יש לי שאלה

maoriko14

New member
יש לי שאלה

השאלה מתחלקת על פני שני הצריחים ושיבת המלך. כשסאם,פרודו,גולום היו על הגבעה הזאת מול שערי מורדור.הבעיה היא הגבעה. ובשיבת המלך מראים שארגורן יוצא ממינס טירית' למורדור ועוצר לפני השערים השחורים.ולפי המראה ששם,לא היה שם שום גבעה,לפחות לא ברדיוס של קילומטר.מה קרה?האורקים הזיזו אותם?חחחח כדי שיוכלו להילחם?

•aniviel•

New member
טעות...

כן רואים את הגבעה גם בשיבת המלך. כאשר צבאו של אראגורן מגיע, הם לא רואים את השער השחור כי אותה הגבעה מסתירה את השער וממשיכים לצעוד עד אשר הם רואים אותה... שים לב לזה פעם הבאה שאתה הולך לסרט, כי אני הייתי בטוחה בהתחלה שהגבעה נעלמה גם כן אבל פעם אחר כך שראיתי את הסרט כבר שמתי לב אליה מה שכן פאשלה, ופאשלה רצינית... זה כאשר הם צועדים לשער השחור, חלקם על סוסים. אבל בתחילת הקרב הסוסים פשוט נעלמים, מתאדים... אין סוסים חח.. שים לב גם לזה

moe777

New member
...ובכן,

חיחי, לא בדיוק... הבעיה לא הייתה הגבעה עצמה (!) אלא העובדה השער שמור היטב ומסוכן (עבור יצורים קטנים), לעומתם, הצבאות המאוחדות הגיעו מתוגברים ומזומנים לקרב, למרות שאפילו להם לא היה סיכוי ממשי נגד צבאות מורדור, המטרה הייתה להסית את תשומת הלב של סאורון מהר הגזירה ובכך להניח לפרודו וסאם לסיים את משימתם. "אוי לא ! נתקענו !!! יש פה גבעה !... חוזרים הביתה !" מ"מ

למעלה