אז תהיה לו טלווזיה בחדר../images/Emo70.gif
תראו,אני דתיה לאומית,שומרת כשרות ושבת וכו' , ואם הייתי צריכה לחלוק דירה עם חילונית , לא הייתי עושה לה משטר. אני חושבת שקצת מוציאים פה דברים מפרופורציות. אז אפשר לחשוב,תהיה הגבלה של כשרות בבית. ההגבלה היא לא על המאכלים עצמם , אלא על דרך הכנתם וכו'. ובמקרה הכי נורא , עליי בתור דתיה תהיה החובה להקפיד על זה , לי יהיו כלים נפרדים כדי שאני לא אעבור על כך. לגבי שבת - זה באמת דבר שדורש התחשבות,אבל גם כאן אפשר להגיע לפשרות
בעניין השבת יש הרבה יותר שמרנות ממה שאתם חושבים , אבל שוב, פה זה בבחינת כל מקרה לגופו. יהיו דתיים אשר לא יפריע להם שהחברים שלהם יעשו מה שהם רוצים ,ויהיו כאו שיציבו גבולות. זה שהבחור הנחמד רשם למעלה "אני עובד לגור עם דתי" או משהו בסגנון,מאוד קשה לעמוד על אופי הבעיתיות פה משום שההגדרה שלו לוקה בחסר. יש המון דרגות והמון זרמים בדת, אולי באותה מידה בחור דתי בשבילו הוא חרדי - ואז בכלל אין על ה לדבר (לא סביר , אני יודעת,אבל זה רק לשם המחשה). באותה מידה, המילה דתי יכולה להתפרש בלהגדיר "דוס" , ובלהגדיר "דתי לאומי שמרני" "דתי לאומי חפיפניק" וכו'. לכן,לפני שבאים לבחון את הבעיה , יכול להיות שהבעיה היא פה מזערית בגלל שכל אחד שם דגש על דברים שונים (הרמה היא שונה,אך לדעתי ההגבלות נשארות
). הילה