היי אני חייבת לצין שלפני שבוע ראיתי את הפרק הראשון בטרילוגיה ומאז אני לא מפסיקה להיתלהב מהסרטים האלה ומחכה לראות את השאר. הייתי רוצה לדעת מה ההבדל בין הגירסאות המורחבות לגסאות הרגילות?מה יש במורחבות שאין ברגילות? אודה לכל מי שיענה. תודה.
הגרסה המורחבת של הסרט הראשון כוללת תוספות של כ30 דקות (שמפוזרות במהלך הסרט), זה כולל המון סצינות חדשות ותוספות לסצינות קיימות. חוץ מזה בגרסה הרגילה של הDVD יש 2 דיסקים (אחד של הסרט ואחד של תוספות - ראיונות מאחורי הקלעים וכו'...) לעומת זאת במורחב יש 4 דיסקים (2 של הסרט פלוס 2 של ראיונות מאחורי הקלעים וכו'.. ככה שגם מבחינת תוספות מסביב לסרט יש עוד) המורחב של שני הצריחים זה כבר ממש כמו סרט אחר, התוספות כאן מוסיפות המון, זה 40 דקות גם כן מפוזרות במהלך הסרט, קטעים מעולים. ושוב, גם פה המורחב זה 4 דיסק והרגיל זה 2. אומרים שבשלישי יהיו תוספות של 50 דקות +... אישית, מאז שקניתי את הגרסאות המורחבות (ויש לי גם את הרגילות) הפסקתי לגמרי לראות את הרגילות כי המורחבות מוצלחות הרבה יותר. בעיקר של שני הצריחים שאישית את הסרט הרגיל אני לא כל כך אוהבת אבל המורחב פשוט מדהים. חובה לכל מעריץ של הסרטים לראות את זה לדעתי
זה לא קצת מבלבל?? כמו שאמרת במורחב יש סתינות חדשות והמשך לסצינות קיימות בכל מיני מקומות בסרט. אז זה לא קצת מבלבל לראות את פרודו למשל הולך עם סאם בסצינה חדשה ופתאום הם עומדים לזרוק את הטבעת (נגיד). אז זה לא קצת מבלבל לראות כל מיני קטעים מפוזרים?? הקטעים הנוספים האלה מופיעים יחד עם הסרט עצמו כתוספת או שצריך לבחור אותם בתפריט שונה ב - DVD??? משהו הבין אותי?
איכסה פיכסה!!!!! אני עומד להקיא!!!! הם נראים כמו 7 הגמדים במקום הוביטים!!!! ובתמונה הראשונה זה יותר דומה לאליסה בארץ הפלאות!!!!! מי שהרס את הטהורות של שר הטבעות צריך להענש במהרה!!!!!