זה שילוב של שרידן+לואיס. שימי לב לכך שבבניית השם 'שואיס', שרידן תורמת רק אות אחת מתוך 5 אותיותיה (שזה 20%) בעוד שלואיס תורם 4 אותיות מתוך ה- 5 שלו (שזה 80%), וזה מרמז על כך שבזוגיות הזו ללואיס יש 80% חשיבות ולשרידן יש רק 20%. עוד זוג כזה: צ'ריגל (צ'ריטי+מיגל) טאביטימי סייבי (סם+אייבי) וכו' וכו'. שטויות של פורומים, את יודעת.
וזה לא נכון מה שאת אומרת לגבי שרידיס, שרידנס וכו' - זה שנקבע שיקראו להם שואיס זה לא מקרי, אלא נובע מכך שלואיס הוא החשוב בזוגיות הזו בעוד ששרי היא סתם גורם מפריע. אבל בואי לא נתחיל לריב על זה... נראה לי שלמנהלת יש יד קלה על ההדק בכל מה שקשור להודעות שלנו...
המסדרונות שם, לא מעניק לך תואר בתולדות האבק ואף לא תואר שני בפענוח סבונים נוזליים לריצפה רק על פי הריח. ו'קייגל' יותר טוב?! נשמע כמו שם של פשטידה! לפי כל הניתוחים שלך, זה שלקיי יש שם בן הברה אחת בלבד, אומר שהיא גורם מפריע על כדור הארץ???
רעות, בשרשור הקצר הזה לא היה שום דבר מלבד דיון לגיטימי בסוגיה חשובה מאוד שעוסקת באטימיולוגיה של השם שואיס. מה לא היה בסדר? לא היו שם איומי רצח ולא חילופי מהלומות. אני מבין שאתמול אולי קצת נסחפנו - אבל זו לא סיבה להפסיק כל ויכוח ידידותי באיבו! אני רק פרנואיד או שאני באמת מרגיש נרדף? אחרי הכל, הכל זה בידידות..., מה, לא?