יש לי שאלה

no BOYS no LIFE

New member
יש לי שאלה

אני לא כ"כ בטוחה אם היא מתאימה לפורום זה מפני שאינני מכירה אותו ממש אבל אני אנסה! אני תלמידת כתה ט' ויש חי 3 ימים נוספים ללמוד למבחן די גדול בהיסטוריה... החומר רב. בגלל סיבות כלשהן הראש שלי לא היה תמיד בשיעורים בהם למדנו את החומר למבחן ולכן חלק מהחומר התחלתי ללמוד ממש בעצמי. חשוב לציין שאין לי שום ליקוי למידה ושבשני המבחנים הקודמים שלי בהיסטוריה קיבלתי ציונים גבוהים של מעל ל-95. רציתי לשאול אם יש הצעות לשיטות לימוד של חומר רב שאולי יעזרו לי... כי אני מרגישה שאני משקיעה את הנשמה בלמידה אך לא עושה זאת בדרך הנכונה... תודה רבה לכל העונים!

no BOYS no LIFE

New member
מה קורה פה?!?!?!?!?!

העניינים לא זזים בפורום הזה?... יש פה מישו בכלל?!?! רק תגידו אם אתם פה ופשוט לא עונים לי כי לא בא לכם או שאין פה פשוט אף אחד! אני מרגישה בחדר מתים

לא להיבהל.

עכשיו זה פורום איטי אבל חי. ההנהלה התחלפה לא מזמן ובקרוב, ככל הנראה, נושא הפורום יורחב, יובאו מומחים, גימיקים והדברים יתפסו קצב טוב יותר.

זו השאלה הנפוצה ביותר בפורום.

כולי תקווה שעוד מעט היא תופיע ברשימת השאלות החוזרות והנישנות. אם תדפדפי אחורה (בחוסר נוחות מסויימת), תמצאי תשובות מפורטות. בהצלחה!

דליה.ד

New member
שלום לך וברוכה הבאה../images/Emo140.gif

אכן, הרבה פעמים ענינו בנושא ההתכוננות להיסטוריה (ומשום מה כולם נזכרים ברגע האחרון...
). אני מצרפת קישור:

למעלה