים. צמח המליסה. לשם הכנת תה שמים 25 ג"ר עלים מיובשים ב-חצי ליטר מים רותחים,מקררים ומסננים. אפשר לשתות את התה ללא הגבלה. צמחי-מרפא שבטבט. מהענפים של הצמח מכינים מירתח ,הוא עוזר ומרגיע,בדאגת יתר,עצבים, פחדים ודאגת-יתר.

p i n g o

New member
מאיפה אני משיג את כל הפרחים האלה../images/Emo12.gif

ויש איזה משהו שאפשר פשוט לקנות בסופר ולהכין? כמו תה רגיל? והדברים האלה לא מרדימים או פוגמים בעירנות? איזו השפעה בעצם יש לזה? ושוב תודה לכם

pingo../images/Emo24.gif../images/Emo20.gifאת כל צמחי המרפא

אתה יכול לקנות בחנות תבלינים ,בבית טבע. להיפך כל צמחי מרפא, מעודדים ומרוממי-נפש,ולא פוגעים בעירנות. ההשפעה של הצמחים מרגיעה ומאזנת. וכמו כן יש המון חומר כתוב במאמרים. ואני מאמינה שגם טיר יוסיף לך עוד אינפורמציה על צמחי המרפא. בברכה.

p i n g o

New member
איפה אני מוצא חנויות טבע ותבלינים?!

יכול להיות שיש בסופרפארם באיזור של העשבים האלה?

pingo../images/Emo24.gif../images/Emo20.gifחנויות טבע

ותבלינים אתה יכול למצוא בספר דפי זהב. ואולי גם בסופר פארם . תנסה,ואני מאמינה שבכל איזור מרכזי יש חנויות טבע

0 אור 0

New member
אפשר גם תה קמומיל רגיל

בשקיות של ויסוצקי או כל החברה בכל מדף בסופרמקט. אבל אם בא לך טיפה להשקיע אז תקני שקית עם פרחים בכל בית טבע או בית מרקחת (פשוט תבקשי - קמומיל או בבונג) ותכיני לפי המתכון מעלי. בכל מקרה התה מרגיע אבל לא מרדים - להיפך כשאת רגועה יש לך יותר אנרגיה. אני אוהבת מאד עם דבש.

bflygirl

New member
אוחחח תה לואיזה טעים מאוד

והריח משגע ניתן להוסיף לו לימון או לימון פרסי יבש ולשלב עם דבש גם מעדן וגם מרגיע

למעלה