יש לי שאלה

אור ה101

New member
יש לי שאלה

יש אנשים שאתה מכבד אבל מזיניים לך תסכל אולי לטובתך אבל אין כח לשמוע אותם זה יוצא מכל הכיוונים אני לא מסוגל לעמוד בעומס ולא מבינים, שדאייי לא מסוגל לשמוע לאאא רוצה לשמוע עיצות מהם לא איכפת לי אם זה לטובתי מרוב שאנשים מצעים הצעות ולא שומעים מה יש לך לאמר אתה מרגיש שיושבים לך על הנשמה

avital24

New member
../images/Emo91.gifאור עזוב אחרים../images/Emo31.gif../images/Emo62.gif../images/Emo23.gif

תעשה מה שמדבר אלייך ומה שטוב לך אחרים יכולים לדבר מפה ועד להודעה חדשה והבעיה כשמקשיבים לאחרים היא שלכל אחד יש דעה שונה ואחרת ואם תקשיב לדעות של כולם אתה פשוט תשתגע , יש רק דעה אחת והיא הדעה שלך ובייחוד חשוב להתחיל להקשיב לה במצבים של מצוקה כי רק היא תוכל למשוך אותך החוצה , כשקשה וכואב האינטואיציה מנסה לשדר לך פיתרונות והרעשים מסביב מכהים את החושים כולל רעשי הסביבה אז עזוב אותך מאחרים תקשיב לעצמך רק אתה יודע.....
ומתי יש לך יום הולדת ? אני רוצה לאחל לך

אור ה101

New member
אביטל

לא איכפת לי מה אומרים איכפת לי מעצמי הבעיה יש אנשים מבוגרים שיש להם עיצות בונות אבל הם הורסים הם מוכנים לאמר את שהבנתי כמה פעמים עד שזה נשפך החוצה ואז אני לא יעשה כי קיטרו לי בראש יותר מידי. עחשיו לשאלתך האמת יש לי עוד חצי שנה בערך ויותר את מקסימה. ומתי את חוגגת

אור ה101

New member
מאחל לילה טוב לכל חברי הפורום

ולך אביטל וגריני מצפה לשמוע ממך אוהב אותכם.

avital24

New member
הי אור../images/Emo127.gif../images/Emo41.gif../images/Emo45.gif../images/Emo92.gif../images/Emo141.gif../images/Emo42.gif

תחדד את עצמך , תגביר את המודעות שלך תרתום את נפשך למען עצמך רק ככה תוכל להפריד בין הסביבה לבין רצונותייך כשתשלוט בעצמך ובחייך לא תשים לב לסביבה היא תעבור לידך ולא בתוכך תתחזק אל תוותר לעצמך , אני שמה לב שאתה מסביר איך הסביבה משפיע עלייך ואתה מתגונן אומר שהקיטורים מוציאים לך את החשק לעשות את אותו דבר , למה בכלל אתה צריך להתגונן , למי אתה דופק חשבון כל הנקודת מוצא שלך יוצאת מתוך עמדת הגנה וזה לא צריך להיות ככה , זה לא ככה , תשים STOP לכל מה שסביבך ותתחיל לחשוב מה אתה רוצה , אתה לא צריך להסביר בכלל למה לא מתאים לך להקשיב פשוט תגיד STOP מכאן ואילך אני מחליט , נקודה וזהו שיהיה בכיף
לי יש יום הולדת ב-22.09.1978 כלומר בעוד 3 חודשים בערך אני אהיה בת 26 אבל משהו שכ"כ מעצבן אותי הוא שאת גיל 25 חגגתי או יותר נכון לא חגגתי כי הייתי באישפוז וזה היה כ"כ מסריח שלא הרגשתי איך זה להיות בת 25 , השנה עברה סתם , בביזבוז אחד גדול ופתאום מגיע היום הולדת של 26 וזה לא מתאים כי חסרה לי שנה.... 25..... בלאגן.

avital24

New member
אבל האמת ../images/Emo9.gif../images/Emo127.gif../images/Emo23.gif../images/Emo42.gif../images/Emo20.gif../images/Emo70.gif

שזה לא בדיוק נכון חגגתי את יום הולדת 25 בצורה טיפה שונה מהרצוי ומהמקובל ת'אמת להגיד ששנה התבזבזה זה מוגזם היה כיף בסה"כ ולמדתי ביום הולדת 25 להיות עקשנית , חזקה , "מופרעת" , חסונה יותר , החלטית גיל 25 זה גיל ששינה אותי בכמה מובנים להגיע למיון שבוע לפני היום הולדת ולהתחיל לחשוב איך להתחפף כמה שיותר מהר ואיך לשמור על עצמי מהאנשים "המיוחדים והנחמדים" שם זה לא היה פשוט , למדתי הרבה על משמעות המאבק , הסבל והכוח שדרוש לעמוד באתגרים מהסוג הזה ועמדתי חצי שנה אחרי אני יכולה להגיד שהשתניתי הרבה והתחזקתי מחדש בצורה משמעותית אז אולי לא היה כ"כ גרוע לחגוג שם את יום הולדת 25 שלי סה"כ אתה פשוט מתחשל יותר ממצבים כאלה בחיים.
אז לי מגיע
בתאריך 22/09/2004
,
מראש. ותאחל לי גם
אני מנסה להתקבל לכמה מקומות עבודה שוב
מראש.

seeyou

New member
יש אנשים מבוגרים שיש להם עיצות

The advice of a clever woman can ruin a strong town. -Chinese Proverb איך יודעים שאדם "מזדקן"? כאשר יש לו את כול התשובות אבל אף אחד לא מעוניין לשמועה אותם. זה לא חשוב מה שאחרים אומרים לך חשוב איך אתה מפרש את זה... Wise men talk because they have something to say.Fools talk because they have to say something. (Plato) חוסר תקשורת יכולה להיות לא רק בגלל פער הגילים-או של תרבות. משהו אחר בטוח בדוק החיים הם מאוד קצרים ולא תוכל לעשות את כול השטויות שאנשים בדרך כלל עושים בחיים שלהם אם אתה מספיק נבון תקבל את העצות של מבוגרים ממך-לא את כולם-תסנן הם היו בגיל שלך- העולם מתנהג כמעט באותם דפוסים... יוסי A wise man never knows all, only fools know everything -African Proverb

אור ה101

New member
אביטל

לא איכפת לי מה אומרים איכפת לי מעצמי הבעיה יש אנשים מבוגרים שיש להם עיצות בונות אבל הם הורסים הם מוכנים לאמר את שהבנתי כמה פעמים עד שזה נשפך החוצה ואז אני לא יעשה כי קיטרו לי בראש יותר מידי. עחשיו לשאלתך האמת יש לי עוד חצי שנה בערך ויותר את מקסימה. ומתי את חוגגת

למעלה