יש לי שאלה

יש לי שאלה

מה נשים רוצות? מישהי יכולה לקום ובאמת לומר בדיוק מה הנוסחא? האם לא נותרה לי ברירה אלא לשאוף להיות מל גיבסון שקרא את מחשבותיכן בסרט הנודע?

נוסחא?

אם אתה מחפש נוסחא אתה כבר בבעיה אין נוסחא לכל הנשים, יש לדעת להקשיב למי שנימצאת איתך למה שהיא צריכה. (ואם אתה זוכר טוב את הסרט, מל גיבסון רק הסתבך...
)

דנה551

New member
אני רוצה../images/Emo153.gif

שיהיה : - רומנטי אבל לא קיטשי - שיאהב אותי ואני אותו - שיחבק אותי כשארגיש בודדה - שייתן לי את המרחב שלי כשאצטרך - שיריח אותי - שיכיר אותי ולא ירצה לשנות אותי - שיעשה איתי אהבה במילה אחת: "שנחוש" אחד את השני ואינני מתכוונת בכלל במובן הפיזי של המילה שיהיה לכם אחלה שבוע...

נשמע לי מאוד טוב../images/Emo127.gif

נראה לי שזה פשוט ענין של התמזגות של האחד עם השני. ושוב, לאו דווקא במובן הפיזי-מיני. זה נפלא בעיניי. אני מנסה לשמור על האופי שלי וללכת לפי הקו שלי- כלומר, רומנטיקה אך לא קיטשיות, לתת ספייס כי אני מאוד מאמין בזה, אבל כמה שאני מנסה להתאים את עצמי לבחורה אני תמיד תוהה למה אחרי שזה מגיע לשלב מסויים אני פתאום קולט שזה בנוי ומושתת על משהו מאוד חיצוני אני מחפש משהו פנימי מדי? רודף אחרי הבלתי מושג? זה מוגזם לראות במשחק המוקדם לפעמים יותר מהאקט עצמו? ולצורך זה אבהיר כי מדובר באלגוריה שמשתמעת לכל מיני אספקטים, לא רק סקס..למשל שיחות עמוקות אל תוך הלילה, ריגושים קטנים כמו פתקים ומכתבים.

niva99

New member
שאלת את שאלת מיליון ה-$ !!!

אנסה להשיב (בכוחותי הדלים). לא קיימת נוסחה-כי הנשים שונות זו מזו. הטיפ הגדול ביותר שאני יכולה לתת לך:זה להיות קשוב ורגיש למה שזו שאיתך אומרת לנסות להבין אותה:את מניעיה ורצונותיה. וכשנכנסים לתק' משבר (ומי לא נכנס?) אז לנסות ולשבור את מעגל הקסמים הרע הזה.אם תעשה ג'סטה חיובית זה יגרום גם מצידה למהלך דומה. כי טוב מגביר טוב ולהיפך.

תודה לכן

בתקופה הקרובה אהיה פה להתייעצויות, להתלבטויות ולשתף אתכן בעיקר. אני מאוד מודה לכן. במיוחד לדנה שפרטה וממש עזרה לי לחשוב לעומק אח"כ.

איך זה....

שהשאלה הזאת היתה כאן מליון פעמים, וכל פעם התשובה שונה אך דומה, עונה ולא עונה, מוסיפה וגורעת, מעוורת ת'דעת. "קשוב ורגיש", "מניעיה ורצונותיה"...יה יה. כל המעשים הללו לא יחזיקו מים אלא אם הן באים מתוכך בטבעיות, אז... עזוב אותך משטויות...תהיה אתה (אלא אם אתה חרא ואז ממילא שום דבר לא יעזור), ובסוף תמצא את המתאימה שתאהב אותך ככה, ושאתה תאהב אותה, ואז לא תצטרך לשאול "מה אני צריך לעשות כדי...", אלא הכל יזרום בטבעיות הראויה. ואני פה כמו כולן...לא נותן את התשובה
, חחח.

למעלה