יש לי שאלה...

hero D

New member
יש לי שאלה...

קראתי פה פעם על מישהו שמצליח "לצאת" מהגוף שלו ולראות את עצמו למעלה. מעניין אותי לדעת... מה עם הגוף באותו הזמן? הוא נחשב מת? והאם יש מצב שאתה לא יכול לחזור חזרה לגוף - זה עניין של בחירה? ואיך בדיוק עושים את זה.... ומצטערת על כל סדרת השאלות זה פשוט נורא מעניין אותי

גריני

New member
OBE

קוראים לזה: Out of Body Experience והיה כאן בעבר דיון על הנושא הזה. לא ידוע לי ממקור ראשון על התופעה, כי לצערי - לא חוויתי אותה, אבל קראתי המון (יש אינסוף מידע באינטרנט). ממה שקראתי - הגוף לא נחשב מת, אלא ישן. אני לא חושבת שיש מצב שבו אי אפשר לחזור לגוף, כי ישנו קשר אנרגטי בין הגוף הפיסי לגופים האנרגטיים (שהמסע מחוץ לגוף מתבצע ע"י אחד מהם). איך עושים את זה??? שאלת השאלות.... בחלק מהאתרים באינטרנט יש הנחיות לתרגילים, אני מניחה שלא קשה למצוא את המידע. ישנם 2 ספרים בעברית שקראתי: ספר התודעות המשולבות - ד"ר יוסי באומהקר ו"המסע אל קצה היש" - שנכתב ע"י רוברט מונרו - שחקר לעומק את הנושא ופיתח שיטה ליציאה מתוכננת מהגוף. אגב, במכון גלים ברמת-גן מוכרים חלק מהמוצרים של מוסד מונרו ומקיימים קורסים שיש להם נגיעה לנושא זה.

hero D

New member
וואי תודה.

אני אחפש מידע באינטרנט. את יודעת אבל אם זה נשלט? כלומר, אם זו הבחירה שלך אם לחזור לגוף או לא?

גריני

New member
ככל הידוע לי - אין בחירה לא לחזור

קחי את מה שאני כותבת כאן בערבון מוגבל, כי כאמור - לא התנסיתי. מתוך מה שקראתי - הבעיה היא הפוכה למה שאת מעלה - הקושי הוא בעזיבת הגוף - לאו דוקא בחזרה אליו... (יחד עם זאת, אם מישהו יצא ולא חזר, מן הסתם לא נדע על כך ....
).

anglfall

New member
פעם קראתי..

שכדי להגיע למצב שהגוף יוצא ממך תוך כדי השינה עליך פשוט להגיע למצב שאתה יכול לראות את היידים שלך מולך בזמן החלום ואז כיביכול להתחיל וללכת ככה... יש לזה אתר שלם בנושא שנקרא www.israghost.co.il אם אני לא טועה שלך חנוש

למעלה