יש לי שאלה

Flat spin

New member
יש לי שאלה

אח שלי קנה 2דגי זהב ואחד כמעט לא זז או שהוא מתחבא מאחורי הצמח עם משהו יודע מה לעשות ומה קרה לו אז שיכתו לי תגובה בבקשה כי זה חשוב לי (ולדג שמו סלאש)

גלעד cool7

New member
גידעון...

יכול להיות שהדג מתחבא כי הוא מפחד, עדיין לא התרגל מהמעבר לטרטוריה החדשה והוא כרגע נמצא בסטרט לא עמוק-ואם בעמוק אז הוא עלול לחטוף מחלה. יש תרופות אנטי סטרס, אך יותר טוב למצוא מה הגורם לסטרס (ואם אין גורם או שהדג הזה דג יותר חששן או שמומלץ באמת לנסות אנטי סטרס). גורמים כמו שאמרתי יכולים להיות המעבר החדש-לאט לאט עם האכלות הדג יתחיל יותר לצאת ממקום המחבוא שלו, החלפות מים חדות מידי (צריך לבצע החלפות בהדרגתיות ולהיזהר בהחלפה לא לגרום לשינוי מידי בטמפרטורה ובטיב המים), דלת או מעבר רב של אנשים ליד האקוריום וגם טוענים שויברציות של סאונד (האקוריום שוכן ליד זוג רמקולים 800 אר אמ אס, ומניסיון ויברציות לעולם לא הפריעו באקוריום שלי). בהצלחה.

נצל"ש-ניסויים בבע"ח?../images/Emo105.gif

איפה עובר הגבול שבין מותר לאסור? מה מצדיק ניסויים בבע"ח ומה לא?... באילו תנאים זה נחשב מחקרי ובאילו בלתי אנושי? יש לכם דיעה?... הביעו אותה! השתתפו בסקר פורום ביולוגיה (834) ובדיון. אל תחמיצו הזדמנות להביע את דעתכם! תודה.

למעלה