יש לי שאלה

הרמוני

New member
יש לי שאלה

היום בפרקים של 23:15 נגמרת העונה הרביעית נכון? וביום שבת משודרת העונה השישית נכון? אז השאלה היא אם עכשיו ב 23:15 תתחיל העונה החמישית כי אמרו לי שהעונה החמישית אף פעם לא שודרה בארץ... מישהו יודע?

shipper heart

New member
העונה החמישית כן שודרה בארץ...אני

ראיתי את בומרנג בערוץ שתיים...פעם...מזמן מזמןןןןן חח

shipper heart

New member
יאפ. קינג אוף דה גריני בורדס ישודר

יומשני, שלישי יש רולס אוף אינגייג'מנט, רביעי טרו קולינגס, חמישי דה ריטרן *או משו כזה* ואמממ ראשון נדמה לי שיש את הפרק בפנמה אבל אני לא בטוחה.... יאייייייייייי פליייייייייטטטטטטטט סוטטטטטטטטטטטטטטט
ואז DW

cjharm

New member
כן!!

ואתם יודעים שבערוץ הצרפתח יש JAG אני צריכה לראות 20 דקות בצרפתית, אז חיפשתי מתי יש חברים ופתאם ראיתי שיש JAG!!!

הרמוני

New member
גם בערוץ הגרמני

היום ראיתי פרק מה זה יפה בגרמנית (אני לא מבינה גרמנית...) אבל אחי ראה את זה לא מזמן באנגלית והוא זכר מה הם אומרים אז הוא "תרגם" לי. נראה לי שקוראים לפרק "אימה במצולות"? משהו על צוללת עם איזה רופא שיש לו תסמונת מינכהאוזן...

shipper heart

New member
אימה במצולות זה סיילנט סרביס 416

שהיה לי אותו עד אתמול על המחשב... ואיזה ערוצים זה הערוץ הגרמני והצרפתי?

הרמוני

New member
אצלי בטלוויזיה

הגרמני "SAT1" זה 43 והצרפתי 42 אבל זה בטח שונה בטלוויזיות שונות.

shipper heart

New member
לא קשור בטלוויזיה...יש לך דיגיטל,

כבלים רגילים *בלי סינמות וכאלה* או יס?

הרמוני

New member
את כאילו מבינה גרמנית/ צרפתית או

שאת יותר בקטע של "כמה שיותר הארם יותר טוב, לא חשוב באיזו שפה"

shipper heart

New member
אני יותר בקטע של כמה שיותר הארם

יותר טוף ולא חשוב באיזו שפה....חחחח לא מבינה לא את זה ולא את זה....אחרי שנתיים וחצי של ערבית גם את זה אני עוד לא מבינה.....חח אנגלית ועברית *על כל גווניה (שפות ה-ב', ג', וכל השאר, אגוזים וכל השטויות האלה...חחח)* אבל זה עם דיבוב נכון? חח איכס

shipper heart

New member
כןןן...אחת מגרמניה שאוהבת ה"פ

שהייתי איתה בפורום לא שמעה את הקולות האמיתיים של השחקנים בסרט עד החופש הגדול...חח

למעלה