יש לי שאלה.....

יש לי שאלה.....

אני מאוד אוהבת עיצוב פנים (ואני ילמד את זה בעתיד) אז ככה איפה אני יכולה להסיג עיתונים ומגזינים או קטלוגים בנושא של עיצוב פנים?..למשל בסיגנון של המגזין "בתים והחיים הטובים" או קטלוגים כמו של איקאה . באיזה חנויות?

sivanFlower

New member
בכל חנויות הספרים, כמו סטימצקי,

צומת ספרים וכד'. לגבי קטלוג של איקאה, ניתן להשיג אותו באיקאה עצמה.

melodynoa

New member
עשיתי פה רשימת מגזינים

תחפשי את זה, כי המנהל לא טרח להכניס את זה. כולל מס' עמודים, פרסומות ומחירים. כל הכבוד על ההתעניינות. אם את ברצינות מתכוונת ללמוד את זה, אז איסוף חומר וידע, מאוד חשובים. זה כולל התבוננות בפרסומות, לראות מה אפש למצוא איפה. אני מציעה לך לקפוץ לסטימצקי ולדפדף במגזיני העיצוב השונים, לאחר שהגדרת לעצמך מה את מחפשת במיוחד. יש כאלה שמחפשים יותר על עיצובי בתים ורוצים לראות ניתוחים של בתים באופן כללי, יש כאלה שמחפשים מידע על תכנון, מוצרים שונים כמו ספות שולחנות וכדו' סגנונות עיצוב, פרטי קטנים כמו כל מיני כלים קישוטיים, תמונות, כדים וכד', יש עיתונים שמסקרים תערוכות מהעולם לכל מגזין יש את ההתמקדות שלו, וברור שכל אחד מהם מביא קצת מהאחרים מדי פעם. אני לדוגמא מנויה לבניין ודיור ולרנסאנס. אני אפסיק עם בנין ודיור כי אני לא אוהבת את הפירסומיות שבו. גם יש בו המון המון פרסומות (כמעט 40 אחוז, ספרתי) שמפריעות לי מאוד, והן גם באמצע כתבות וגם הכתבות פירסומיות, וזה גורם לי לדחייה ותחושת זלזול, שלא רק שאני משלמת הרבה כסף על המגזין, גם דוחפים לי פרסומות שאני לא רוצה לראות, ושהם מרוויחים עליהן כסף. בקיצור, אחרי שבחרת במה את רוצה להתמקד תחפשי את המגזין "שלך". תבדי אם לא כדאי יותר לעשות מנוי (יש לחצי שנה, רנסאנס יוצא לדוגמא פעם בחודשיים) מאשר לקנות אחד כל פעם. יש את תנאי המנוי באתרים שלהם. אז אוסיף את האתרים: בהצלחה! יש עוד הרבה, שאני לא מוצאת את האתרים שלהם.

uvls

New member
מגזינים

נועה, "לא טרחתי" כי זו לא היתה השוואה עניינית ולא אהבתי. בטח שמת לב שלא כולם תמיד מסכימים על הכל. אני גם לא מסכים איתך לגבי רנסנס, שמעבר להיותו מלא בפרסומות יש בו גם ערבוב מדאיג בין מפרסמים לתכנים, בצורת כתבות מוזמנות ומגמתיות. בניין ודיור לעומתו לפחות מפריד בין הכתבות לפרסומות ומעלה נושאים מעניינים פה ושם. מגזינים ניתן לראות בחנות או בדוכן המגזינים בדיזנגוף סנטר, שווה לדפדף וניתן לרכוש גליונות מעט ישנים יותר במחירים נוחים. נסי גם כאן. בוקר טוב

melodynoa

New member
אתה יודע מה, רציתי לעשות השואה

רצינית יותר, אבל ידעתי שלא תתייחס לזה ברצינותף, ולא תמצא לנכון להוסיף את זה, אז למה לי להשקיע? ואם לפחות היית כותב תחליף משל עצמך.. חוץ מזה שהיו שם עובדות יבשות, שלא יכולת לא לאהוב. מה שכתבתי נתן לכל אחד להעריך את העיתון לפי קני המידה שלו, ואני כתבתי את דעתי האישית. אתה מנהל גרוע לדעתי, אתה לא משקיע בפורום, בקושי טורח להגיע. רואים שאתה מת להפטר מהתפקיד.

uvls

New member
אש ותמרות עשן

הפרשנות החופשית שלך אינה תואמת את המציאות, לפחות לא את זו שלי. אני בהחלט יכול לחיות עם הדעה השלילית שלך עלי. אין לי עניין בהתכתשות פומבית, אבל אם בא לך אפשר להמשיך (רק בלי מילים גסות). את מוזמנת לפנות אלי במייל אם את רוצה התייחסות עניינית. תהיי בריאה, נועה וערב טוב

melodynoa

New member
למה בפרטי?

