יש לי שאלה

יש לי שאלה

במיוחד לכן מעריצות הלהקה הזאת יש עוד מישהו שאתם מעריצים חוץ מקבוצת המחומצנים הללו? לא פשוט זה מענין אותי

ניקי בי

New member
בטח שיש...

עצם העובדה (ואני מדברת בשם עצמי) שיש פורום ווסטלייף ואני לוקחת בו חלק מסויים לא אומרת שאני לא אוהבת זמרים\זמרות\להקות אחרות. אני כן אוהבת את רובי וויליאמס, את ג`ניפר לופז, BLINK 182, ואת כל השאר :) :)

sweet_angel

New member
מצטערת..............

אבל זה שאת יודעת שיר אחד של בלינק לא עושה אותך מעריצה כאילו אני לא מבינה איך אפשר לאהוב שתי סוגי מוזיקה כל כך שונים אז אוקיי את אוהבת שיר אחד או שניים שראית באמ טי וי סורי אני לא מוצאת את זה הגיוני........

ניקי בי

New member
אני לא חושבת שהבנת אותי...

אני לא אמרתי שבשביל לאהוב סוגי מוסיקה שונים צריך להיווצר סדר הגיוני. אני אמנם עכשיו מדברת רק על עצמי אבל אני מכירה המון אנשים שהם בדיוק כמוני, ואני לא מתכוונת למעריצים של ווסטלייף. כשאמרתי לך שאני אוהבת גם סוגי מוסיקה אחרים, לא התכוונתי רק לקליפים שיוצאים ב-MTV אלא להרבה יותר מזה, וכשציינתי שמות של אמנים, התכוונתי גם לכל האלבומים שהם הוציאו כי כמו שאת רואה, לא ציינתי שם של שיר אלא את מי ששר אותו. מבינה?

sweet_angel

New member
תיראי.............

אני מטערת אבל אני לא מבינה איך אפשר לאהוב את ווסטלייף ואת בלינק הם עושים סוגי מוזיקה שונים לגמרי......... תראי אולי את אוהבת אותם כמו שאת אוהבת את ווסטלייף יש לך פוסטרים שלהם ואת יודעת את השמות שלהם ומי התחתן ומי לא למי יש חברה כאילו את גרופית כזאת כמו שאת של ווסטלייף ובאמת את לא אוהבת את הסוג מוזיקה שהם עושים ויש לי שאלה שאם תדעי אותה אז כאילו את צודקת....... איזה סוג מוזיקה עושים בלינק.? ושוב...... תיראי אני לא מבינה איך אפשר לאהוב את שני סוגי המוזיקה? כי אם היית באמת אוהבת את בלינק(לא את הלהקה את המוזיקה) אז היית ממזמן יורדת מווסטלייף וחושבת כמוני כמו טאז הילה וכל שאר האנשים חוץ מליאת כי היא סתם מטורפת.........

ניקי בי

New member
;-) אפשר...

כמו שאת לא מצליחה להבין למה אני יכולה לאהוב שני סוגי מוסיקה כ``כ שונים, אני לא מצליחה להבין מה הבעיה. הדבר שאני כן יכולה להגיד לך הוא שאני ממש לא יודעת לגבי בלינק אם יש להם חברות ואפילו פוסטר אחד אין לי על הקיר, כי אני לא מעוניינת במקרה הזה במראה כמו שבמוסיקה עצמה. במקרה של ווסטלייף, אני לא מסכימה איתך ועם כל מי שאמר שאני אפילו לא מבינה את המשמעות של השירים. זה ממש לא נכון, הסיבה היחידה שבכלל התחלתי לאהוב את ווסטלייף ואני אוהבת את המוסיקה שלהם עד היום היא בעיקר בגלל מילים, ואני פשוט אוהבת את השירים שלהם פשוט כמו שהם. אני לא חושבת שאני צריכה להוכיח לך שאני באמת אוהבת את סוג המוסיקה של BLINK 182 אבל בכל אופן, זה רוק.

sweet_angel

New member
אז ככה ניקי.....בי

אז``ששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששש מזמ``זזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזז אולי עכשיו אני אנשה להסביר את עצמי ואת תפסיקי להשלות את עצמך... ככה... את אולי אוהבת את בלינק ואת השירים שלהם ואת אוהבת את ווסטלייף ואת השירים שלהם ואת יודעת מה אומרים המילים ועל מה הם שרים אבל זה שאת אוהבת את בלינק זאת הערצה שכזאת הערצה דביקה כמו שאת מעריצה את ווסטלייף בואי ונגיד שבלינק יבואו לארץ את הראשונה שתיקני כרטיס ולא בגלל המוזיקה בגלל שאת בטח חולמת לפגוש אותם ולהתחתן אם מישהו מהם תביני את לא באמת אוהבת אותם אם היית באמת מעריצה איכותית היית יודעת שבלינק עושים מוזיקת פאנק....... ולא רוק...... ויש הבדל....... אל תוכיחי לי כלום אני מנסה להוכיח לך שאת יכולה להגיד לכול העולם כמה שאת אוהבת את בלינק אי אפשר לאהוב שני סוגי מוזיקה כל כך שונים זה פשוט לא מסתדר אז תמשיכי להעריץ מה שאת רוצה אבל באמת לאהוב את המוזיקה שהיוצרים עושים את אף פעם לא תואהבי ובלי קשר כי אני ממש חייבת לעשות את זה ליאתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת יא כלבה או בעצם יא יתושששששששששש אני שונאת אותך

ניקי בי

New member
לא משנה..

אני לא יכולה להגיד שלא ניסיתי..אבל אני לא מבינה אותך ואת לא מבינה אותי, ואולי עדיף שבאמת כל אחת תשאר בדעה של עצמה. ;-)

שאלה...

את אוהבת את כל השירים של ווסטלייף ??? `זתומרת.. מעניין אותי אם את לא חושבת שכל השירים שלהם דומים ?? במילים..בכל מקרה. לא.. כי..אמרת שאת אוהבת את המילים של השירים שלהם. ו..כן , בלינק זה פאנק. ו..עוד דבר..אם את אוהבת את בלינק , בגלל המוזיקה..אז אולי תנסי לשמוע עוד להקות דומות להן , לאו דווקא מהmtv , את יכולה פשוט לחפש עוד להקות דומות. אני בטוחה שמתישהו תמצאי את green day וoffspring שזה זבל אמריקאי טהור. זה גם מה שאני חושבת על בלינק. נוגה

תיקון..

כשרשמתי offspring אז לפני זה רשמתי את האות ו` וזה נראה כאילו רשמתי offspringi הבנתם ? יופי 8-p נוגה.

ניקי בי

New member
תלוי...

אני לא חושבת שאני אוהבת את כל השירים..כי אני חושבת שיש שירים שבאמת דומים קצת אחד לשני בלחן. לגבי המילים, לא נראה לי שהשירים דומים אחד לשני, כי לפי דעתי, לכל שיר יש את המשמעות שלו...אבל זאת רק אני.. B-)

למעלה