יש לי שאלה

שרון ת

New member
יש לי שאלה

לפני שאני אשאל אני אתן לכם רקע... אז ככה אני חוויתי התקף חרדה לא מזמן כתוצאה מדכאון כנראה אני לא ממש האמנתי שזה מה שקורה לי והייתי בטוחה שאני חולה או משהו זה היה ממש מפחיד עד שלא קבלתי את התוצאות של הבדיקות דם לא הבנתי מה יש לי ...בכל מקרה כרגע תודה לאל אני אחרי זה אבל יש משהו שאני קצת מודאגת ממנו הופיעו לי קמטים בפנים (קמטי החיוך) אין לי בעיה בכלל עם קמטי הבעה אבל אלו לא קמטי הבעה...מה עושים ? זה יעבור לי? זו תופעה שקשורה להתקף? אשמח לתשובות ועזרה תודה מראש שרון

לא ידוע לי על קשר ../images/Emo22.gif

לא ידוע לי על קשר בין קמטים להתקפי חרדה...
האם את אחרי התקפי החרדה? אם כן ומה שמדאיג אותך זה קמטים- אז אשרייך ואם אלו קמטי חיוך- על אחת כמה וכמה! זה אומר שאת מחייכת הרבה, לא?

שרון ת

New member
מממ אני חושבת

שאני אחרי... אני עדיין מרגישה מאוד חלשה ודפיקות הלב שלי מואצות ומועצמות אבל בגלל שאני מודעת לזה שזה קשור להתקף אז אני שולטת בזה איכשהו... ממה נובעת התופעה הזאת בכלל? והאם היא חד פעמית..?או שיש לי עוד מה לדאוג? בקשר לקמטים זה יותר מעצבן ממדאיג לפני ההתקף לא היו לי קמטים... אבל הרגשתי שהעור שלי עבר טראומה... הרי בזמן ההתקף כל השרירים רועדים והגוף נרדם....אולי זה קשור ?

RICHIEשלי

New member
לשרון ת

מקווה שתרגישי טוב איך למדת להתמודד עם ההתקפים האלו ?

שרון ת

New member
תודה

אני מרגישה בהרבה יותר טוב אבל רק לראות את הקמטים האלה זה שוב מכניס אותי לדיכאון
בקשר להתקפים זה פשוט אני הרי מבינה שזה רק אני ששולטת עליהם אז זה לא בעיה לא להכנס לפאניקה ולהבין שזה בשליטתך תנסה לצחוק על זה זה תמיד עוזר אוף אני בכל אופן מדוכאת מהקמטים האלה
על זה אני לא יכולה לצחוק

למעלה