אני חושבת שהדיעה שלי מייצגת את הפורום. אם דתעך לא תואמת את שלי, אוי תסביר את עצמך: למה אתה חושב שאתה מנהל טוב?

uvls

New member
ובכן,

אני לא חושב או מרגיש שאני חייב לך הסברים מסוג זה. את לא מייצגת עבורי את הפורום אלא את עצמך, ולכן אינני מוצא את הדיון רלוונטי לכאן (למרות שאני בטוח שכולם שמחים שיש קצת אקשן). הנימה שלך היא מאוד אישית ולטעמי לא במקומה. שמתי לב שאת לא מרגישה כך, אבל אנחנו בעצם באותו הצד. בתור מי שטובת הפורום לנגד עיניו, אני סבור שרלוונטי ומפרה יותר יהיה דיון על תפקוד הפורום, ציפיות הגולשים ממנו ומקומו של המנהל במערכת. במידה ותעלה דרישה מצד "הפורום" לדיון פומבי בנושא אשמח לקיים אותו. אבל בשביל זה צריך כאן עוד כמה וכמה תגובות, אז אנשים, זה זמן טוב להתעורר. אתם/ן מוזמנים. יובל

אם כבר עלתה דרישה לתגובה...

מאחר ואני לא בעד התכתשויות בכלל, אני אגיד בצורה עדינה יותר את מה שנועה אומרת. כאחת שבונה עכשיו בית חדש ראשון נורא התלהבתי למצוא את הפורום הזה. באתי ובהתלהבות ובתמימות שאלתי שאלה, וההתקפה שקיבלתי בתגובה ממנהל הפורום ציננה אותי מהר מאוד. מפעם לפעם אני מנסה לבקר פה ונדהמת לגלות שהדפים פה לא מתחלפים, שיש פה המון שאלות שנותרות ללא תשובה ושמנהל הפורום קופץ לבקר אחת לשבוע בערך. לשם השוואה בפורומים אחרים בהם אני מבקרת הודעה עוברת דף כבר אחרי מספר שעות, המידע זורם בקצב מדהים ונתקלתי בהתנצלות מנהלת אחת הפורומים על כך שהיא לא ביקרה בו יום (!) ולא ענתה לשאלות מאחר והתקלקל לה המחשב. אם אני מגיעה לפה לעיתים נדירות בתקופה בחיי שעיצוב תפס חלק מאוד חשוב, אז הפורום הזה מבוזבז לחלוטין וחבל. אני לא שופטת אותך יובל אבל אם עיצוב פנים באמת חשוב לך לא רק כאינטרס אישי, אז למה שלא תנהל את הפורום הזה עם עוד מישהו? ולדעתי אם אתה מקבל ביקורת גם מאדם אחד, אז אולי משהו פה לא בסדר ואפשר ללמוד מזה. חוץ מזה התגובות של נועה מגיעות ממקום מאוד נכון ולא סתם מנקמנות, כמו שזה נראה לי.

lank

New member
../images/Emo67.gifהחלפת דעות

אני אישית חושבת שיובל מנהל נהדר ואני נמצאת בפורום די הרבה זמן , לא תמיד ניתן לראות את תגובותי. אני כותבת רק כאשר יש לי הערות הנראות לי מתאימות . כל אחד יכול להביע את דעתו בפורום , אך לפי דעתי האישית נועהל'ה - אינך מייצגת כאן אף אחד , אלא רק את עצמך ואת יכולה לדבר כאן רק בשם עצמך. זה שאת טורחת כל יום לשבת ולענות לשאלות של כולם ,כל הכבוד לך על כך , אך זה לא הופך אותך למתמחה או "ידוענית" כל כך גדולה . יש כאן בפורום זה הרבה אנשי מקצוע שבאים קוראים וממשיכים הלאה ... לא תמיד צריך להשאיר הודעות לכולם ואין צורך להתעמת עם אף אחד . עם כל הכבוד ל"אקשן" ויש כבוד!!! זה לא נראה לי מתאים . אז שיהיה לכולם לילה טוב וחלומות נעימים
ואל תשכחו מחר יום חדש ושוב תפציע השמש ( אני מקווה ... )

