יש לי שאלה

יש לי שאלה

האם חרדה יכולה להתבטא בסממנים פיזיים הייתי היום אצל הרופאה כי היו לי כאבים בחזה ותבינו אני אנורקטית בת 29 אז היא אמרה לי שזה מחרדה האם זה נשמע הגיוני????

chicko a

New member
חוויתי

זאת על בשרי ואישית אני מעדיף לא להתייעץ עם רופא בנושא(מעדיף להרגיע את עצמי).

מה חווית?

מה חווית? כאב בחזה או אנורקסיה? ומדוע לא להייעץ עם רופא? תוכל לספר לנו יותר?

כן, לחרדה יש בטוי פיזי

אחד הבטויים הפזיים של החרדה הוא בהחלט כאבים בחזה. בטויים אחרים שיכולים להיות הם דפיקות לב מואצות, כפות ידיים מזיעות, פה יבש ועוד. את מביעה פליאה על תשובתה של הרופאה, מדוע מפתיע אותך שהכאבים בחזה יכולים להעיד על חרדה? האם את חשה שיש לך סיבה להיות חרדה ?

לילדה שלי...../images/Emo24.gif

קראתי הודעה שכתבת לפורום אחר בשם "לילדה שלי". ניסחת במדויק את תחושותיי כלפייך כשאני קוראת את ההודעות שלך... אשמח אם נוכל להיות לך כאן באופן כלשהו לעזר.

תודה

באמת ריגשת אותי זה בעיה שהדבר שיש לך ממנו חרדה כזו גדולה זה דבר שאי אפשר להמנע ממנו למרות שאולי מאוד הייתי רוצה כולם אומרים שאי אפשר לחיות בלי אוכל אז אין ברירה אלא להמשיך רק שלפעמיים זה נראה בילתי אפשרי

אנורקסיה וחרדה

הפרעות אכילה אינן נחשבות לסוג של הפרעת חרדה ואת מעירה את עינינו לגבי מרכיב החרדה שקיים באנורקסיה, החרדה לאכול ולהשמין. אכן אי אפשר לחיות בלי אוכל ולכן המאבק שלך הוא יומיומי... אני מאחלת לך שיום אחד תוכלי לשים את כל זה מאחורייך! אני יודעת שיש אנשים שהתגברו על אנורקסיה לתמיד.

זהו ש...

בגלל זה כול כך הפליא אותי שהיא אומרה לי שזה חרדה כי אני יודעת שאנורקסיה לא נחשב להפרעת חרדה חוץ מהקטא של אוכל ומשקל אין לי חרדות

למעלה