יש לי שאלה..

סופה 20

New member
יש לי שאלה..

אולי זה כבר היה פה לפני אבל.......... מה זה לדעתכם מלחמת המינים...שכל אחד יתן את ההגדרה שלו לזה... ורצוי דוגמאות!: )

fishey

New member
לפי דעתי זה דיי ברור..

לכבוש את המין השני
וזה דיי מלחמה מוזרה כי לשני הצדדים יש אותה מטרה . ובקשר לדוגמא : גבר רואה בחורה ..הדבר הראשון שהוא עושה זה לתקוף במבטים אים הוא רואה שהשלב הראשון הלך טוב ממשיך לשלב השני לנסות ולהגיע למטרה ,כמובן כל התהליך מלווה באמצעי המודיעין הטובים ביותר הקיימים בשטח (כל האמצעים כשרים). לאח שהגיע למטרה שלב שלישי מתחיל וזה להתיש את המין השני ,כל אחד ודרכו שלו... וכך זה ממשיך הלאה ...

M o n a L i s a

New member
המממממ........

מלחמת המינים...... השקפות העולם השונות (שמיים וארץ) של שני המינים, וואו ממש קשה לכתוב את מה שאני חושבת בנושא... יש מין אי מייל שפשוט שווה 1000 מילים, על איך גברים מבינים את מה שהנשים אומרות וההיפך. כל הירידות הקטנות אחד על השני והעוקצנות...
כל הקטע הזה של: כן=לא, אולי=אף פעם....... אני מקווה שלא עובר לכם בראש: "מה המטורפת הזו רוצה?! איך נעיף אותה מהפורום

לפי דעתי זה בכלל

שכל מין רוצה להיות החזק ביותר,השולט,הדומיננטי. לכן קיימת המלחמה הזאת...על כבוד,חוכמה,כוח.

seeyou

New member
מה זה מלחמת המינים?../images/Emo22.gif

כמו במלחמה גם בין המינים ,כול צד רוצה "להשכיב" את הצד השני... (לפעמים הוא רוצה רק לזיין אותה והיא רק לדפוק לו את החיים) זה מקרה חריג של "מלחמה"... אתה שוכב עם האויב....

מלחמת המינים היא המלחמה הכי

מבלבלת שיש אף אחד לא יודע על מה המלחמה ומי האויב והאם צריך להילחם ובעצם מה עושים במלחמה הזאת? במלחמה הזאת אין מנצחים או מפסידים ואין תיקו מלחמה מאוד מאוד מוזרה

קטרפי

New member
כמו שאמר אביב גפן ../images/Emo110.gif

"זו מלחמה פה בלי הרוגים, האוייבים פה מאוהבים" אפילו שאני שונא לצטט דברים משירים (אלא אם כן זה שירים שלי) קראתי את התגובות של כמה אנשים פה וזה ישר הביא לי בראש את השיר.... אז הנה ודוגמאות
אין לי רעיונות

קטרפי

New member
אממ ../images/Emo110.gif

אני זוכר ששמתי איזה אחד קצת אחרי שהיצטרפתי לפורום, אבל הנה עוד אחד (יש כמה שכבר העתקתי למחשב אז זה אחד מהם, פשוט אין לי כוח להעתיק עוד אז זה הישנים)
אימא שאוהבת אימא שחושבת היא תעשה הכול בשבילה זה כמו טירוף אימא שדואגת אימא שהורגת את הנשמה היא מוציאה מהגוף כול החיים צריך אותה ליסבול מי שירצה להיתנתק ממנה פשוט לא יכול היא תמיד תירצה לדעת הכול ועכשיו לא חשוב כמה שונאים אותה היא תמיד תאהב עליך היא שולטת תמיד מנצחת בקרב אימא שדורסת אימא שהורסת לך את כול החיים האומללים אף פעם לא ניגמרות לה המילים אימא מייגעת אימא ששומעת כול מה שתעשי היא תמיד יודעת בשבילה כול החיים אתה בן ערובה היא חושבת שאתה שלה כמו בובה בסך הכול שטן בגוף של מלאך תמיד היא תציק ותמיד היא תישמח אם תשקר ותגיד לה אני אוהב אותך אימא היא סיוט אימא היא חלום אימא שהגיעה מהגהנום ועכשיו השיר ששמתי בהתחלה (פשוט אני מת עליו)
(פזמון) למה רצית אותי לעזוב? למה לא רצית להישאר? השבוע האחרון היה כול כך טוב למה הוא היה חייב להיגמר? בטלפון אמרת שאני מפריע לך לחיות לא היו לי מילים אז שתקתי כמו אידיוט אבל אצלי בלב התערבבו הרגשות בזמן שזרקת אותי מכול המדרגות עכשיו יש לי בלב רק את החור אוהב? לא אוהב? כבר אי אפשר לזכור ניכנסת לחיי כמו ברק בשמיים הרגשתי איתך כמו סן פרנסיסקו על המים ואיך שהגעת ככה בדיוק עזבת האם זה רק אני או שגם את כאבת? ולמה עלייך אני לא מפסיק לחשוב? כניראה שצדקו ב all i need is love את הריק שנוצר אין במה למלא ממשיך להיתנהג רגיל אבל מרגיש חולה כבר חשבתי שאיתך אני אחיה ואמות איך יכולתי לחשוב כזאת שטות? אין לי להגיד עכשיו אפילו מילה חוץ משיר מלא בסימני שאלה

זו

הגדרה שנותנת מוטיבציה להוצאת אגרסיות ותסכולים שנוגעים למעשים והתנהגויות של המין השני...

למעלה