יש לי שאלה

צרנוחה7

New member
יש לי שאלה

איך אני מביא על עצמי בדימיון זוגיות טובה וזה קורה במציאות עוד שאלה האם יש מצב כזה שאני יכול לדמיין שיש לי כסף אבל המציאות מראה אחרת רוצה לדעת איך אני מתחיל עם הדימיון תודה על הסבלנות

המממ.... ../images/Emo13.gif

אני חושבת שמילת המפתח היא פתיחות... הדמיון המודרך לא יביא לך פתרונות קסם בנוסח "עד עכשיו לא הייתה לי זוגיות טובה ואם עכשיו אתרגל דמיון מודרך, הדמיון המודרך יעשה את זה בשבילי". כנ"ל לגבי כסף... אתה צריך לחפש בתוך עצמך את מה ש"תוקע" אותך מלמצוא זוגיות טובה, מלהשיג את מה שאתה רוצה להשיג (בין אם זה כסף או כל דבר אחר). כאשר תעלה על הדבר הזה שחוסם אותך ותפתח את עצמך לשינוי שאתה רוצה לעשות בעצמך כדי "לשבור" את המחסום, או אז הדמיון המודרך יוכל לבוא לעזרתך ולחזק אותך, את התכונות בך שדורשות חיזוק, כי הרי איש מאיתנו אינו מושלם... הכל מתחיל בעצם במציאת מה שחוסם אותך... נסה להתחיל בהרפיה ולדמיין שאתה מטייל בגוף שלך, מתמקד על הנושאים שהעלית ובודק איפה מסלול הטיול שלך לאורך גופך מגיע למבוי סתום ומה יש שם במקום הזה, איך נראה המחסום ואיך אתה מתמודד מולו... אחרי שהצלחת להמיס את המחסומים, תתמקד בהרגשה האישית שלך, איך זה מרגיש להתגבר על מכשולים... (אני בטוחה שזה ירגיש נפלא!) מקווה שעזרתי ובהצלחה! הגר

למעלה