יש לי שאלה

יש לי שאלה

היד שלי התחילה להתפתח לרגל, האם זו אבולציה או סתם השפע של קרינה גרעינית?

DEATHRUCTION

New member
מה השאלה?

אבולוציה זה בכלל תהליך....ומוטציות יכולות להיגרת לא דווקא מקרינה גרעינית..זה פשוט חומר מוטגני אני חושב שהשא6לה שלך צריכה להיות כך "היד שלי בלה בלה, האם יש לזה יתרון אבולוציוני או לא?"

טוב

אולי זה בעצם המשך הגיוני לאבולציה האנושית? אחרי הכל אצל שימפאנזים(הפארמיטים הכי דומים לנו), הגפיים האחריות ממש דמות לגפיים הקדמיות וחזקות מהן רק בקצת, והגפיים של השימפנזים נורא דמות ליידים שלנו מבחינת שימוש וצורה. אבל האבולציה שינה את הגפיים האחריות שלנו לרגלים, האם הגיעה התור של הגפיים הקדמיות להפוך לרגלים? נ.ב עבדתי תקופה בכור בדימונה.

בלקר

New member
אבל אתה לא יכול להתעלם מהיתרנות

שברגל שלישית שממוקמת בפלג הגוף העליון, תחשוב איזה ביעטות גבוההות יהיה אפשר להוציע

DEATHRUCTION

New member
אבל

איזה תהליך של ברירה טבעית יכול להעמיד אותך ביתרון משמעותי מול בני אדם "רגילים"?

DEATHRUCTION

New member
הטכנולוגיה של בני האדם יכולה לגבור

על כל חיה...והיא יותר אפקטיבית מבעיטה עם כל הכבוד....חוץ מזה שאדם "נורמאלי" מסוגל גם כן לבעוט...ככה שהיתרון שלך אפסי

נגיד

שמחר קץ התרבות מגיע וכל הטכנולגיה נעלמת. בן אדם רגיל כדי לבועט בחיות למוות יצטרך לעמד שיווי משקל, אבל אני לא!

DEATHRUCTION

New member
אם זה נותן לך הרגשה טובה.....

אז...בכיף.למה לא....יש מצב, רק שהסבירות שואפת ל 0 אני אסתכן ואגיד...שהיא אפס

בלקר בלקר

הרגל הנוספת תשמר, אבל רק בתנאי שהיא לא תפריע לך ליידות אבנים בחוזקה לרוצץ את ראשיהן של חיות בר חולפות, ולמעוך יתושים נושאי אנופלס.

DEATHRUCTION

New member
ועוד משהו....

לתכונה שתיארת פה אין שום סיכוי להמשיך לדורות הבאים.....לכן, בעוד זמן מסוים לא נראה אנשים עם תכונות כמו שלך...לפחות לא מהזרע שלך...אבל...יתכן שתאי מין שלך ישתנו ויש בחומר התורשתי באחד מהן את התכונה הנ"ל...ואז זה סיפור אחר...אבל סיכוי קלוש

למעלה