melodynoa

New member
לא סתם החלטתי שאני דיעה מייצגת

זה נידון בפורום כמה פעמים, בנוסף למסרים האישיים שאני מקבלת.... כי אני, מה אכפת לי? הפורום הוא בשבילי? אני רוצה לטובת הכלל, ונראה לי שהפורום מפספס הרבה, אני לא סם כותבת בשביל להתנגח, פשוט חבל לי, כי הייתי רוצה להשקיע בפורום, אתם מבינים? יותר מבחינת כתבות וכאלה, פחות מבחינת מענה לאנשים, שבאמת אין לי את הידע ואת הנסיון, מקסימום טעם (לבנתיים, כי אני לומדת אדריכלות ועיצוב פנים). אבל אני מרגישה שאין טעם, כי למרות שאני כותבת במיוחד למנהל להכניס לינקים, לדוגמא, עשיתי פה רשימת לינקים לריהוט חדרי ילדים, שאלה שעולה לפורום לפחות פעם בשבוע, ובמיוחד בקשתי ממנו להעלות את זה ללינקים, והוא התעלם. כתבתי לו גם ע"ג הפורום, וגם במסרים, ויותר מפעם אחת. אפילו תגובה לא קיבלתי. לדעתי פורום זה לא רק ענין של שאלות של חובבנים עם תשובות של מקצוענים. (כמו בפורום רפואת נשים) בפורום אמור להיות דיון, ובאמת הפורום הזה כל כך משעמם, 4 ימים הוא באותו דף. אפילו הסקר לא הוחלף כבר חודשיים. בהרבה פורומים הוא מוחלף כל שבועיים, רק שלא עוברת פה נפש חיה, והגלריות ערומות... וזו ביקורת בונה, לא התכתשות, אנשים כבר נגנבים מהמלחמתיות שאופפת אותנו כמה שנים טובות (לצערי), ישר נכנסים למגננה. וכן, אני חושבת שזכותם וחובתם של חברי הפורום לבחון את המנהל ולתת קולם, להחליט אם הם מרוצים ממנו או לא, ולהעלות ביקורת בונה לדיון. לא באתי להכניס פה אקשן, אבל אני מבינה טוב מאוד למה הוא דרוש.

sivanFlower

New member
דווקא מצטרפת לכרוביונית ונועה, אין

לי דבר נגד מנהל הפורום, אלא שכשאני גיליתי את הפורום בפעם הראשונה, זאת היתה תקופה שנועה היתה מאוד פעילה. המון תמונות וכתבות ומידע. כשהיא הפסיקה, נדם הפורום! שום מידע, שום כתבות, שום תמונות. יובש כללי. שלא לדבר על שאלות רבות שנותרות ללא מענה. ואכן, הדף לא מתקדם, אין זרימה, אין דיונים ובעיקר אין מידע. לא בטוח שברור לי מה תפקידו של מנהל פורום, בהגדרתו, אבל אכן הייתי רוצה לראות יותר מעוף, כתבות, תמונות, העשרה, לינקים. ההרגשה הכללית שלי היא שחסר הרבה תוכן, יחס והשקעה, ובהחלט הייתי רוצה לראות את זה בפורום, אם על ידי המנהל או כל אדם אחר. ובעניין אחר, אני חושבת שכל אדם שנותן מעצמו ותורם מזמנו, מהידע שלו ובכלל, צריך לעודד אותו. צריך לשים כמה שיותר אינפורמציה זמינה. זורם מידע רב בדפים שכדאי לרכז שיהיה נגיש. אני בטוחה שזה יהיה לעזר לאנשים רבים, המעוניינים בכך.

נועה'לה, די כבר..

כמה מירמור נשפך מבחורה כלכך צעירה.. (וזה לא הפורום היחיד שהמירמור נשפך ממך בו). אולי תשפצי את הבית שאת כל כך שונאת, אולי תשקיעי בדברים שיעשו לך טוב לנפש? למה את עושה את זה לעצמך?? (ואני לא צינית! אני לגמרי רצינית!!)

melodynoa

New member
אני מנסה לשפץ אותו,

אבל זה די קשה בהיעדר תקציב וידע. וזו לא הודעה שמתאימה לפורום, אלא לפרטי.

melodynoa

New member
טוב, אני נוטשת את הפורום,

אתם רוצים את המנהל העכשווי שלכם, בבקשה, תהנו, תחכימו, ותתעשרו.

למעלה