יש לי שאלה??

יש לי שאלה??

מישהו יודע עם איזה תוכנה אני מוסיף אנימציה לסרטון שלי (ואיך)?? תעזרו לי בבקשה כי זה דחוף...

זאת אומרת...

איך אני מערבב בין הסרטון שלי לאנימציה כאילו אני שם אנימציה בתוך הסרטון... תודה :)

giladarad

New member
ממש לא ברור...

לא ברור לי (ואולי גם לשאר הקוראים) למה הכוונה? יש לך קליפ בו אתה מצולם ואתה רוצה להוסיף אנימציה? איזו אנימציה? מתוכנה "צד ג'"? האם הכוונה היא להוראות כאילו אתה "חי" בתוך סרטון האנימציה או להיפך? אני אבחר את האפשרות שנראית לי הכי קלה (להסבר וגם למימיש) כך שאם זה לא זה תידרש להסבר יותר מפורט. נגיד שיש סרטון אנימציה (לדוגמא סרט מצויר) ואתה רוצה להציג דמות חייה כאילו היא בתוך הסרט. ובכן, עליך לצלם את הדמות האמיתית על רקע של מסך כחול/ירוק (חפש בהודעות קודמות בפורום ותמצא הסברים). יש להקפיד שהדמות החייה "תשחק תפקיד" שיתאים לשילוב בסרטון האנימציה. בתוכנת העריכה יש לשים את קליפ האנימציה "מעל" הקליפ של הדמות האמיתית. יש להוסיף לקליפ של הדמות האמיתית אפקט של מסך כחול/ירוק (כאמור חפש בהודעות קודמות בפורום). אפקט זה יגרום לרקע של הדמות האמיתית להעלם (או יותר נכון להיות שקוף (אך לא הדמות עצמה) ובכך קליפ האנימציה יהיה "כאילו" בחזית והדמות האמיתית בתוכו. לדעתי יהיה צורך גם להקטין את הדמות כך שתהיה פרופורציונלית לגודל הדמויות באנימציה. בהצלחה

תודה רבה על התשובה אבל...

באיזה תוכנה אני יכול לעשות את זה?? ותודה רבה על התשובה!!

giladarad

New member
אני עובד בפרמייר

ושם ניתן לעשות זאת. אבל אני בטוח שניתן גם בתוכנות אחרות ...

למעלה