לא סתם החלטתי שאני דיעה מייצגת
זה נידון בפורום כמה פעמים, בנוסף למסרים האישיים שאני מקבלת.... כי אני, מה אכפת לי? הפורום הוא בשבילי? אני רוצה לטובת הכלל, ונראה לי שהפורום מפספס הרבה, אני לא סם כותבת בשביל להתנגח, פשוט חבל לי, כי הייתי רוצה להשקיע בפורום, אתם מבינים? יותר מבחינת כתבות וכאלה, פחות מבחינת מענה לאנשים, שבאמת אין לי את הידע ואת הנסיון, מקסימום טעם (לבנתיים, כי אני לומדת אדריכלות ועיצוב פנים). אבל אני מרגישה שאין טעם, כי למרות שאני כותבת במיוחד למנהל להכניס לינקים, לדוגמא, עשיתי פה רשימת לינקים לריהוט חדרי ילדים, שאלה שעולה לפורום לפחות פעם בשבוע, ובמיוחד בקשתי ממנו להעלות את זה ללינקים, והוא התעלם. כתבתי לו גם ע"ג הפורום, וגם במסרים, ויותר מפעם אחת. אפילו תגובה לא קיבלתי. לדעתי פורום זה לא רק ענין של שאלות של חובבנים עם תשובות של מקצוענים. (כמו בפורום רפואת נשים) בפורום אמור להיות דיון, ובאמת הפורום הזה כל כך משעמם, 4 ימים הוא באותו דף. אפילו הסקר לא הוחלף כבר חודשיים. בהרבה פורומים הוא מוחלף כל שבועיים, רק שלא עוברת פה נפש חיה, והגלריות ערומות... וזו ביקורת בונה, לא התכתשות, אנשים כבר נגנבים מהמלחמתיות שאופפת אותנו כמה שנים טובות (לצערי), ישר נכנסים למגננה. וכן, אני חושבת שזכותם וחובתם של חברי הפורום לבחון את המנהל ולתת קולם, להחליט אם הם מרוצים ממנו או לא, ולהעלות ביקורת בונה לדיון. לא באתי להכניס פה אקשן, אבל אני מבינה טוב מאוד למה הוא דרוש.