נכון יש רק 2 אתלטים באולימפיידה לנסקי ואברבוך וכמובן אם מחר בביקין יעשה את הקריטריון אז גם הוא אז השאלה שלי היא האם יש רק 2 ישראלים באתלטיקה?????? ואם לא אז כמה ומי והאם מישהו יודע כמה אתלטים ישראלים היו בסידני??
טומי כפרי?? זה שעזב את הארץ???? ויבלונקה לא?? ומי עוד ??? ואם אתם יכולים לעזור לי אני קצת מסידני (עד סידני התעניינתי וידעתי הכל)קצת ירדה התענינותי באתלטיקה (חוץ מאברבוך ומלנסקי וכמובן שיש אליפויות אני יושב ורואה ואני מכיר כמעט את כל האתלטים הבכירים והבינוניים בעולם )אבל שכחתי מעט דברים אז תעזרו לי להיזכר ובמיוחד בארץ וגם האישה בהדיפת כדור ברזל שסיימה רביעית אם אני לא טועה אם כמעט 17 מטר (כמובן הישראלייה) מישהו מוכן להגיד לי כמה הקריטריון של הועד הישראלי בהדיפת כדור ברזל כי נראה לי שהיא תיהייה מעולה אז למה לא לשלוח אותה כדי לצבור ניסיון וגם כיד לייצג את ישראל בכבוד לפחות עוד אחת זה פשוט מביש שבאולימפיידה הקודמת היה לנו אישזה 6 שחיינים ועכשיו רק שניים ובסידני כמעט 10 אתלטים והיום רק 5 אולי 6 עם בביקין הלוואי זה בושה
פורחומובסקי וכפרי הגיעו לרבע הגמר, יבלונקה לא עבר את המוקדמות ב- 200 מ', והשליחים סיימו במקום ה- 26, הרבה פחות מבסביליה בשנה שלפניה: מקום 9 עם שיא ישראלי מרשים של 38.81, שהיה מעניק לנו מקום 6 בפאריז אשתקד. תמיר.
שחיינים... זה באמת מביש. אבל יכול להיות שזה טוב, כי למעט אורבך כמובן, גת וחליקה, השאר לא עלו לחצי הגמר, והיו כמה שסיימו בשלהי הרשימה, ככה שעדיף לשלוח משלחת קטנה ואיכותית מאשר גדולה ומקרטעת. תמיד האיכות עדיפה על הכמות. תמיר.