יש לי שאלה

backstreet girl

New member
שילוב מהמם של הזוג המהמם.........

שרידן ולואיס!!!!!!!!!!!!

python 4

New member
שואיס!

זה שילוב של שרידן+לואיס. שימי לב לכך שבבניית השם 'שואיס', שרידן תורמת רק אות אחת מתוך 5 אותיותיה (שזה 20%) בעוד שלואיס תורם 4 אותיות מתוך ה- 5 שלו (שזה 80%), וזה מרמז על כך שבזוגיות הזו ללואיס יש 80% חשיבות ולשרידן יש רק 20%. עוד זוג כזה: צ'ריגל (צ'ריטי+מיגל) טאביטימי סייבי (סם+אייבי) וכו' וכו'. שטויות של פורומים, את יודעת.

shuis4ever

New member
פייטוש, איים ימפרסט...../images/Emo2.gif

מסתבר שפרשת קצת אחרי כיתה ו'. וחוצמזה, אין קשר לזוגיות. פשוט שרידיס\שרידנס\שריאיס או וואטאבר לא נשמע משהו...

python 4

New member
למעשה לא פרשתי אחרי כיתה ו',

אלא אחרי תואר שני בטכניון.
וזה לא נכון מה שאת אומרת לגבי שרידיס, שרידנס וכו' - זה שנקבע שיקראו להם שואיס זה לא מקרי, אלא נובע מכך שלואיס הוא החשוב בזוגיות הזו בעוד ששרי היא סתם גורם מפריע. אבל בואי לא נתחיל לריב על זה... נראה לי שלמנהלת יש יד קלה על ההדק בכל מה שקשור להודעות שלנו...

shuis4ever

New member
פייט, זה שניקית במשך 6 שנים את

המסדרונות שם, לא מעניק לך תואר בתולדות האבק ואף לא תואר שני בפענוח סבונים נוזליים לריצפה רק על פי הריח. ו'קייגל' יותר טוב?! נשמע כמו שם של פשטידה! לפי כל הניתוחים שלך, זה שלקיי יש שם בן הברה אחת בלבד, אומר שהיא גורם מפריע על כדור הארץ???

python 4

New member
הא? ../images/Emo12.gif

רעות, בשרשור הקצר הזה לא היה שום דבר מלבד דיון לגיטימי בסוגיה חשובה מאוד שעוסקת באטימיולוגיה של השם שואיס. מה לא היה בסדר? לא היו שם איומי רצח ולא חילופי מהלומות. אני מבין שאתמול אולי קצת נסחפנו - אבל זו לא סיבה להפסיק כל ויכוח ידידותי באיבו! אני רק פרנואיד או שאני באמת מרגיש נרדף? אחרי הכל, הכל זה בידידות..., מה, לא?

shuis4ever

New member
פייט, זה הדבר הראשון שאנחנו מסכימים

עליו... זה סה"כ ויכוח ידידותי :)

python 4

New member
ואוו, אנחנו מסכימים על משהו?

אוי, תכף אני יתחיל לבכות מהתרגשות.. הנה זה בא..

python 4

New member
ושו: (מהיום את נקראת שו)

קייגל אולי נשמע כמו פשטידה אבל צ'ריגל נשמע כמו רכיב במנוע של אוטו ושואיס זה בכלל ירק ששמים במרק. אז מה? מי בכלל המציא את זה?

python 4

New member
מי רב פה?

ודרך אגב - צדקת, קווין באמת שר יפה (הקשבתי לשיר שאמרת לי). אני לוקח כל מה שאמרתי בחזרה!

python 4

New member
אז אולי את לא ידעת את זה עד עכשיו

אבל בראיין הוא לא היחיד ששר, כולם שם שרים והם שרים מאוד יפה. בקסטריט גירל תגיד לך. תגידי לה!

backstreet girl

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif../images/Emo66.gif../images/Emo6.gif../images/Emo9.gif../images/Emo39.gif../images/Emo20.gif

shuis4ever

New member
../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

פייט, עייפתי ממך.

למעלה