יש לי שאלה...

AppIeyard

New member
יש לי שאלה...

אתה חושבים שהמצלמה הזאת טובה לצילום סרטים? תנו תגובות לגבי המצלמה http://shopping.walla.co.il/shopmind_sites/mag/product.asp?pf_id=LL241542

AppIeyard

New member
מישהו?

תגידו לי גם על שלושת אלה בקשה... יש לי 1600 שקל להשקיע אז אם משהו יכול למצוא משהו יותר טוב שיגיד לי

AppIeyard

New member
אם משהו מוכן לעזור כי אין לי מושג..

בקשה זה חשוב... ויש לי תקציב 1500-1700

תשובות

שתי המצלמות סטילס (הראשונה ביותר והאחרונה ביותר שהזכרת) בטוח לא מתאימות לצילום וידאו, הן מסוגלות לצלם רק מספר דקות מועט וגם זה לא באיכות משהו. מבין 2 המצלמות וידאו (מצלמה אחת ומצלמה שתיים) הייתי בוחר את "מצלמה אחת" כי היא איכותית יחסית (HI8) ומסוגלת לשדר גם ב-PAL וגם ב-NTSC. באופן כללי, לא הייתי בוחר אף-אחת מהמצלמות שהזכרת, לא את הסטילס בגלל אפשריות הוידאו המוגבלות ולא את מצלמות-הוידאו כי הן מצלמות בשיטת NTSC שאינה נפוצה בישראל וזה עלול לעשות לך בעיות של תאימות לציוד אחר כמו טלוויזיה או וידאו. לשיקולך. בברכה גיליוטין

AppIeyard

New member
תודה רבה לך!!!!

אתה חושב שעדיף לקנות מצלמה וידאו דיגיטלית? מיני dv?

אני בטוח שעדיף לקנות מצלמה וידאו ד'

הן מבחינת איכות והן מבחינת הנוחות בהעברת החומר למחשב ועריכתו, אבל, אתה דיברת על תקציב של 1600 ש"ח, מצלמת וידאו דיגיטלית תעלה לך בערך כפול ובנוסף תזדקק ל-"אביזרים" לחיבור למחשב - כרטיס וכבל חיבור מתאים. אתה יודע מה התקציב שלך ומה הצרכים שלך ובהתאם אתה צריך לעשות את השיקול איזו מצלמה לקנות...
לפעמים עדיף לחכות עד שיהיה לך עוד קצת כסף מאשר לקנות מצלמה שלא תהנה ממנה כמו שצריך. בברכה גיליוטין

למעלה