יש לי שאלה.....

DNile

New member
למה רק "מישהי"?

גם לבנים יש סימני מתיחה אם הם משמינים, את יודעת... איך הם נראים? תלוי באיזה שלב.. בהתחלה זה פס עור שנהיה אדום, וזה נראה כאילו העור שקוע שם, עם הזמן זה נהיה אפרפר כזה, כמו צלקת(למעשה, מה שנותר זה בדיוק צלקת).

Miss Rojas

New member
../images/Emo51.gif../images/Emo7.gif

איך אני נפטרת מאחד כזה? מה עכשיו בגיל 15 נהיה לי סימן? כאילו הייתי בהריון
ואני יודעת שיש גם לבנים, פשוט לא ראיתי כאן הרבה כאלה

LuN

New member
זה בכלל לא סוף העולם!

את יודעת כמה סימני מתיחה יש לי באיזור הירכיים???אין לי כח לספור,זה לא נראה משהו,אבל לא שמים לב לזה במיוחד..ואני כולה בת 17 וחצי..זה בגלל ההשמנה שלי,ועכשיו שעשיתי דיאטה הסימנים עוד יותר בולטים... ולא נראה לי שיש משהו שעוזר להיפטר מהם.. את פשוט צריכה להשלים עם זה וזהו...ממש לא נורא! תתעודדי..

dancing machine

New member
חחחחחחחח הצחקתן אותי!

אני בת 15 וחצי, אני רזה ואף פעם לא רזיתי או השמנתי בצורה משמעותית, ואני מלאהההההההה סימני מתיחה! כל הירכיים- פנימיות וחיצונית... ועוד מקומות שלא נפרט.... זה שטויות!!!!!!! ממש לא רואים את זה, משתזפים על זה ולא שמים לב... זה בכלל עניין של סוג עור, לא של דיאטות... וחוצמיזה, אני לא מכירה כמעט אף אחד שאין לו כאלה!! אנחנו רק בני אדם, די להתעסק בדברים שוליים כאלה!!

LuN

New member
חחח למה הצחקתי אותך?

גם אני אף פעם לא הייתי ממש שמנה.... אבל הייתה לי תקופה שנהייתי מלאה..לפני כן לא היו לי שום סימני מתיחה,אבל לאט לאט שהשמנתי נהיו לי סימני מתיחה,ועכשיו שהרזיתי הם עוד יותר בלטו,ובאמת צודקת בקשר לשיזוף,לצערי נישרפתי באיזור היריכיים בצורה משמעותית והעור נהפך לממש שחום ולא רואים אותם בכלל... יש כאלה אנשים שזה עיניין של סוג העור ויש כאלה אנשים שסימני מתיחה מופיעים להם בגלל דיאטה.... ועוד פעם מסכימה איתך שזה באמת דבר שולי שאין מה להתרגש ממנו...

dancing machine

New member
לא הצחקתם אותי בגלל זה!

לא זלזלתי במה שאמרת, זלזלתי בזה שדיברתם על זה כאילו זה בעל חשיבות :) הכל שטויות, כולנו מתים בסוף.

LuN

New member
חחחחח אה סבבה

גם בזה את צודקת...יש דברים בהרבה יותר חשובים מדבר קטן כזה...

Miss Rojas

New member
אבל אצלי זה בבטן

וכשאני בים רואים את זה פעם מישהי אמרה פה שצריך איזשהו ויטמין...מישהו זוכר מהו?

LuN

New member
לא חושבת שישנו איזשהו ויטמין

שיכול לעזור לך בזה... גם כשאני בים רואים את זה...(למרות שלים אני אומרת ביי ביי השנה...) לדעתי את צריכה לעזוב את זה ככה ולהשלים עם זה...

ויטמין H

ויטמין חרטא...
שום דבר חוץ מניתוח פלסטי (ממממ... שגם מותיר צלקות) לא מעלים סימני הרזיה. אני מאוד גאה בהם, זה אומר שעבדתי קשה והצלחתי!

Miss Rojas

New member
חחח ויטמין חרטא

באמת ראיתי כאן מישהי שרשמה שיש ויטמין לזה והיא רשמה משהו גם על איזה שמן וגאה גאה, אבל בים זה לא יפה

Infin1ty

New member
ויטמין E

חיוני לעור, אבל שום דבר לא יעלים את הסימני מתיחה לתמיד חוץ מניתוח. יש לי מלא סימני מתיחה על העור, הם נעלמים עם הזמן או שפשוט השיזוף גורמים להם להעלם בגלל שלא ממש רואים אותם בגלל הצבע הכהה.. זה בכלל לא מציק לי ואף אחד לא העיר לי על זה, אפילו מישהי שאלה אותי פעם אחת עם רזיתי בגלל הסימני מתיחה..

1Unicorn1

New member
יחי הסימנים !!!

אני יכולה לעשות כבר מעבר חצייה על הבטן שלי מהסימנים האלה חחחח אני כמו זברה

InfernalMajesty

New member
../images/Emo12.gif בהחלט סוג עור

וגם גנטיקה אני חושבת, אל תילחצו מזה יותר מידי, אפילו לאנשים רזים רזים יש סימני מתיחה ואני ראיתי, באמת אפשר להשתזף על זה
לדעתי זה אפילו חמוד

את בוכה??

אני עדיין לא בת 14... (בספטמבר..) ויש לי סימני מתיחה...!!! בירכיים, וגם בחזה! זה מ--ב--א--ס... אבל עדיף להיות רזה עם סימני מתיחה מאשר שמנה עם/בלי סימני מתיחה

אמרתי כבר לאימא שלך שיש לה ילדה

בוגרת? אם לא תמסרי לה ממני. והנה, בעיקר בשבילך - אני גאה בך, את ילדה בוגרת!

למעלה